[Prodaja] Corsair Void RGB Dolby 7.1 gaming head
- poruka: 42
- |
- čitano: 6.758
- |
- moderatori:
vincimus
bump
koliko para?

Bump!!
zar u oglasima cijena nije OBAVEZNA
Pa koga zanima poslat ce PM!!

Pa tak teško je napisati cijenu?

Pa tak teško je napisati cijenu?
Pratim oglase par tjedana,ako napiše cijenu ima 5 dežurnih koji će spuštati cijenu iz fore a ne misle niti kupiti.Diskutira se cijena na već određenim cijena a kad treba procjena nema nikoga.

jesu bolje ove sluške ili hyperx cloud II?
meni se baš dopada ova crno-bijela kombinacija, pa bi možda prodavao svoje hyperx i kupio od kolege ove...
ne morate ni odgovarati, malo sam izguglao

meni najveći minus što nemaju onaj USB kontroler sa komandama, to mi je prva liga, navikao sam se na to i neću više nikad uzeti sluške bez toga
Nije istina, mislim da ne misle kupiti.
OK sluša za OK cijenu,izrada,kvalitet,udobnost i zvuk su sasvim pristojni + 7.1 Dolby,jedina manu je mikrofon,za one koji streemaju i slic. nisu za njih.Kupio sam ih radi 7.1 da mogu igrat BF3,4,1 ali eto zaboravih na USB konekciju pa ih nisam ni otvorio.Platio sam ih 550 kn na akciju u Mega stoga i prodajem ih ispod cijene.
vjerujem da mogu usrećiti nekog.
Kako je krenulo mogao bi ih stavit kao poklon,bas me zanima koliko bih se ljudi javilo za to,!?
ne stvarno kolika je cijena vec ih dugo gledam za sebe? za 300 ce valjda otici barem zbog ljepotelp
zar u oglasima cijena nije OBAVEZNA
ne! da citiram:
"poželjno je isticanje cijene"..lp
Postoje 2 mane u svemu ovome.
Prva je mjesto gdje je kupljeno, ako nedaj Boze dodje da se mora garancija ganjati.
Druga je sto se pojavio noviji void pro model sa boljim mikrofonom koji se na amazonu moze trenutno naci za 60 $ (dostavljaju u HR).
Sto se tice reklamacije Corsair direktno rijesava reklamacije,mialim da svi znaju kakav suport imaju.
I btw ovo nije rasprava o slušama nego prodaja,zato i nisam istaknuo cijenu da ne bude nepotrebne rasprave.
Koga zanima poslat ce PM i kupit/ne kupit

Daj sta se pravdas,vidis da ti isti pojedinici (prepoznat ce se) da ne kazem debili podjebavaju svakog na oglasu...Jebo narucivanje s amazona i iz pm da ustedis 20kn...cijena ti je ok sluse su takodjer ok kome trebaju nema se sta mislit.
Kako je krenulo mogao bi ih stavit kao poklon,bas me zanima koliko bih se ljudi javilo za to,!?
To to! daj kao poklon, ja vec znam jednoga koji voli pokupiti poklonjeno jer jadan nema kinte
Stjepanj sta ti mislis?

I btw ovo nije rasprava o slušama nego prodaja,zato i nisam istaknuo cijenu da ne bude nepotrebne rasprave.
Koga zanima poslat ce PM i kupit/ne kupit
Pa radi sto zelis. Ja sam to napisao, jer znam da si ih ponudio jos kada si ih kupio.
Odnosno puno prije nego si postavio oglas. Samo sam napisao zasto ih ja ne bi uzeo.
Cisto, jer sam nasao noviji i bolji model za slicne pare u 'trgovini'. Ne znam koju cijenu trazis, ali da je povoljna vec bi sigurno prodao za svo ovo vrijeme.
A ostalo cu ostaviti 'navijacicama' i sretno sa prodajom.
Postoje 2 mane u svemu ovome.
Prva je mjesto gdje je kupljeno, ako nedaj Boze dodje da se mora garancija ganjati.
Druga je sto se pojavio noviji void pro model sa boljim mikrofonom koji se na amazonu moze trenutno naci za 60 $ (dostavljaju u HR).
Molim te mores samo link stavit?
Ja evo sta god gledam ne mogu nac ovaj novi model za te pare...ili su 65$ "refurbished",a nove sisaju dosta preko.Plus placas i postu.Gledam na .de i na .com .
Molim te mores samo link stavit?
Ja evo sta god gledam ne mogu nac ovaj novi model za te pare...ili su 65$ "refurbished",a nove sisaju dosta preko.Plus placas i postu.Gledam na .de i na .com .
Ako ih ne mozes vise naci onda su se vjerojatno rasprodale. Bila je akcija (od 20$) u tom trenutku. Sa 79.xx na 59.99.
400kn vrijedi