Da,da...akcija.
[Prodaja] Corsair Void RGB Dolby 7.1 gaming head
- poruka: 42
- |
- čitano: 6.760
- |
- moderatori:
vincimus
Kao prvo nemam razloga da lazem.
Kao drugo i volegradele je napisao da ih je nasao. Neka ti on da link. Ja sam sada za sasvim drugim racunalom da bi trosio vrijeme trazeci po amazonu...
Kao trece - odrasti... EOD.
Zadnju cijenu koju sam stavio je 450 kn,ali posto su se dezurni znalci osjetili pozvanim za komentar ni poklonit necu moc ove slusalice!!
Mislim ovo je stvarno smiješno!
Stijepa bi ih htio za 300 kn,a Glavas ih procijenjuje na 400 i to se u obicnom oglasu gdje cijena nije ni navedena!
Ako netko nađe u HR nove zapakirane po pribliznoj cijeni ja mu poklonim ove da ih on moze u kantu bacit,jer ocito ne vride lipe

Jbga, zajebo si se, uzeo si slusalice koje debelo neopravdavaju svoju cijenu bas cudno kao sve sto nosi ime corsair, uzeo si ih na onoj akciji od hangara ili kaj vec vjerojatni jer su ti bile lijepe, poznavajuci tebe, za 350kn imate hyper x u linksu trenutno na akciji koje su kudikamo bolje.lp

Za ove mu dajes znaci 300kn,pa zasto se ne protegnes 50kn i ne uzmes te nove iz trgovine kad su "dosta" bolje (a nisu)?
Ti ocito imas fetis javljanja ljudima po oglasima i pljuvanja po onom sto prodaju.Ne shvacam nikako...uostalom ako je stavio oglas ako nes kupit ne javljas se,ako oces ponudis koliko mozes i to je to.
Ove su slusalice odlicne i vride sigurno 450kn,to svak moze procitat na netu...a sad sto ti imas cudnu potrebu da seres po nekom to je drugo.
Sluske nisu odlicne, ima boljih za manje love, neznam koji je tvoj problem s cijenom i razumijevanjem?, za 500kn ih nebude nikad prodao jer te sluske toliko ne vrijede(debelo precijenjene), ljudi su se zapitali zasto se jos nisu prodale a lijepe sluske, da ali samo to..
Kroz oglase se ljudi takoder informiraju o doticnoj robi, dakle ima boljih i jeftinijih ovaj proizvod je samo za ekipu koja ne gleda cijenu, prakticnost, kvalitetu zvuka i mikrofona vec iskljucivo izgled + brend corsair pa kao to mora biti odlicno, ne.lp

Ako tebi ne pasu zasto spamas
moj oglas?Ekipu koju zanima mogu procitat recenzije na internetu i prosudit jel im se isplati kupit ili ne.

Druze nije to spamanje vec informiranje ostalih forumasa kaj vrijedi 500kn a kaj ne, da sluske vrijede 500kn vec bi se ekipa trgala za njih
..lp
stvar.Ne pase tebi osobno cijena pa u mom oglasu predlazes druge slusalice,a ove nisi ni poslusa nikad.
I ti tu ne vidis nigdi problem,brate da si pored mene opalija bi ti frnjok i zalipija bi ti na leđa LP.
Sad lagano odjebi iz mog i bilo kojeg drugog oglasa .
Znas glumis nekog hardwer gurua a znam s kakvim si postovima i biserima zapoceo ovdje na forumu.

Naravno da mi cijena ne pase, zasto bi itko normalan za ove sluske dao 500kn kad ima boljih i jeftinijih, lol!
Jbga druze svoje frustracije rijesavaj doma ili kod doktora sad ti nevaljam a kad ti je trebalo aj ti Stjepane druze rijesi mi provjeru i kupnju u ZG-u a sad bi me tukao, na silu si uzeo sluske u hangaru dok je bio onaj popust od 32% sad ti nevaljaju pa ih prodajes i dobro kaj sad, no za 500kn velim nebus ih prodao ikome tko zna citati i nije brzoplet kod kupnje
! Svi smo pogrijesili s barem jednim takvim proizvodom..LP
stvar
Ovo je jedini razlog radi kojeg sam se javio ovdje na oglas...ne zanima me iskreno ni slusalice ni cijena.
Ovog momka sto prodaje takodjer uopce ne znam tako da nebi bilo da se dogovaramo..a on ti more poslat sliku inboxa sta sam mu slao...da ne razumijem klosare koji bi se je..li za kunu i drugog sjebli samo da oni imaju koristi,a kad je obratna situacija nac ce 100 stvari da dokazu da je to njihovo bolje puno.
Sto se tice cijene 400-450kn koje trazi za ovo su i vise korektan iznos jer slusalice jesu dobre,to ti sam znas jer i nudis 300kn i nadas se da ce ih spustit.
Sam sebi si uskocio u usta jer si malopren stavio hyper x za koje si napisao da su puno bolje i kostaju 350kn,da je stvarno tako lako bi nadodao 50kn i imao puno bolje slusalice.
Znaci da si obicna cicija bezobrazna,nista vise.Koliko vidim ovo nije prvi put po oglasima,ali sad nisam mogao samo citat i ne komentirat nista.
A to za ZG ti skidam kapu,isto bih i ja tebi napravio bez problema,ali odi si omasio ceo fudbal i zato zasluzujes odgojnu pleskicu.
Nepotrebno mi spamas oglas po 100 put ti govorim.
Kupio sam sluse za 550 i prodajem ih za 450,nigdi se po toj cijeni ne moze kupit a ti seres i savjetujes druge slusalice zato sto ti smatras da ne vride toliko.
Daj aj nazovi Corsair ili Intel direktno i seri im za cijene ili jos bolje postavi šator isprid i prosvjeduj!!