MSI P55-GD65 kakva je ta ploča!

poruka: 39
|
čitano: 8.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Kvaliteta ASRock ploča spram najboljih

Sad me još počelo i zanimat kakve su ASRock - ove ploče i Intelove ploče .... najviše me zanima asrock jer je niska cijena a ljepo je i opremljena .... točnije ova ploča   jeli ta ploča kvalitetnija od MSI - a ili ne , a od intela me zanim a ova isto kvaliteta .... e sad dali je asrock po pitanju kvalitete u rangu najboljih ili pri dunu ... ako u najbolje uzmemo (MSI, Gigabyte, ASUS, DFI,....)

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2009 20:39 (5542).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Kvaliteta ASRock ploča spram najboljih

nnnnnnnoooooooooooooo šta niko ne želi ili nezna odgovorit

15 godina
protjeran

e ovako ja sam prije imo ASROCK jednu i bila je super za oc prva liga ko GIGABYTE pa ako bog da sljedeca bude ova

http://www.links.hr/index.php?naziv=MBO+ASROCK+P55+Extreme%2C+iP55%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+SLI%2C+CrossFire%2C+PCI-E%2C+FW%2C+eSATA%2C+ATX%2C+s.+1156&option=artikl&id_kategorija=05030612&id_artikl=050.306.516

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSI P55-GD65 kakva je ta ploča!
5542 kaže...

nejde mi baš nešto engleski pa zato vas pitam el to valje ... nije baš pre skupa ko neke asusove .. pa neznam dal bi bila dobra da kad još malo padnu cijene za božič kupim tu i intel i5 i hd 5850 ... jedino me muči matična ... a ta mi se nekak dopala što ima te gumbe   za overclockanje ... ali neznam dal je bolja , kvalitetnija, od asusa ili gigabyta

ooooooooo   majstore za to ti netreba poznavanje ni jednog jezika, malo ju pogledas i odmah se uvjeris sta je prava zvjer:DDD

15 godina
protjeran

hehee

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

šta to znači da je asrock na vrhu bolji i od MSI-a... e da sam da jedno kažem ja trenutno imam gigabytovu matičnu i nisam zadovoljan ni malo ... kom mi se jednom samo resetiro i to zbog matične ... na kraju je zamjenjena i komp radi ko švicarski sat . :P

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ja kazem da bi uzeo asrock ali kad budem uzimao evo bas cu uzte msi da probam

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: MSI P55-GD65 kakva je ta ploča!

ak budeš uzimo prije božića onda napiši kakvi su dojmobi ak ne onda ču ja pisat o msi p55 gd65

15 godina
protjeran

ah ja cu poslje bozica u prvom mjescu

zvowea
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice