kupio sam ploću Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C i neradi mi miš na ps2 ulaz probao sam napiše uređaj ps2 miš nije kompaktibilan ima li ko kalu ideju, imam miša ps2 a tipkovnica mi je usb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Adapter ti treba, il novi miš. A ak ti je novi miš sigurno si dobil adapter.
nemam adapter posudio miš do ponedeljka,ali matićma je am3 i ima ulaze za tipkovnicu i miš ps2 a nerade( nema logike)
Imam istu plocu i ulazi rade. Mozda je tvoja defektna ili mozda mis ne radi?
Deinstaliraj drajvere od MBO pa probaj nanovo instalirati imao sam sličan problem i nadogradi novi bios na svoju MBO ako nije najnoviji trebalo bi pomoći.
laser svijetli ima struje ali ne radi ,probat ću još nešto pa ako nejde novi driveri za ploću
Imam istu ploču (ddr2 verzija) i isti problem.. ps2 miš ne radi a usb da. Problem postoji samo pod windowsima (7, x64) dok na linuxu radi.
Meni nikakvo reinstaliranje drivera za matičnu nije pomoglo, kupio sam usb miš i tako riješio problem..
Prodajte svoju matičnu meni.
Ali samo ako ima "+" u imenu, dakle - 770DE+
Preferiram da ima kutiju, limić, knjižicu i CD, ali razmotrit ću svaku ponudu.
PMikec1406@gmail.com
Hvala !
Imam takvu plocu i prezadovoljan sam sa sveme sve radi i predobro s tvojem plocom je sve uredu koliko sam prije procitao mis ti nevalja ,promijeni ga.
Imam istu ovu ploču i imam na njoj 2 gb ram DD3. Sad me zanima koliko još ja mogu staviti rama na nju,mislim koliko pločica? Hvala