http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3326&p=4
Nehalem test (preview) ->AMDead ;)
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.151
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmeee, pogle ti to, jos preko 20% brzi po taktu od Penryna.
Sviđaju mi se performanse Nehalema, DD3 memorijski kontroler, Hyper Threading.... Bravo Intel. AMD-ov odgovor čekamo 2009.
Izgleda da sljedi jos tezi period za AMD :(
Drooooooool!!!
Kad dođe dižem kredit
Bravo za intel...ali mi je ipak zao AMD-a...
Od te konkurencije krajnji korisnici (mi) profitiraju samo tako...
Živjela konkurencija i nedo Bog da se na hardverskom tržištu dogodi monopol neki u skrijoj budućnosti
Ni država ne bi dopustila monopol.
Svaka cast Intel!
Koliko sam shvatio imat ce 8 jezgra a 4 fizickih...
Pa onda nema 8 jezgri, nego 4 + HyperThreading :D
Ma to ce kostat kao suho zlato kad izadje van... a ionako ce prvih 6 mjeseci bit uglavnom limitiran na serverske varijante. Znaci jos minimalno godinu dana nista od toga.
Performanse su odlicne, ali cujem da su nekako uspjeli onemogucit OC... a to definitivno nije dobro.
A kakve smo mi srece mi cemo to dobiti zadnji a i kad dobijemo biti ce preskupo i moci cemo si kupiti to 2010 godine i kad mi to budemo kupovali bude dosao proc sa 8 fizickih jezgri i maticne od kojih boli glava i koje budu podrzavale dva takva proca na sebi ako ne i vise ... pa sad mislim mozda bolje uzeti q9450 jer ne namjeravam hackirati svijet a i nemam toliki buđet... možda dobijem na lutriji pa si kupim
S obzirom na cijenu sumnjam da ti je naslov točan, a ovaj test s obzirom da je od AnandTecha, nije nešto baš mjerodavan. :) Čekajmo radije ostale.