Maticna asus P5VD2-VM SE

poruka: 7
|
čitano: 3.634
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Maticna asus

zanima me samo da li na ovu konfiguraciju moze windows 7
procesor CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz
maticna Motherboard Name Asus P5VD2-VM SE
ram ddr 2 samsun 2x1gb 667
graficka NVIDIA GeForce 7600 GT
da li ce biti problem za drivere jer na asusovom sajtu imaju samo za vistu 32 driveri a sto se grafe tice imam za xp na cd-u

i jos jedno pitanje vezano za maticnu da li ce ona podrzati ram ddr2 2gb jedna plocica brzina 800Mhz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
Re: Maticna asus
coa13 kaže...

zanima me samo da li na ovu konfiguraciju moze windows 7
procesor CPU Type DualCore Intel Pentium E2160, 1800 MHz
maticna Motherboard Name Asus P5VD2-VM SE
ram ddr 2 samsun 2x1gb 667
graficka NVIDIA GeForce 7600 GT
da li ce biti problem za drivere jer na asusovom sajtu imaju samo za vistu 32 driveri a sto se grafe tice imam za xp na cd-u

i jos jedno pitanje vezano za maticnu da li ce ona podrzati ram ddr2 2gb jedna plocica brzina 800Mhz

Windows 7 moze ici na tu konfiguraciju. Maksimalna velicina keksa je 1024 MB, dakle nece biti "biznisa"sa keksom od 2 GB

Najveca brzina je 667 MHz sto znaci i da stavis DDR2 800 ovaj ce raditi na 667

Mislim da nece biti problema sa driverima posto postoje za Vistu. Naravno ovo ostaje na tebi da uvidis. Grafa je dovoljna za Windows Aero (prozirnost)

Max Headroom
15 godina
Maticna asus P5VD2-VM SE

imao sam tu mbo,može ići w7 bez problema.clockiranje i napredne stvari zaboravi.

origin. TrueLiarHR
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Maticna asus

ma nema veze neka on radi na 667 mhz itno mi je samo da li ce ga maticna prepoznati jer imam mogucnos ta mijenjam 2x1gb za 1x2gb pa me zato zanim da li ce raditi nije bitno na kojoj brzini

13 godina
neaktivan
Re: Maticna asus P5VD2-VM SE

mozes li mi samo reci da li ce maticna prepoznati modul 2gb 800mhz

nije bitno ako radi na 667

13 godina
neaktivan
Maticna asus P5VD2-VM SE

mogu li podici brzinu ovog procesora jer mi je tempereatura 25stepeni a kada ga opteretimne prelazi 40 pa bi mu podigao brzinu ako je moguce pomocu nekog programa iz windowsa

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Maticna asus P5VD2-VM SE
Matična ploča:
ASUSTeK Computer INC. P5VD2-VM SE (CPU 1)
Grafika:
SyncMaster (1152x864@75Hz)
256MBVIA Chrome9 HC IGP Prerelease WDDM 1.1 (ASUStek Computer Inc)
Radna memorija:
2,00GB jednostruka-kanalna DDR2 @ 332MHz (6-5-5-11)
Operacijski sustav:
Windows 7 Ultimate 32-bit SP1
Procesor:
Intel Core 2 Duo E6300
Pohrana
74GB Western Digital WDC WD800BB-00CAA1 ATA Device (ATA) + 256gb seagate
Moze pomoc kad smo kod navedene maticne gore su osnovni podaci,racunalo je koristeno vise za net ali tu i tamo se zna bacit starije igre sims2/zoo tycoon/rollercoaster/sim city i tako tipa tycoon igre...
Trebala bi graficka posto se ja ne razumijem koja bi isla da preporucite neku za navedenu korist,narucene su 2gb memorije tako da ce bit 4gb radne pa da se to nekako sve poklapa.
Jer nakon dizanja windowsa igra sims je sva trepetava i vise manje ima kockica u igri umjesto ravnog poda sve nekako kao da ni nema grafe,kazu da je nekad radilo dobro sad pocelo zezat pa se islo windowsi dizat,update je za ovu grafu napravljen ali nema pomaka da ne kazem da Windows Update nije prije radio kao ni sada.Nisam probao ostale igre da vidim jel isto ali svejedno zele grafu ubaciti.
Jel ova gore iz prvog posta graficka bi bila ok za ovo?
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.4.2016 23:48 (Senno).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice