ASRock 870 extreme3

poruka: 215
|
čitano: 36.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: ASRock 870 extreme3

složio bih se s tobom oko ovog prvog izbora, daj mi reci jos da li bi mogao ovu svoju staru ( stara 1mj. ) prodati za 600kn {#}

14 godina
protjeran
mira88 kaže...

pozdrav ekipa,

trenutno imam matičnu GIGABYTE 870A-UD3 i procesor PHENOM II 955BE, sad me zanima koliko bi bilo dobro prijeci na ovu matičnu ASRock 870 extreme3, vidim da je bolja sto se tice podrske za CF ?

Zašto da prelaziš ??? Bolja je ta tvoja :S

um caruje dok snaga ne popizdi
14 godina
neaktivan
sheX kaže...
mira88 kaže...

pozdrav ekipa,

trenutno imam matičnu GIGABYTE 870A-UD3 i procesor PHENOM II 955BE, sad me zanima koliko bi bilo dobro prijeci na ovu matičnu ASRock 870 extreme3, vidim da je bolja sto se tice podrske za CF ?

Zašto da prelaziš ??? Bolja je ta tvoja :S

treba mi podrska za crossfire, evo kolega koko mi je preporucio asrock 890fx deluxe3,,,svida mi se izbor,,,samo se moram rijesiti ove stare {#}

16 godina
protjeran
ASRock 870 extreme3

daj mi slike i to i ja cu je najverovatnije kupit

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

budem slikao sutra ili do kraja tjedna pa ti javim

16 godina
protjeran
ASRock 870 extreme3

sta je na plocu u banani da prodaes

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
manzzetta kaže...

e ljudi, što se tiče onoga što sam rekao za zvuk, evo probao sam spojiti i na ovo naprijed, di su slušalice, zvuk i dalje puca. Sad mi nije ništa jasno, dal je moguće da je otišao i onaj iza za zvuk, i ovaj baš na matičnoj što se spaja, za prednji panel ??

Sve je to isti čip..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
manzzetta kaže...

e ljudi, što se tiče onoga što sam rekao za zvuk, evo probao sam spojiti i na ovo naprijed, di su slušalice, zvuk i dalje puca. Sad mi nije ništa jasno, dal je moguće da je otišao i onaj iza za zvuk, i ovaj baš na matičnoj što se spaja, za prednji panel ??

Sve je to isti čip..

i dal ima ljeka za to, il se mora nosit na popravak ??

15 godina

Sumnjam da ti tu išta možeš, pošto je to očito hardverski problem.

14 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...

Sumnjam da ti tu išta možeš, pošto je to očito hardverski problem.

a da probam stavit novu zvučnu, da mi neide zvuk preko integrirane, nego da stavim karticu, dal bi mi onda radio normalno ??

15 godina
protjeran

Da naravno, ako možeš živjeti sa tim...

Nisam integrirku koristio na zadnjih 6 ploča u zadnje 4 godine...

Samo Creative Labs...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

Xonar DG je nešto preko 200kn, bolje od toga ne_može za taj ili veći novac.

Ja još uvijek imam SB Live! kupljen 2001., znači nekih 10 godina nisam koristio integriranu zvučnu {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Možeš mi objasniti koje su prednosti zvučne kartice nad integrirkom?

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...

Možeš mi objasniti koje su prednosti zvučne kartice nad integrirkom?

Tebi možda neće biti nikakvih prednosti ako si gamer i casual slušaš mjuzu (cajke i ostala sranjca).

Ako imaš dobro razvijen sluh, dobar set zvučnika,

tada definitivno osjetiš razliku između integrirke i pravog sound čipa.

Recimo Crystelizer od Creativea je nešto najlijepše šta postoji...

Obožavam ga. Osjetiš kod HQ glazbe i filmova (recimo MKV sa DTS-om,

FLAC glazbi itd).

PS - kupi si zvučnu, a ploču reklamiraj za cca  mjeseci,

dobiješ vjerovatno AM+, koja podržava tvoj CPU, a i nove Buldozere...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

znači onda nebi trebao imat problema sa zvukom kad bi stavio neku zvučnu karticu ??

a i meni treba samo da mi normalno radi zvuk, da nema tog pucanja, al mi moš preporučit neku običnu koja če normalno radit, a da nije skupa. Jer nedaje mi se sad baš opet 200-300 kuna za to

hvala

edit: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1012552

ač valja tako nešto ??

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 14:23 (manzzetta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.300.006

15kn skuplja nego u vemulju (anus medija),ali dvije godine jamstva...

tko zna koliko su stare te kartice iz anus-a... možda stoje na skladištu 3-4 godine.

prije 2-3 godine su ih imali na rasprodaji za cca 120-130kn...

15 godina
Don Kihoty kaže...

Tebi možda neće biti nikakvih prednosti ako si gamer i casual slušaš mjuzu (cajke i ostala sranjca).

Ako imaš dobro razvijen sluh, dobar set zvučnika,

tada definitivno osjetiš razliku između integrirke i pravog sound čipa.

Recimo Crystelizer od Creativea je nešto najlijepše šta postoji...

Obožavam ga. Osjetiš kod HQ glazbe i filmova (recimo MKV sa DTS-om,

FLAC glazbi itd).

PS - kupi si zvučnu, a ploču reklamiraj za cca  mjeseci,

dobiješ vjerovatno AM+, koja podržava tvoj CPU, a i nove Buldozere...

Znači, meni nikakve koristi..=)

Btw.

Don Kihoty kaže...

(cajke i ostala sranjca).

{#} Ne. =)

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.300.006

15kn skuplja nego u vemulju (anus medija),ali dvije godine jamstva...

tko zna koliko su stare te kartice iz anus-a... možda stoje na skladištu 3-4 godine.

prije 2-3 godine su ih imali na rasprodaji za cca 120-130kn...

ma puno mi je sad dat 220 kn još za zvučnu, da mi je ovak nešto jeftinije, ako ima, a da valja

15 godina
protjeran

Dat ćeš 100kn za smeće, a ne možeš skupiti još 100 za poštenu karticu koja će nadživjeti

slijedećih 5 godina sve tvoje konfe?

Mijenjat ćeš ploče. grafike, napajanja i diskove, a zvučna će uvjek biti tu uz tebe...

Jednostavno gledaš stvari kratkoročno...

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Dat ćeš 100kn za smeće, a ne možeš skupiti još 100 za poštenu karticu koja će nadživjeti

slijedećih 5 godina sve tvoje konfe?

Mijenjat ćeš ploče. grafike, napajanja i diskove, a zvučna će uvjek biti tu uz tebe...

Jednostavno gledaš stvari kratkoročno...

nije da gledam kratkoročno, nego sam pljuno iljadu eura za komp i sve to, i nisam baš pri novcu, a i dalje mi nije jasno zaš me jebe zvuk a nova matična. Ma mislim da ču i uzet tako nešto bolje što če valjat. Nego al se može u tu karticu uštekat kabal da mi radi prednji panel, slušalice i mic, il se spaja iza di i zvučnike ??

17 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

Gle, Asrock 870 nije klasa Asus Formula Crosshair ili slično, već ploča s odličnim omjerom uloženo/dobiveno. Ak ti je bitno, reklamiraj.

Inače, imao sam odličnu Abit KN9 AM2 ploču na kojoj je integrirani zvuk isto bio sranje neviđeno. Al zato je tu stalno bio Live!. Imaš taj Audigy LS/SE (isti kao SB Live 24-bit / X-Fi Extreme Audio) ili Xonar DS / DG na odličnom CMI Oxygen čipu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stef kaže...

Gle, Asrock 870 nije klasa Asus Formula Crosshair ili slično, već ploča s odličnim omjerom uloženo/dobiveno. Ak ti je bitno, reklamiraj.

Inače, imao sam odličnu Abit KN9 AM2 ploču na kojoj je integrirani zvuk isto bio sranje neviđeno. Al zato je tu stalno bio Live!. Imaš taj Audigy LS/SE (isti kao SB Live 24-bit / X-Fi Extreme Audio) ili Xonar DS / DG na odličnom CMI Oxygen čipu.

ma gle, meni sad trenutno nikako neide reklamacija, jer moram putovat za zg, odnjet to, onda kad poprave opet otić za ZG, to mi 300kn troška, samo za put, da bi ošo po nju. Meni je bitno da nepuca zvuk, pa mi je nekak isplativije uzet neku karticu. 

Al mene sad ždere to što u igrici nepuca, svira glazba i sve super radi, ili kad gledam filmove, puca samo kad puštam muziku sa youtube-a ili WMP-a. Dal je moguće da jebu neku codeci ili tako nešto ?? želio bi čut sve moguće uzroke da isprobam al če radit normalno, pa ako nikako neide onda bi uzeo karticu

17 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

Jesi stavio zadnje Realtek-ove drivere (ne one s CDa koji jedošao s matičnom)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stef kaže...

Jesi stavio zadnje Realtek-ove drivere (ne one s CDa koji jedošao s matičnom)?

jesam, i isto prekida :((

15 godina
ASRock 870 extreme3

Pa onda ni nije problem u matičnoj..

Ako imaš mogučnost, napravi backup i stavi friške winse. I kad ih instaliraš, ne zezaj s kodecima, nego instaliraj MPC-HC i deri. Očigledno je problem ipak softverske naravi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASRock 870 extreme3

''ma gle, meni sad trenutno nikako neide reklamacija, jer moram putovat za zg, odnjet to, onda kad poprave opet otić za ZG, to mi 300kn troška, samo za put, da bi ošo po nju.''

daj molim te, o kakvih 300kn troska pricas?

posaljes maticnu postom u servis...napises opis kvara, jos im se javis preko telefona, objasnis sve .. i rjesena stvar...

oni ti je moraju vratiti natrag svojim troskom (ako je zaista shebana) ...

-.-''

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 14:00 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

''ma gle, meni sad trenutno nikako neide reklamacija, jer moram putovat za zg, odnjet to, onda kad poprave opet otić za ZG, to mi 300kn troška, samo za put, da bi ošo po nju.''

posaljes maticnu postom u servis...napises opis kvara, jos im se javis preko telefona, objasnis sve .. i rjesena stvar...

-.-''

p'da, pošaljem je poštom, i tamo nek se izgubi negdje i pojo vuk magarca, na računu piše da se nešalje poštom jer neodgovaraju za izbugljenu ili oštečenu robu ako je slana poštom

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 16:33 (manzzetta).
14 godina
neaktivan
manzzetta kaže...
rebelsy kaže...

-.-''

p'da, pošaljem je poštom, i tamo nek se izgubi negdje i pojo vuk magarca, na računu piše da se nešalje poštom jer neodgovaraju za izbugljenu ili oštečenu robu ako je slana poštom

a što se tiče ovog gore, stavio sam nove windowse i dalje nevalja

15 godina
moderator
manzzetta kaže...

ako šalješ preporučeno i staviš kolika je vrijednost pošiljke onda ti pošta mora isplatit tu cijenu u slučaju gubitka

tako da ne baljezgaj o 300kn troška

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
manzzetta kaže...

ako šalješ preporučeno i staviš kolika je vrijednost pošiljke onda ti pošta mora isplatit tu cijenu u slučaju gubitka

tako da ne baljezgaj o 300kn troška

pa mene put tolko izađe, ja nisam govorio da me slanje poštom tolko košta

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice