Amd spider

poruka: 5
|
čitano: 918
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Amd spider

Cuo sam da je to kao neka super kombinacija chipste 780fx,radeona 4800 i phenoma.Sad me zanima koliki je dobitak na performansama,jer imam sve osim proca?

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amd spider

Ta supert kombinacija je samo jedna high-end igraća konfiguracija. Kao što postoje Alienware, Vodoo tako AMD ima AMD Spider

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Amd spider

Ne kuzim?

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Amd spider

nemas kaj kuzit... amd high end procesor+maticna+graficka=spider. nista posebno. samo sta je u amd kompletu...

***em sve! (mislim ovo je opaka psovka, ne opisivanje mog ljubavnog života)
17 godina
Amd spider

AMD Spider je ime sistema koji koristi sve AMD komponente od chipseta/procesora pa do graficke.  To je samo ime i ne mora znaciti da ces imati bolje performanse nego recimo ako koristis nvidia nfroce 780a chipset i nvidia graficku sa AMD procesorom.  

Novi AMD SB750 chipset ce navodno biti u mogucnosti podici radni takt Phenoma 9950 sa 2.6GHz na 3.2GHz bez povecavanja voltaze.

Eventualno svaki supak dobije hemoroid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice