Pozdrav, za mjesec dana sam gotov sa preddiplomskim studijem Informatike te bih odma nakon toga tražio posao Junior web developera u nekoj od zemalja EU ili UK. Tijekom faksa sam godinu i pol radio kao Application Support gdje je bilo dosta rada sa SQL-om i bazama ali nije bilo nikakvog kodiranja. Dosta sam učio zadnjih 2 godine Javascript te u zadnje vrijeme NodeJS i ReactJS. Imam par projekata u pripremi za Github. Zanima me koliko su šanse da me uzme netko izvana za prvi posao na poziciji developera ?
Prvi posao nakon faksa u inozemstvu
- poruka: 2
- |
- čitano: 3.615
- |
- moderatori:
Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,
Ne bih komentirao šanse za posao u inozemstvu, jer to podosta ovisi o faktoru sreće i poklapanju tvojeg iskustva i potreba poslodavca. Bolje su šanse ako imaš prethodnog ozbiljnog radnog iskustva. Ja radim u tvrtki koja trenutno traži programera za Arduino projekt, i mislim da bi bio dobar kandidat. Posao je u Zagrebu, počinje se odmah, a možeš raditi i dio vremena od doma, i dobijati slobodne dane za obveze na faksu. Posao nije prezahtjevan, dobar je za stjecanje ozbiljnog i kvalitetnog prvog radnog iskustva i odlična je prilika. Ako si zainteresiran, pošalji životopis na petdamir@gmail.com