- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio je mlad i zelen , nije poznavao draži rizena. Ja više nikad na intel,ovaj moj malac je čudo, ako me pukne samo ubacim zen2
Bio je mlad i zelen , nije poznavao draži rizena. Ja više nikad na intel,ovaj moj malac je čudo, ako me pukne samo ubacim zen2
Da, za Cinebenchu je dobar.
Javila se osoba koja u svakom postu mora naglasiti da prica o gejmingu.
Na zalost mora se naglasavati, jer inace armada iz rukava vadi onaj poznati argument (ako se moze nazvati tako) o "svemu ostalome osim gaminga", a kad netko dode i raspituje se za to sve ostalo nikome ni traga odjednom, skroz cudnovata pojava.
Ova logika je najbolja
tukac ta je logika bila aktualna 2015g...daj citaj, ili si i corav?
Ova logika je najbolja
Lol, to si ove godine napisao trollchino...
Ova logika je najbolja
Lol, to si ove godine napisao trollchino...
daj ispadate debili...
22.4.2015...
jos netko?
Meni osbno nije bitno koje si godine napisao sve da si napisao prije 100 god uvjek si bio troll i ostajes troll
Ironije
Da, za Cinebenchu je dobar.
Umrla tema?

Umrla tema?
RIP
Nece dugo trajati otopit ce se sav led na antartiku.

Nije to lose, tesko ces vise dobit...
A sad jedino na sto ici 8700k ili 8600k stim da ce za mjesec izaci 9*** a cijena bog sami zna kakva ce biti

A sad jedino na sto ici 8700k ili 8600k stim da ce za mjesec izaci 9*** a cijena bog sami zna kakva ce biti
A sta realno mislis dobit promjenom cpu-a?
Bolje ti sebi monitor promjeni, ovoga koji imaš je vrijeme pregazilo odavno.
A neznam dobiti par frejmov vise koji mi nisu bitini pridruziti se intel armadi nadjebati stjepka sto se tice napona.Konkretno necu nista dobiti osim sto cu se dodatno uvaliti u trosak.Odraditi koji benchmark biti bar u prvih 20 sa single core benchom odraditi koji CB podjebavati amd armadu.Da ne zaboravim delid uraditi ako budem isao na 8***. A da mi stvarno za nesto treba takav procesor iskreno NE.
Da Valentin izgleda da cu najprije monitor onaj sto jee stjepko radio recenziju.

Pa onda čekaj nove zalemljene procesore.
Sa duplo skupljim procesorima bilo bi jadno da ne nadmaši, to se i očekuje. Ali to sitno nadmašivanje za toliku razliku u cijeni je sapunanje da te lijepo obriju ni ne osjetiš.
Aj sretno ti.

ja mislim da bi trebao preći na rajzen
ja mislim da bi trebao preći na rajzen
Onda monitor netreba mjenjati puno mu je i ovih 60hz

Sa duplo skupljim procesorima bilo bi jadno da ne nadmaši, to se i očekuje. Ali to sitno nadmašivanje za toliku razliku u cijeni je sapunanje da te lijepo obriju ni ne osjetiš.
Aj sretno ti.
Ovog jos uvijek muci 6700k koji je izasao 2015. i cijena koju je imao.
Da ponovimo gradivo jos jednom, 6700k je gaming institucija za bilo koji ryzen.
Ovog jos uvijek muci 6700k koji je izasao 2015. i cijena koju je imao.
Da ponovimo gradivo jos jednom, 6700k je gaming institucija za bilo koji ryzen.
Mislis cijenu koju jos uvjek ima