Msi z77a-g45

poruka: 6
|
čitano: 1.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Msi z77a-g45

Ima li tko slicnih problema u control center od msi-a?Core speed i ratio mi ocitavaju cudne brojke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Msi z77a-g45
Izlaskom 1150 socketa softweri za oc i opcenito monitoring su katastrofalni! Neznam dali je problem u intelu ili proizvodacima ploca no taj msi cc je koma! Tisuce bugova i errora! Osobno izbjegavam taj softwer kao i intelov! Podrska je uzas!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
11 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
Izlaskom 1150 socketa softweri za oc i opcenito monitoring su katastrofalni! Neznam dali je problem u intelu ili proizvodacima ploca no taj msi cc je koma! Tisuce bugova i errora! Osobno izbjegavam taj softwer kao i intelov! Podrska je uzas!

Dobrar mi je zbog kontrole brzine ventova a pokazivao je dobro core speed prvih nekoliko dana nakon instalacije.Koji program preporucujes za kontrolu ventova i overclocking?

13 godina
protjeran
Osobno niti jedan! Svi su katastrofalni, jedan mi je cak zbrejko komp da nisam ni u bios mogao! Udi u bios i tamo sve napravi!
Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Msi z77a-g45

Meni su RealTemp i Coretemp resetirali CPU clock. Mislio sam da mi se računalo pokvarilo. Sasvim slučajno sam otkrio grešku. Više ne koristim ništa za očitanje temperature CPU-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Msi z77a-g45

Reinstalirao program i me driver, opet isto.Kako kaze clan Stjepanj,u bios i podesavanje.Najjesnostavnije i najsigurnije.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.2.2015 17:47 (centis).
Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice