- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ček znaci,ti trebaš orginal backplate od fm2,am3 ploče npr?
ovo?
Ako da javi se na pm....
Pa vidiš da on traži originalni backplate, a ti mu šalješ slike fake backplate-a...
ak si iz zagreba, imam ti ja takav backplate, jedini uvijet je da dodjes po to...
ak si iz zagreba, imam ti ja takav backplate, jedini uvijet je da dodjes po to...
Hvala ali evo dogovorio sam se sa kolegom Fake
Gdje bih mogao kupiti jedan ventilator kakav se dobije uz cm hyper 212 evo? :)
pozdrav
uzimam kao novi proc amd fx 8350 ali kuler koji sad imam CM Hyper 612s , ima za sve sockete osim za taj AM3+ .... i di i kako mogu nabaviti taj vrag za am3+... tnx unaprijed na odgovoru =)
pozdrav
uzimam kao novi proc amd fx 8350 ali kuler koji sad imam CM Hyper 612s , ima za sve sockete osim za taj AM3+ .... i di i kako mogu nabaviti taj vrag za am3+... tnx unaprijed na odgovoru =)
Jednostavno AM3=AM3+ sve paše, no problemo.
pozdrav svima , imam pitanje u vezi temperatura koje mi pokazuje asusov program od maticne : temp procesora mi je 48st, dali je to normalno da je takva ili ? inace hladnjak je katana 3 , a clockan je na 3,6ghz
Normalno je to uglavnom. idle ili load temp inače?
Da li je moguće spustiti brzinu vrtnje ventilatora (Spire Kepler Rev.2.) na manje vrijednosti od maksimalnih, i kako?
U Cotntrol Centru od proizvođača moje matične podešena je brzina vrtnje venta na 20%, ako je CPU temp ispod 40°C. Međutim moj ventilator se bez obzira na to vrti na maksimalnih 2200 rpm. Vidi sliku.
dali neko ima iskustvo sa ovim hladnjakom? dali vrijedi tih novaca?
pozdrav svima , imam pitanje u vezi temperatura koje mi pokazuje asusov program od maticne : temp procesora mi je 48st, dali je to normalno da je takva ili ? inace hladnjak je katana 3 , a clockan je na 3,6ghz
Ovo ne može bit load jer Katana 3 nije OC hladnjak. Dakle rekao bih idle. AL to je samo moje mišljenje. :-) Kolega vlasnik se treba javiti. :-)
http://www.ebay.com/itm/New-ZALMAN-CPU-FANS-HP-92F-02A-LGA775-1156-AMD-AM2-AM3-939/390612464009?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2301100746009998922%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D3%26rkt%3D4%26sd%3D160875814134%26
dali neko ima iskustvo sa ovim hladnjakom? dali vrijedi tih novaca?
Neisplativo ! Ak ti treba zamjena za stock hladnjak i ne mislis radit OC , onda si pikni LC-CC-95 !
ok hvala. onda ce tako i biti jest da je taj lc ovdje u BiH solidno skuplji nego u hrvatskoj. planiram promjeniti trenutni e2180 sa q8200 pa bi isao na nekih 3 ghz. dali bi moglo to drzati u granicama normale?
Po zimskim temp. bi jos i drzao , al po ljeti -tesko da bi temp. bile u granicama normale kod OC-a ! Ako vec mislis OC-ati , onda trazi Arctic Freezer 13 , CM Hyper T4 , CM Hyper 212 EVO , Arctic Freezer I30 , Spire Coolgate ... Neznam kak se te cijene krecu kod tebe , pa makar probaj piknut neki rabljeni ! Kod nas su od nekih 180 kn do 250 kn ovi sto sam predlozio !
PItanje..Dali se može FRZR okretati..MIslim ovako: TRenutno mi je vent gleda na desnu stranu kučišta,a ja bi želio da ga okrenem da gleda u ljevu((160)) sstupnjeva jer mislim stavljati svježe G.Skill ako ih kupim ali su visokoprofilni,ako nemogu onda ih neću uzimati

Vent bi se morao vrtiti stalno ! Provjeri dali je dobro ukopcan , a probaj i u drugi konektor na maticnoj ukopcati !
idle, npr igrao sam bf4 na ultra postavkama , 3-4 sata u komadu i temp su se sve digle na cca 60 st
Ovo ne može bit load jer Katana 3 nije OC hladnjak. Dakle rekao bih idle. AL to je samo moje mišljenje. :-) Kolega vlasnik se treba javiti. :-)
ovo je idle temperatura, moj procesor fx x6 6100 i radio je na 3,3ghz temp mu je bila 30stupnjeva, i kada sam stavio novu maticnu sam se clockao na 3,6ghz te je tada temp u normalnom radu : izmedu 40 i 48 stupnjeva
Poz,
zanima me koji CPU cooler da kupim... (trebam savjet)
Uvjet: max 153mm visine (zbog mATX kućišta... znači visinu sam mjerio od početka matične ploče, ne od procesora), LGA1156
Znači, da je dobavljiv (dućan, oglasnik, njuškalo... etc.) i da je dobar pošto imam i5-760 proc.
Hvala svima!
A kad jos stavis i procesor , imat ces jos manju visinu !
Neki Arctic Freezer 13 , CM Hyper T4 s visinom od 152.3mm ! na jace hladnjake mozes zaboravit jer su svi oko 160mm visine !
EDIT: max 150mm hladnjak... ponovo sam mjerio i došao do zaključka da sam krivo izmjerio... :/
Do te visine vec predlozeni Arctic Freezer 13 ! Gotovo nemoguce naci hladnjak s ventom od 120mm , a da nije viši od 150mm ! Ili neko vodeno rijesenje tipa Corsair H modeli ... !
Do te visine vec predlozeni Arctic Freezer 13 ! Gotovo nemoguce naci hladnjak s ventom od 120mm , a da nije viši od 150mm ! Ili neko vodeno rijesenje tipa Corsair H modeli ... !
Evo baš sam sad kupio CM Hyper T4 pa ću vidjeti kad sve sklepam ;)
Bas me zanima dal ce tih 2mm imat kakvu ulogu !
Pozdrav hitno vas molim za pomoć. Usred igre mi se ugasi komp samo odjednom. Dok sam na internetu ili dok komp miruje sve je uredu. Je li to možda zbog hladnjakaka? Imam Katana 4 hladnjak, a proc. je AMD FX 4100 (nije nista clockano).