Drugrar planira sastavljanje gejmerske konfiguracije,e sad dvoumi se izmedju nekog i5 i 8350..koji bi mu vi prporicili i na kojoj ploci?
Inace graficaka ce biti 290x najverovatnije...
Drugrar planira sastavljanje gejmerske konfiguracije,e sad dvoumi se izmedju nekog i5 i 8350..koji bi mu vi prporicili i na kojoj ploci?
Inace graficaka ce biti 290x najverovatnije...
"NEKI" i5 nije bas velika informacija ima ih 4 generacije , i imas prijedlog za sastavljanje konfiguracija , postojece teme
Kako da ne...
Da AMD jede struju a intel radi na zrak.
Deliktna tema,ovakve teme najvise koskaju.Moj savet mu je bio za 8350 lepo se klokije sa neki kuler ima lepo da ga sluzi.Pa ajde da vidim sta kazete vi,ajde samo ako je moguce da se ne pretvori u prepucavanje fanova,znaci ajde mo objektivno.Decko znaci ne bi nameravo nekih 3god da nesto menja a da ga sluzi u 1080p iskljucivo za igre...
Ja osobno preporucujem fx 8350 a ako ima vise novaca onda neka ide na i7.Vec je bio post na forumu pa samo da ga ponovim i5 kratkorocno fx 83xx dugorocno sve ispod i7 je bacanje love
ja bi osobno isao na Z chipset i i5K series
jednostavno bolje od svakog FXa i OC u nebesa moguc kad stvarno nekad zatreba
Tebe stvarno treba netko lupiti sa racunima xD
ja otkad imam fx 8320 hep svaki mjesec šalje opomene za struju ,nemoš poplaćat kolko mali može pojest te struje
ja otkad imam fx 8320 hep svaki mjesec šalje opomene za struju ,nemoš poplaćat kolko mali može pojest te struje
lool