Microsoft Visual Studio

poruka: 7
|
čitano: 2.768
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Microsoft Visual Studio

Koja je razlika između Visual Studija .NET i običnog Visual Studija (mislim na mogućnosti)?

0 0 hvala 0
17 godina
Microsoft Visual Studio

Visual Studio je naziv koji se koristio do 2002, kad je izdan Visual Studio .NET (2002). Sljedeće godine je izdan Visual Studio .NET 2003, a nakon toga je izbačen .NET iz naziva.

Sam .NET u nazivu označava povezanost .NET frameworka i Visual Studia, svi programi prevedeni u njemu zahtijevaju .NET. Iznimka je C++ kompajler koji omogućava raskidanje veza s .NETom.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Microsoft Visual Studio

Ovako, dobili smo od faksa(FER) pravo  Microsoftovih programa s licencom{#}-Za programiranje (PIPI) mi treba visual studio 2005-tako piše u prezentaciji predmeta ali tamo se nude i   Microsoft Visual Studio  2008 i 2010 -mogu li ako instaliram 2005 instalirati i 2008 (tj.2010.) ili obrnuto? Ako ima netko stariji s FER-a ili da zna što se inače koristi, na fakultetu 2005/2008/2010?

Imam i Microsoft Visual c++2010.Express(onaj besplatni)-ali pretpostavljam da mi to sad ne će trebati pa mogu izbrisati?

Na odgovoru zahvalan jedan (zbunjeni) brucoš

*ako imate napomenuti na nešto pri instalaciji da ne znenem i da pazim {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Microsoft Visual Studio

Što nitko ne zna ?

0 0 hvala 0
17 godina
Microsoft Visual Studio

predzadnji post skoro u ponoć, a prvi jutros u 8!!! ljudi spavaju! OK, neki su i vani bili, ipak je bi opetak.

uglavnom, skini onaj Visual Studio koji možeš na faksu i u njemu programiraj. MS ima ugovor sa FER-om i ti možeš skinuti Visual Studio 2010 i u njemu uredno sve raditi kao i u 2005.

a za instalaciju - čitaj što ti piše i nema problema (uglavnom samo next, next, finish)!

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Microsoft Visual Studio
sasa kaže...

predzadnji post skoro u ponoć, a prvi jutros u 8!!! ljudi spavaju! OK, neki su i vani bili, ipak je bi opetak.

uglavnom, skini onaj Visual Studio koji možeš na faksu i u njemu programiraj. MS ima ugovor sa FER-om i ti možeš skinuti Visual Studio 2010 i u njemu uredno sve raditi kao i u 2005.

a za instalaciju - čitaj što ti piše i nema problema (uglavnom samo next, next, finish)!

a da, malo sam pre entuzijastično i nestrpljivo krenuo{#}

Hvala na odgovoru :)

15 godina
neaktivan
Microsoft Visual Studio

ja sam mislio da vas uče nešto na tom fer {#}

2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice