Gigabyite MA78GM-S2 - nema zvuka preko HDMI

poruka: 3
|
čitano: 2.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Gigabyite MA78GM-S2 - nema zvuka preko HDMI

Desilo se ovo : prvo danas kemijao sa front panelom nikako dobit zvuk na slušalice skinuo zadnje drivere dobio zvuk na prednju plocu ali nestao mi HDMI kao opcija u soundu?Ne radi niti sa zadnjim dostupnim HDMI driverom probao i  MS -ov također mi javio da ne treba da je ovaj na kompu noviji od ovog sto pokusavam instalirati. Inace na ovoj ploci HDMI nosi i sliku i zvuk, zato sam i uzeo tu matičnu da ne moram posebno spajati zvuk na liniju.U prilogu slika Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2008 1:49 (petric1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gigabyite MA78GM-S2 - nema zvuka preko HDMI

Ako nemaš system restore koji bi vratio stvar prije nego si sve ovo započeo, možda je najbolje da deinstaliraš

drajvere, odeš u safe mode i makneš sve što ima veze sa zvukom.

Kod ponovnog startanja widnowsa sad bi trebao biti nađen "novi hardver" pa stavi opet drajvere koi su bili

kada je HDMI radio.

Možda to pomogne, a nakon toga probaj pronaći razlog zašto ne radi font panel ili pričekaj da se ovdje javi

netko tko zna točno o čemu se radi.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
RE: Gigabyite MA78GM-S2 - nema zvuka preko HDMI

Rijesio sam problem front panela iz nekog razloga treba maknuti neku kvačicu koja je ukljucena po defoltu ajd dobro.Odlucio sam se za novu instalaciju Windowsa formatirao disk i sve nanovo sa tvorničkim driverima (koji su kod prve instalacije imali HDMI out opciju)I gle čuda sad uopce nema HDMI outa čak ni sa novom insta. Windowsa i sa driverima koji su mi prvi puta pokazali HDMI out.Pa tko tu koga jeb.Jednostavno mi nema logike da jedamput radi drugi puta ne strah me i pitati suport jer ce mi savjetovati ono sto vec znam a to je skini zadnje driveri ,stavi ATI HDMI driver ,stavi Microsoftov HD nešto itd itd .

EDIT RIJEŠENO-nakon sto sam prebacio u BIOSU-na D-SUB/HDMI(ima logike kako se nisam prije sjetio) pojavila mi se opcija HDMI out.Konkretno u mom slucaju imam kabal DVI /HDMI i zvuk mi ide takoder na TV bez problema vjerujem da je tako i na HDMI HDMI .Hvala svima na strpljenju nadam se da ce ovo pomoci i drugima koji su naletjeli na ovaj glupav problem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 20:30 (petric1).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice