Naslov je trebao bit "bežične naglavne slušalice" ali sam prekasno skužio da naslov ne podržava tolko znakova.
Uglavnom, Izuzetno malo korištene jer sam od firme dobio druge.
Bilo mi je bitno da mi slušalice podržavaju AptX, što Anker ne podržavaju. Brzopleto sam ih kupio bez dovoljno istraživanja.
Preferiram osobno preuzimanje, ali dostava moguće uz dogovor.
Cijena: 100€
Aktivno jamstvo u trajanju 2 godine.
Svojstva:
- FlexiCurve™ struktura: Sklopivi dizajn smanjuje veličinu slušalica za 50%, omogućujući jednostavno nošenje i pohranu.
- 4-stupanjski sustav smanjenja buke: Uklanja šumove iz okoline, omogućujući vam da se usredotočite na glazbu ili pozive.
- Trostruki kompozitni dijafragmatski pogoni: Osiguravaju Hi-Res zvuk bez izobličenja, s manje od 3% ukupne harmonijske distorzije (THD).
- Dugotrajno slušanje: Do 40 sati rada s aktivnim smanjenjem buke (ANC) i do 60 sati bez njega. Brzo punjenje omogućuje do 8 sati slušanja s samo 5 minuta punjenja.
- Udobnost za cjelodnevno korištenje: Mekani jastučići za uši i fleksibilni obruč smanjuju pritisak za dugotrajnu udobnost.
- Tehnologija Head ID 2.0: Analizira vaš sluh i stvara personalizirani zvučni profil za optimalno iskustvo slušanja.
- Višestruka povezanost: Stabilna Bluetooth 5.3 veza omogućuje povezivanje s više uređaja istovremeno.
- Soundcore aplikacija: Prilagodite svoje audio iskustvo putem aplikacije s raznim postavkama, uključujući EQ i zaštitu sluha.
Više: https://www.soundcore.com/eu/products/a3062-noise-cancelling-headphones