Hladnjak za phenom II x4 3.0ghz

poruka: 7
|
čitano: 1.333
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakle zanima me koji hladnjak za taj procesor to je otključani athlon II x3 440  otkljuca se u phenom II x4 3.0 ghz s l3 memorijom sada me zanima koji hladnjak  da je u linksa do 250kuna ali ako može i jeftinije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Hladnjak za phenom II x4 3.0ghz
Da mi je znat kako si uspio otključat ahtlona u phenoma.Kako možeš otključat L3 cache kad ga athlon nema
robimarko@gmail.com
16 godina
neaktivan
Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!! 14/88

0 0 hvala 0
14 godina
robimarko kaže...
Da mi je znat kako si uspio otključat ahtlona u phenoma.Kako možeš otključat L3 cache kad ga athlon nema

Imas X3 Athlone II koji se otkljucavaju u Phenome II X4 sa L3 cacheom i one koji se takoder otkljucaju u X4 Phenoma(tako prikaze CPU-Z) a nemaju L3 cache pa zapravo nisu Phenomi nego Athloni II X4.Dakle ima primjeraka kojima se otkljuca i jezgra i L3 cache i onih kojima se otkljuca samo jezgra.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina

Autore kupi Xigmatek Gaiu.Najbolji cooler za 200 kuna,bolji od mnogo skupljih konkurenata,tih i hladi super.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina

Ja neznam odakle ovi neki po forumu izvlače te Athlone koji se kao otključavaju u Denebe ( to je Phenom X4 ), kad se zna da su takvi čipovi još 2009. g. nestali iz ponude !!!!

15 godina
neaktivan

evo slika ako ko misli da lažem  i druga slika di je i gpuz

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice