CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.195.537
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
13 godina
CPU hladnjaci P&O

ček znaci,ti trebaš orginal backplate od fm2,am3 ploče npr?

ovo?

Ako da javi se na pm....

PCE nick: FRipper
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 16:59 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: CPU hladnjaci P&O
FakeDeath kaže...

ček znaci,ti trebaš orginal backplate od fm2,am3 ploče npr?

ovo?

Ako da javi se na pm....

Pa vidiš da on traži originalni backplate, a ti mu šalješ slike fake backplate-a...

16 godina
neaktivan

ak si iz zagreba, imam ti ja takav backplate, jedini uvijet je da dodjes po to...

{#}

15 godina
odjavljen
boy005 kaže...

ak si iz zagreba, imam ti ja takav backplate, jedini uvijet je da dodjes po to...

{#}

Hvala ali evo dogovorio sam se sa kolegom Fake {#}

13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Gdje bih mogao kupiti jedan ventilator kakav se dobije uz cm hyper 212 evo? :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neeero kaže...

Gdje bih mogao kupiti jedan ventilator kakav se dobije uz cm hyper 212 evo? :) 

Takvih nema kod nas ! To je XtraFlo !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

pozdrav

uzimam kao novi proc amd fx 8350 ali kuler koji sad imam CM Hyper 612s , ima za sve sockete osim za taj AM3+ {#} .... i di i kako mogu nabaviti taj vrag za am3+... tnx unaprijed na odgovoru =) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
crna.pantera0406 kaže...

pozdrav

uzimam kao novi proc amd fx 8350 ali kuler koji sad imam CM Hyper 612s , ima za sve sockete osim za taj AM3+ {#}  .... i di i kako mogu nabaviti taj vrag za am3+... tnx unaprijed na odgovoru =)

Jednostavno AM3=AM3+ sve paše, no problemo.{#}

13 godina
neaktivan
e to nisam znala =) pa onda super... hvalaaa =)
13 godina
neaktivan

pozdrav svima , imam pitanje u vezi temperatura koje mi pokazuje asusov program od maticne : temp procesora mi je 48st, dali je to normalno da je takva ili ? inace hladnjak je katana 3 , a clockan je na 3,6ghz

temp temp
13 godina
cropunisher kaže...

pozdrav svima , imam pitanje u vezi temperatura koje mi pokazuje asusov program od maticne : temp procesora mi je 48st, dali je to normalno da je takva ili ? inace hladnjak je katana 3 , a clockan je na 3,6ghz

Normalno je to uglavnom. idle ili load temp inače?

coffe,coffe,coffe.....
15 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Da li je moguće spustiti brzinu vrtnje ventilatora (Spire Kepler Rev.2.) na manje vrijednosti od maksimalnih, i kako?

U Cotntrol Centru od proizvođača moje matične podešena je brzina vrtnje venta na 20%, ako je CPU temp ispod 40°C. Međutim moj ventilator se bez obzira na to vrti na maksimalnih 2200 rpm. Vidi sliku.

De ba...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
metallic kaže...
cropunisher kaže...

Ovo ne može bit load jer Katana 3 nije OC hladnjak. Dakle rekao bih idle. AL to je samo moje mišljenje. :-) Kolega vlasnik se treba javiti. :-)

15 godina
Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

ok hvala. onda ce tako i biti jest da je taj lc ovdje u BiH solidno skuplji nego u hrvatskoj. planiram promjeniti trenutni e2180 sa q8200 pa bi isao na nekih 3 ghz. dali bi moglo to drzati u granicama normale?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Po zimskim temp. bi jos i drzao , al po ljeti -tesko da bi temp. bile u granicama normale kod OC-a !  Ako vec mislis OC-ati , onda trazi Arctic Freezer 13 , CM Hyper T4 , CM Hyper 212 EVO , Arctic Freezer I30 , Spire Coolgate ... Neznam kak se te cijene krecu kod tebe , pa makar probaj piknut neki rabljeni ! Kod nas su od nekih 180 kn do 250 kn ovi sto sam predlozio !

Music As A Weapon !!
14 godina
CPU hladnjaci P&O

PItanje..Dali se može FRZR okretati..MIslim ovako: TRenutno mi je vent gleda na desnu stranu kučišta,a ja bi želio da ga okrenem da gleda u ljevu((160)) sstupnjeva jer mislim stavljati svježe G.Skill ako ih kupim ali su visokoprofilni,ako nemogu onda ih neću uzimati

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pogledaj neki review sa slikama. Ako mu je bracket za instalaciju simetričan ne vidim razlog zašto ga ne bi mogao okrenuti da puše s lijeva na desno. Siguran sam 99% da se to može, ali najbolje za svaki slučaj malo proguglaj i pogledaj kako izgleda bracket i kako se montira na bazu hladnjaka.
“Choose your battles wisely. Life is too short to spend it on warring. Fight only the most, most, most important ones, let the rest go.”
14 godina
Imam jedan problem. Jucer sam kupio novi cpu cooler Thermaltake contac 30 za procesor amd phenom ii x4 965 black edition. Ocistio proc. stavio novu pastu, montiro cooler i prikljucio ga na maticnu. Upalim kompjuter i ne vrti se cooler. Znam da se cooler pali po potrebi, ali ne svjetli plava dioda. Nije meni do svjetla, nego mene brine dali to cudo uopce radi, da si ne hebem procesor.
15 godina
Casper127 kaže...
Imam jedan problem. Jucer sam kupio novi cpu cooler Thermaltake contac 30 za procesor amd phenom ii x4 965 black edition. Ocistio proc. stavio novu pastu, montiro cooler i prikljucio ga na maticnu. Upalim kompjuter i ne vrti se cooler. Znam da se cooler pali po potrebi, ali ne svjetli plava dioda. Nije meni do svjetla, nego mene brine dali to cudo uopce radi, da si ne hebem procesor.

Vent bi se morao vrtiti stalno ! Provjeri dali je dobro ukopcan , a probaj i u drugi konektor na maticnoj ukopcati !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
metallic kaže...
cropunisher kaže...

idle, npr igrao sam bf4 na ultra postavkama , 3-4 sata u komadu i temp su se sve digle na cca 60 st

13 godina
neaktivan
Azmo kaže...
metallic kaže...
cropunisher kaže...

Ovo ne može bit load jer Katana 3 nije OC hladnjak. Dakle rekao bih idle. AL to je samo moje mišljenje. :-) Kolega vlasnik se treba javiti. :-)

ovo je idle temperatura, moj procesor fx x6 6100 i radio je na  3,3ghz temp mu je bila 30stupnjeva,  i kada sam stavio novu maticnu sam se clockao na 3,6ghz te je tada temp u normalnom radu : izmedu 40 i 48 stupnjeva

16 godina
CPU hladnjaci P&O

Poz,

zanima me koji CPU cooler da kupim... (trebam savjet)

Uvjet: max 153mm visine (zbog mATX kućišta... znači visinu sam mjerio od početka matične ploče, ne od procesora), LGA1156

Znači, da je dobavljiv (dućan, oglasnik, njuškalo... etc.) i da je dobar pošto imam i5-760 proc.

Hvala svima!

WithSkill
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 11:50 (WithSkill).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A kad jos stavis i procesor , imat ces jos manju visinu !

Neki Arctic Freezer 13 , CM Hyper T4 s visinom od 152.3mm ! na jace hladnjake mozes zaboravit jer su svi oko 160mm visine ! 

Music As A Weapon !!
16 godina
CPU hladnjaci P&O

EDIT: max 150mm hladnjak... ponovo sam mjerio i došao do zaključka da sam krivo izmjerio... :/

WithSkill
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Do te visine vec predlozeni Arctic Freezer 13 ! Gotovo nemoguce naci hladnjak s ventom od 120mm , a da nije viši od 150mm !  Ili neko vodeno rijesenje tipa Corsair H modeli ... !

Music As A Weapon !!
16 godina
Haf932 kaže...

Do te visine vec predlozeni Arctic Freezer 13 ! Gotovo nemoguce naci hladnjak s ventom od 120mm , a da nije viši od 150mm !  Ili neko vodeno rijesenje tipa Corsair H modeli ... !

Evo baš sam sad kupio CM Hyper T4 pa ću vidjeti kad sve sklepam ;)

WithSkill
15 godina
CPU hladnjaci P&O

Bas me zanima dal ce tih 2mm imat kakvu ulogu !Nevinašce

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CPU hladnjaci P&O

Pozdrav hitno vas molim za pomoć. Usred igre mi se ugasi komp samo odjednom. Dok sam na internetu ili dok komp miruje sve je uredu. Je li to možda zbog hladnjakaka? Imam Katana 4 hladnjak, a proc. je AMD FX 4100 (nije nista clockano).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice