Koji od ovih par procova?

poruka: 12
|
čitano: 1.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Zanima me koji od ovih par procesora je najbolje kupit i koji ima dobar OC potencijal da se moze klokat i to dobro,i ako se moze al sumnjam,jezgra koja otkljucatSmijeh

7750

7750 BE

7850 BE

Athlon II x2 245

Mozete mi i vi neki procesor do 550 kn preporucit ako ovi nisu nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Od ovih ti je definitivno najbolji Athlon II X2 245.

Samo ne znam hoće li ići na tvoju matičnu budući da je AM3, a matična AM2+.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.8.2009 14:22 (crystal6).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mislim da ce ic jer puno procova ide pa tako i moj am3 na moju am2 mbo

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Koji od ovih par procova?
crystal6 kaže...

A OC potencijal? Nebih htio neko vrijeme kupovat Quad a trebat ce pa da kloknem kolko ga moze tjerat.

Dal moze koji od ovih koju jezgricu gratis otvorit?Smijeh

16 godina

oce ko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fake_Alert kaže...
crystal6 kaže...

A OC potencijal? Nebih htio neko vrijeme kupovat Quad a trebat ce pa da kloknem kolko ga moze tjerat.

Nijedan Athlon ne može dobiti jezgru više pošto su svi do sada izašli dvojezgreni. Ništa nije ključano.

Ako te zanima clockanje, gledaj da je proc BE (Black Edition) te da ti ga ploča podržava (na proizvođaćevoj stranici cpu support list).

Athlon II su bolji od običnih Athlona jer su tehnološki noviji.

Moja ti je preporuka da ušparaš/nabaviš još 100 Kn i uzmeš si AMD Phenom II 545 (650Kn) koji se dobro clocka i mogu se otključati dodatne dvije jezgre u večini slučajeva.

Pod uvjetom da ti matična podržava taj proc i da ima Advanced Clck Calibration (ACC) s SB 710 od AMD.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
17 godina
Fake_Alert kaže...

Zanima me koji od ovih par procesora je najbolje kupit i koji ima dobar OC potencijal da se moze klokat i to dobro,i ako se moze al sumnjam,jezgra koja otkljucatSmijeh

7750

7750 BE

7850 BE

Athlon II x2 245

Mozete mi i vi neki procesor do 550 kn preporucit ako ovi nisu nesto.

Mos slobondo uzet i 7750 BE ili 7850 BE ne buš fulal sigurno, njih je lakse klonut samo dizanjem mnozitelja i to je to a i imaju vise cache tj dodatnih 2MB L3 uz 512 KB cache po jezgri!Cool

16 godina
neaktivan

ja bi išo na athlon II

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ici ce mu na tu maticnu plocu samo treba biose skroz updejtat na zadnju verziju i gotovo...da sam na njegovom mjestu uzo bih 7750+ i asrockovu koja podrzava ACC....

[url=http://"http://www.mybannermaker.com/link.php?nurl=http%3A%2F%2Fbelisce-gaming.ucoz.com%2F"][img width=400 height=49]http://img3.imageshack.us/img3/8711/mybanner4a32b4bfe5e10.png[/img][
16 godina

Moja maticna podrzava to,negdje je hiperion rekao da moze al sam rev 2.0 a ja to i imam..Znaci sta da uzmem od tih procesora? do 1100 kuna mogu dat jer uzimam i CM690 pa mi treba neki proc jer je ovaj ocajan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...
Fake_Alert kaže...
crystal6 kaže...

Nijedan Athlon ne može dobiti jezgru više pošto su svi do sada izašli dvojezgreni. Ništa nije ključano.

Ako te zanima clockanje, gledaj da je proc BE (Black Edition) te da ti ga ploča podržava (na proizvođaćevoj stranici cpu support list).

Moja ti je preporuka da ušparaš/nabaviš još 100 Kn i uzmeš si AMD Phenom II 545 (650Kn) koji se dobro clocka i mogu se otključati dodatne dvije jezgre u večini slučajeva.

Pod uvjetom da ti matična podržava taj proc i da ima Advanced Clck Calibration (ACC) s SB 710 od AMD.

Odlicno tog cu uzet...ok sam da se uvjerim,dal moja maticna podrzava taj proc ili tream flashirat bios? MA 770 UD3 rev 2.0

17 godina
Fake_Alert kaže...
191x7 kaže...
Fake_Alert kaže...
crystal6 kaže...

Odlicno tog cu uzet...ok sam da se uvjerim,dal moja maticna podrzava taj proc ili tream flashirat bios? MA 770 UD3 rev 2.0

Trebaš bios FB ili FCA ako imaš FA verziju.

I da, ploča ima AOD ACC pa ćeš možda i moći otključati Phenom II x2 u x4 ak bude sreće.

Ja nisam imo sreće, dobio sam PII 550 koji se ne može otključati. Ali i ovako je zvjer (bez dizanja napona ide do  skoro 3,8 Ghz, s dizanjem bez po beda prek 4) + ima L3 cache što Athlon i Athlon II nemaju.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice