Dolazak Athlona X4

poruka: 136
|
čitano: 16.626
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Dolazak Athlona X4
hrvatskafarkasevec kaže...
sobitza kaže...

http://sobitza.com/portal/content/view/866/32/  <-- Athlon II X4 620

medu prvim recenzijama Cool

odlicno na 3.4ghz puse za vrat x4 955

To je x4 955 skoro početna frekvencija, može on puno više potegnut, a athlon x4 je ipak tu blizu maximuma.

Hebe ga to što nema otključan množitelj, da ima išao bi i on 3,6-4,0 za čas posla.

Mislim za te pare se jako isplati! Pogotovo za multimedijalne compove i gamere koji nekupuju baš često comp(a ni nemaju para puno).

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 1:12 (Hyperion).
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
sobitza kaže...

odlicno na 3.4ghz puse za vrat x4 955

To je x4 955 skoro početna frekvencija, može on puno više potegnut, a athlon x4 je ipak tu blizu maximuma.

Hebe ga to što nema otključan množitelj, da ima išao bi i on 3,6-4,0 za čas posla.

Mislim za te pare se jako isplati! Pogotovo za multimedijalne compove i gamere koji nekupuju baš često comp(a ni nemaju para puno).

ma znam da moze al athlon je duplo jeftiniji....i to me jako veseli da je dosao ovakav procesor 

:D be happy i da treba delat
17 godina
Dolazak Athlona X4

Ovo je odlicno nema kaj slobodno se moze rec da je taj proc dobar za sve kaj se radi an kompu, a kad vidis cjenu recimo u diskont24 od 730 kuna ne treba vise nista reci plati i nosi!Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sobitza kaže...

Odlična recenzija, ipak ne slažem se baš da će AMD pasti zbog Core i5. Budući da ti za Core i5 treba nova matična, a za Phenom ne. Kad i kupuješ novu matičnu ove s socketom AM3 su jeftinije nego ove za Core i5. Tako da mislim da se AMD još uvijek drži i u tom tržišnom segmentu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Dolazak Athlona X4

Svakako odličan 4-jezgreni procesor...

Mislim da će kasnije izaći slični proc samo sa TDP-om od 65W ili čak 45W...što bi bilo odlično(4 jezgre...malo zagrijavanje...mala potrošnja...idealni četverojezgrenaš)

isto kao što je bilo sa Athlonom 4800+ i 4850e......

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 9:24 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Penryn kaže...

Mislim da će kasnije izaći slični proc samo sa TDP-om od 65W ili čak 45W...što bi bilo odlično(4 jezgre...malo zagrijavanje...mala potrošnja...idealni četverojezgrenaš)

Oni athloni su ipak bili ispodprosječni što se tiče odnosa prema core 2 procesorima, ovdje je situacija malo drugačija.

17 godina
Dolazak Athlona X4

Što reći nakon ovih testova?! Zbilja se postavlja pitanje isplativosti ulaganja u Phenome II.

Way to go AMD! Smijeh

BTW... Baš me zanima što Fabijan misli o ovim rezultatima Athlona II!? Belji se

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Penryn kaže...

Oni athloni su ipak bili ispodprosječni što se tiče odnosa prema core 2 procesorima, ovdje je situacija malo drugačija.

Bili su i oni OK procesori u svoje vrijeme....ciljao sam na potrosnju i zagrijavanje..ne toliko na performanse

17 godina
neaktivan

Offtopic. Što se toliko navalili na tog Fabijana? Ko je uopće on?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Igor kaže...

Offtopic. Što se toliko navalili na tog Fabijana? Ko je uopće on?

Intel Freak ili točnije Pentium Dual Core E5200 obožavatelj.

15 godina

ovo je odlicno,ne govorim samo za procesor nego za konkurenciju,ruku na srce bio ti amdov fan ili intelov cijene ce padat,pogotovo nakon ovakvih "bang for buck" proizvoda

17 godina
Dolazak Athlona X4
Nisam vidio da je netko postao review od Guru3D, pa evo vam link. Od svih testova (osim jednog) novi Athlon X4 620 je jaci od X3 720 Phenom II, samim time i od Intela E8400. Definitivno cu ga uzet . Danas sam prosao vecinu trgovina u Varazdinu i Zagrebu, ali Deneba nisam pronasao...Plač

2 0 hvala 0
17 godina
sobitza kaže...

Super recenzija, kako se kaže da slika vrijedi tisuću riječi, minimum teksta i puno brojki, I like it!

AMD / ATI all the way
17 godina
neaktivan
Dolazak Athlona X4

Odličan procesor, najefitniji quad na tržištu.

Onaj ko bude kupovao ovaj procesor na početku, tj. one sa početka proizvodnje ima šansu da naiđe na okrljašteni Deneb (Phenom II X2), smanjene frekvencije i zaključanog L3 cache-a, pa otklučavanjem istog se dobija punokrvni Phenom.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Quark kaže...

Odličan procesor, najefitniji quad na tržištu.

Onaj ko bude kupovao ovaj procesor na početku, tj. one sa početka proizvodnje ima šansu da naiđe na okrljašteni Deneb (Phenom II X2), smanjene frekvencije i zaključanog L3 cache-a, pa otklučavanjem istog se dobija punokrvni Phenom.

Misliš Phenom II x4 , a ne X2.

17 godina
neaktivan
Dolazak Athlona X4

Da, zafrknuo sam se.

Uđe Bruce Willis u HGSpot i kaže: Daj Hard...od 500MB
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 17:32 (Quark).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice