Pozdrav.
Evo i ja sam sad odlucio odlucio nabavit bolji hladnjak od stock-a :)
Ovo su neka 4 koja sam izabrao:
Thermaltake Contac 29 BP
Arctic cooling freezer 13
Scythe Samurai ZZ
Zalman performa
Proc je taj isti 955BE
am3+
Nemam namjeru OC-ati. Molim vas da mi pognete izabrat izmedju ta 4..
Hvala unaprijed!
PS. bitan mi je i performance i tisina, ali za nijansu je bitnija tisina, iako pretpostavljam da su svi oni puno tisi od stock coolera
Ako ti je bitna tišina i pogotovo ako nećeš clcokat, onda su svi dobri. Moja preporuka ti je Hyper 412S jel je nečujan, a možeš i clockat kasnije ako ti se clocka. Od ovih je Freezer 13 najbolji što se tiče tišine.
Ok hvala.. pogledat cu i taj :)
Zaboravio sam reci da imam ovo kuciste http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_34_316&products_id=8669
pa treba stati u njega
Trebali bi svi ti cooleri stati na knap u to kućište. Ako ti je najbitnija tišina ( a svejedno ga svi cooleri hlade dobro ako nećeš clcokat ), onda uzmi Hyper 412S. Moje mišljenje je da je taj cooler i generalno gledano najkompletiniji cooler ispod 300 kn ( u odsustvu sa tržišta Gaie i Hyper 212 ).
Pozdrav, imam proc amd .... 955 i tebao bi bolji hladnjak jer mislim malo i OC, razmisljao sam o thermaltake contac 29 bp, 30, 39 i o coolermasteru hyper 212+. ako vi znate za neki bolji a za istu cijenu samo predlozite ali koje je od ovih najbolji za OC za taj proc?
mozda ovako nesto ?
Zalman CNPS10X Quiet
Zalman Performa
U tom cjenovnom rangu - CM Hyper 412S !