Imam CM Hyper 412S
Odličan cooler za te novce.
Dobro hladi i7 4770K...Imam CM Hyper 412S
Dobro hladi i7 4770K...Imam CM Hyper 412S
Dobro hladi i7 4770K...
da te ispravim ti NEMS 412s nego 412 Slim!LP a razlika je poprilicna!
Imam CM Hyper 412S
Dobro hladi i7 4770K...
da te ispravim ti NEMS 412s nego 412 Slim!LP a razlika je poprilicna!
Usporedbe:
http://www.pcaxe.com/hardver/hladjenja/cooler-master-hyper-412-slim
Da Ok! Cini mi se ok zato sam ga predložio .
Imam CM Hyper 412S
Dobro hladi i7 4770K...
Na kojim temperaturama idle/load ti je procesor?
I na kojim frekvencijama?
Također ako možeš reći na koliko RPM-a se vrte ventilatori.
Imam CM Hyper 412S
Dobro hladi i7 4770K...
Na kojim temperaturama idle/load ti je procesor?
I na kojim frekvencijama?
Također ako možeš reći na koliko RPM-a se vrte ventilatori.
U idle drzi od do 34-38 u load do 65' 3,5Ghz do 4,3Ghz
Nisam gledao RPM od ventilatora.
U biosu 35' sa 600-700 okretaja.
pozz mozda negdje ste i raspravljali ali nisam nasao pa se ispricavam ako sam fulao :D
koji hladnjak da uzmem za amd fx 8350 dali da ostavim koji dobijem sa procesorom ili ne...negdje 500-600kn za njega mogu odvojit
thx unaprijed
Ako misliš clockati i misliš izdvojiti do 600 kn onda ti je OVO najbolje rješenje
a ovo mozda sta kazes
Corsair H60jer svejedno cu imat na kucistu gore jedan otvor za 120mm ventilator
koji bi ti od ta dva da zakljucim XD
Pa možeš i H60, samo što taj hladnjak ne stane u istu rečenicu sa Noctuom. Jedina prednost mu je kompaktnost.
Ja bih radije išao na Noctuu jer bolje hladi u full loadu.
Prednost H60 je jer ne zauzima mjesta toliko i možeš staviti bilo koji ram a to je kod Noctue već problem jer trebaš neki low profile Ram da bi stao bez brige. Pogledaj si TU koji imaš i znati ćeš dal će ići. I Noctua je visoka 160 mm pa si izmjeri koliko imaš razmaka između procesora i bočne stranice... Koje kučište imaš?
nemam jos nista tek slazem i informiram se a vijerovatno ce biti
Thermaltake VN300M1W2N Chaser MK-I crno kućište
U to kučište će stati bez problema
U to kučište će stati bez problema
nista moram ga posebno arucit jer ga u extremu nema, di ga ima ako znate?
Nazovi pa ih pitaj kad će dobiti, makar vidim da ih neki imaju. Pa mora biti baš taj TT?
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Thermaltake+Chaser+MK-I
ma pitam za coler XD
ma pitam za coler XD
Kupi si Corsair H90 ili H110 cooler, kupujes garazu od kucista, moze ti gore stati skoro neka manje kucna klima
ma pitam za coler XD
Kupi si Corsair H90 ili H110 cooler, kupujes garazu od kucista, moze ti gore stati skoro neka manje kucna klima
sad sam naisao na jos jedan problem predator gledam te hladnjake i vidim da ne podrzava am3+ samo am3
e sad mislim da to nije isto? sta velis?pase li ili ne
ma pitam za coler XD
sad sam naisao na jos jedan problem predator gledam te hladnjake i vidim da ne podrzava am3+ samo am3
e sad mislim da to nije isto? sta velis?pase li ili ne
Pase, isti vrag.
Di mogu namjestit brzinu okretaja ventilatora na kućištu (ako je u BIOS-u recite gdje jer nisam našao)?
plz jedan savjet;
planiram u 500r stavit h110.(na i7 4770K)
Push-pull sistem.
Zanima me kakva je situacija sa "onom" serijom ventova od Corsair-a koja ima prsten.
Znam da postoji 120mm verzija,al kakvo je stanje sa 140mm?
Isto znam da ima SP i AF,samo sto ne znam za sto je koji bolji(znam da jedan ima deblje "lopatice" a drugi male i puno njih)
Evo prilozio sam sliku svojeg plana,svi ventovi bi bili od Corsaira,ta "prsten" verzija.
Na dno,desno od psu-a stavio bih stock prednji vent(koji ima bijele ledice).
plz jedan savjet;
planiram u 500r stavit h110.(na i7 4770K)
Push-pull sistem.
Zanima me kakva je situacija sa "onom" serijom ventova od Corsair-a koja ima prsten.
Znam da postoji 120mm verzija,al kakvo je stanje sa 140mm?
Isto znam da ima SP i AF,samo sto ne znam za sto je koji bolji(znam da jedan ima deblje "lopatice" a drugi male i puno njih)
Evo prilozio sam sliku svojeg plana,svi ventovi bi bili od Corsaira,ta "prsten" verzija.
Na dno,desno od psu-a stavio bih stock prednji vent(koji ima bijele ledice).
Corsair nema 140 SP ventilatore.
A 120 nemozes staviti tako da ces morati traziti drugog proizvođaca ventilatora sa dobrim performansama.
Pogledaj Enermax 140mm, Akasa Viper i Apache, to su performance ventilatori sa niskom bukom i velikim potiskom i protokom.
A to ti treba za vodeni hladnjak.
Originalni od H110 nevaljaju, premalen protok i potisak, moze to biti puno bolje a sa tim i nize temperature.
I u 500R ti nece stati push-pull, moze samo pull kada stavis ventilatore gore.
Za push mislim da ce ti smetati pasivni hladnjaci na maticnoj.
Ali nisam sto posto siguran, najbolje da izmjeris koliko prostora imas,
iako ti taj setup spusta temp maksimalno 3-4 stupnja, pa i nije neki veliki pomak, osim ako neides do samih granica OCa.
EDIT: U krivu sam bio.
Ako u Futuri nema, iako mislim da bi svakako moralo biti...ako ništa onda od danas ili sutra, javi se na: ivan@opric-informatika.hr. Tamo ima sigurno.
Di mogu namjestit brzinu okretaja ventilatora na kućištu (ako je u BIOS-u recite gdje jer nisam našao)?
Može netko pomoć?
Može netko pomoć?
U biosu pod Hw ili hardware monitor imaš opciju da podesiš brzinu ventova .
Ili probaj preko Speedfan-a !
na kraju kupljen scythe ashura.... sad sam miran duže vrijeme...mislim da će bit dovoljan i z a OC....
Pitanje dali noctua nh d14 moze stati u kuciste sharkoon tauron i dali ce smetati ramima corsair vengeance low profile