Nehalem test (preview) ->AMDead ;)

poruka: 14
|
čitano: 2.151
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nehalem test(preview) ->AMDead ;)

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3326&p=4

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nehalem test(preview) ->AMDead ;)

Ajmeee, pogle ti to, jos preko 20% brzi po taktu od Penryna.

17 godina
neaktivan
Nehalem test(preview) ->AMDead ;)

Sviđaju mi se performanse Nehalema, DD3 memorijski kontroler, Hyper Threading.... Bravo Intel. AMD-ov odgovor čekamo 2009.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da sljedi jos tezi period za AMD  :(

Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha ha ha ...KEEELLL HIM! ha ha ha ha ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nehalem test(preview) ->AMDead ;)

Drooooooool!!!   Belji se   Belji se   Belji se

Kad dođe dižem kredit Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
neaktivan

Bravo za intelSmijeh...ali mi je ipak zao AMD-a...Šutim

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nehalem test (preview) ->AMDead ;)
Antizyclon kaže...

Ne, obratno, grafičke će ih dići u nebo, a i procesori im nisu loši.

Neka pati koga smeta.....
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
Antizyclon kaže...

Ne, obratno, grafičke će ih dići u nebo, a i procesori im nisu loši.

Da ali isto kao i sa procesorima za sada mora snizavati cijene da bi bio u konkurenciji (puno gubi). Nadam se da ce bolje sa iducom generacijom bolje proci.
Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha ha ha ...KEEELLL HIM! ha ha ha ha ...
17 godina
neaktivan

Od te konkurencije krajnji korisnici (mi) profitiraju samo tako...  

Živjela konkurencija i nedo Bog da se na hardverskom tržištu dogodi monopol neki u skrijoj budućnosti Cool

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ni država ne bi dopustila monopol.

17 godina
neaktivan

Svaka cast Intel!

Koliko sam shvatio imat ce 8 jezgra a 4 fizickih...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa onda nema 8 jezgri, nego 4 + HyperThreading :D

Ma to ce kostat kao suho zlato kad izadje van... a ionako ce prvih 6 mjeseci bit uglavnom limitiran na serverske varijante. Znaci jos minimalno godinu dana nista od toga.

Performanse su odlicne, ali cujem da su nekako uspjeli onemogucit OC... a to definitivno nije dobro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2008 10:52 (Lightning).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kakve smo mi srece mi cemo to dobiti zadnji a i kad dobijemo biti ce preskupo i moci cemo si kupiti to 2010 godine i kad mi to budemo kupovali bude dosao proc sa 8 fizickih jezgri i maticne od kojih boli glava i koje budu podrzavale dva takva proca na sebi ako ne i vise Smijeh... pa sad mislim mozda bolje uzeti q9450 jer ne namjeravam hackirati svijet a i nemam toliki buđet... možda dobijem na lutriji pa si kupim Smijeh

25.12 sam DJED MRAZ a preostale dane sam ALKOHOLIČAR i pijem zbog uzaludno potrošene većeri 25.12

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

S obzirom na cijenu sumnjam da ti je naslov točan, a ovaj test s obzirom da je od AnandTecha, nije nešto baš mjerodavan. :) Čekajmo radije ostale.

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice