to je najnormalniaj stvar...skini ga i stavi vise puta pa ces vidjet kak tek onda izgleda...ima tu mesa tako da nemas brige!
Intel i5 Club
- poruka: 3.606
- |
- čitano: 613.802
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

http://s15.postimg.org/8gwqlbqm3/20150831_133248.jpg
To je zagrebao metalni penis od onog sto pricvrsti cpu na z97x maticnoj
A šta se ovdje uopće treba vidjet ?? Meni sve izgleda normalno.
covjeku smetaju ogrebotine od kopci sto zatezu cpu!
U zadnje vrijeme mi proc kao i grafa stalno radi pod opterečenjem a ništa nije pokrenutno, da nisam negdje pokupio kakav virus?
Pogledaj pod Power options možda ti je High Performance ON.
U zadnje vrijeme mi proc kao i grafa stalno radi pod opterečenjem a ništa nije pokrenutno, da nisam negdje pokupio kakav virus?
Pa zasto mu ne bi bio ON ako je desktop u pitanju? Nije to uzrok fantomskom cpu/gpu usage-u.
Svježi windowsi i problem riješen.
Pa zasto mu ne bi bio ON ako je desktop u pitanju? Nije to uzrok fantomskom cpu/gpu usage-u.
Ne razumijem ?
Ako staviš High performance mode sve ti radi na 100 % čak i u idle-u a on se žali da mu Pc radi pod max pod idle-om.
Zašto da mu Pc radi u idle-u na 100% i troši struje i grije se ako nije potrebno staviš u Balanced mode i kada zatreba se automatski poveća.
Ovo uopče ne mora biti uzrok njegovog problema naravno ali se provjeri u par klikova mišem. Moguće da mu se Pc zarazio s virusom.
Ne razumijem ?
Ako staviš High performance mode sve ti radi na 100 % čak i u idle-u a on se žali da mu Pc radi pod max pod idle-om.
Zašto da mu Pc radi u idle-u na 100% i troši struje i grije se ako nije potrebno staviš u Balanced mode i kada zatreba se automatski poveća.
Ovo uopče ne mora biti uzrok njegovog problema naravno ali se provjeri u par klikova mišem. Moguće da mu se Pc zarazio s virusom.
Netocno,cpu clock skoci na max.A njemu bas nesto radi,pa vidis pod utilization 85% mu zdere nest.Daj vidi pod procesima da nemas negdi cpuminer.exe
Hvala!
Onda ok bio sam u krivu, treba zanemariti moj post. Uvijek nešto novo naučiš.
trazi u processima,cpu i gpu miner,scan pc sa antivirusom
Budem nove windowse stavio
neeeeeeeee,pa evo ti ovo cpum.exe je miner ja mislim,daj cijelu listu procesa
@sry to je cpm,al daj skeniraj
Budem nove windowse stavio
neeeeeeeee,pa evo ti ovo cpum.exe je miner ja mislim,daj cijelu listu procesa
Evo
jel mi i grafa zato radi na 90% ?
pokrenuo sam antivirus i ništa nije našao
da,negdi u pozadini ti rade miner-i,imao isti problem.probaj s https://www.malwarebytes.org/
Ovo mi je našao
da to sve izbrišem?
da
Sve se pobrisalo ali i dalje je isto
restarto pc?prije je bilo 85% sad je 47%..jesi proba zaustavit taj cpm.exe?
Jesam i zaustavio sam to ali i dalje je oko 50%
a grafa je konstatno na 90%
Jesam i zaustavio sam to ali i dalje je oko 50%
a grafa je konstatno na 90%
e jbg,neznam sta vise...a ovo sgm.exe 24% ti zdere?
Hvala kolega, ugasio taj sgm i sve se vraća u normalu
Hvala kolega, ugasio taj sgm i sve se vraća u normalu
to ce ti se opet upalit ako je gamad u pitanju..pa se zakamuflira u neki proces...no opet javi,makar u pp ako se vrati
Kad se ide skenirati za takva sranja onda trebaš bootat u Safe Mod-u pa skenirat i brisat i restartat. Tek kad to sve završiš bootaš natrag u normal modu.

Pozdrav!
Imam 4690K i idem ga OC-at i imam par pitanja.
Uključio sam K-OC, stavio Uncore na 35 fiksno, stavio multiplier na 43(makar radi na 4.2 GHz) i voltažu na 1.1V.
Ono što ne razumijem je slijedeće.
U HWMonitoru je Core VID na 1.1 V, ali je CPU Vcore(koji sam namjestio na 1.1V u BIOS) zapravo na 1.115V.
Ne razumijem jel ja nešto krivo radim ili je problem u BIOS-u?
P.S. Temp u primeu su do 78C.
Cisto da vas sve pozdravim ;) Od proslog petka sam i ja clan i5 kluba :D
Kao budući vlasnik laptopa s i5 procesorom (dobrog AMD-a ne mogu nać' ni za lijek) trebam mišljenje o ovom procesoru (i laptopu općenito ako netko osjeća potrebu)