Koja je razlika između Visual Studija .NET i običnog Visual Studija (mislim na mogućnosti)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Visual Studio je naziv koji se koristio do 2002, kad je izdan Visual Studio .NET (2002). Sljedeće godine je izdan Visual Studio .NET 2003, a nakon toga je izbačen .NET iz naziva.
Sam .NET u nazivu označava povezanost .NET frameworka i Visual Studia, svi programi prevedeni u njemu zahtijevaju .NET. Iznimka je C++ kompajler koji omogućava raskidanje veza s .NETom.
Ovako, dobili smo od faksa(FER) pravo Microsoftovih programa s licencom-Za programiranje (PIPI) mi treba visual studio 2005-tako piše u prezentaciji predmeta ali tamo se nude i Microsoft Visual Studio 2008 i 2010 -mogu li ako instaliram 2005 instalirati i 2008 (tj.2010.) ili obrnuto? Ako ima netko stariji s FER-a ili da zna što se inače koristi, na fakultetu 2005/2008/2010?
Imam i Microsoft Visual c++2010.Express(onaj besplatni)-ali pretpostavljam da mi to sad ne će trebati pa mogu izbrisati?
Na odgovoru zahvalan jedan (zbunjeni) brucoš
*ako imate napomenuti na nešto pri instalaciji da ne znenem i da pazim
Što nitko ne zna ?
predzadnji post skoro u ponoć, a prvi jutros u 8!!! ljudi spavaju! OK, neki su i vani bili, ipak je bi opetak.
uglavnom, skini onaj Visual Studio koji možeš na faksu i u njemu programiraj. MS ima ugovor sa FER-om i ti možeš skinuti Visual Studio 2010 i u njemu uredno sve raditi kao i u 2005.
a za instalaciju - čitaj što ti piše i nema problema (uglavnom samo next, next, finish)!
predzadnji post skoro u ponoć, a prvi jutros u 8!!! ljudi spavaju! OK, neki su i vani bili, ipak je bi opetak.
uglavnom, skini onaj Visual Studio koji možeš na faksu i u njemu programiraj. MS ima ugovor sa FER-om i ti možeš skinuti Visual Studio 2010 i u njemu uredno sve raditi kao i u 2005.
a za instalaciju - čitaj što ti piše i nema problema (uglavnom samo next, next, finish)!
a da, malo sam pre entuzijastično i nestrpljivo krenuo
Hvala na odgovoru :)
ja sam mislio da vas uče nešto na tom fer