- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tolko ste me uvjerili u taj ryzen da ću ga fakat kupit i prodat svoj i7 3770k.Koliko mogu dobit za 3770k bez gare po hitnom postupku prodaja? Nadam se da ću dobit boost u odnosu na ovu moju staru kramu.
Ja da imam taj proc ne bi ga još mijenjao.
king best buy all-round je R5 1600 i teško će ga tko uskoro pobijedit
Tolko ste me uvjerili u taj ryzen da ću ga fakat kupit i prodat svoj i7 3770k.Koliko mogu dobit za 3770k bez gare po hitnom postupku prodaja? Nadam se da ću dobit boost u odnosu na ovu moju staru kramu.
Ti se šališ ?
Zanimljivo kako u far cry-ju i5 odjednom trza više nego kada su ga testirali prije oko pola godine.
Čemu sve ovo?
https://www.reddit.com/r/Amd/comments/6rysth/saw_the_gamers_nexus_7700k_vs_r7_1700_was/?utm_content=comments&utm_medium=hot&utm_source=reddit&utm_name=Amd
Meni se čini da su jedino gamers nexus pouzdani, ljudi očito više vjeruju nekome ko iza sebe ima hrpetinu rekvizita koje reklamira nego nekome ko iza sebe nema ništa osim praznog zida i koji su zapravo koristili minimume prije sviju ostalih.Šta se ovo dešava sa tech tuberima?Čemu ovo namještanje rezultata?Kod jednih r3 i i5 imaju praktično iste performanse (kao i i5/r5), kod drugih r3 čak 35-70% iza i5 a kod nekih svega 15% razlike.Dajte zaboravite na pojam "fanboy" i na to šta je isplativije i priznajte da se nešto čudno dešava sa rezultatima i recenzijama.
Best buy ili ne, moj je :) Kupljen prije par dana.
Pozdrav kolegi s BOL foruma koji radi u Linksu KC...
Auuuu jel' to cx napajanje?Će ti eksplodira
Čemu ovo namještanje rezultata... priznajte da se nešto čudno dešava sa rezultatima i recenzijama
zapitaš li se kad u svojim razmišljanjima tko je taj koji ima love za potplaćivanje recenzenata
amd u čijoj se kesi nakupila paučina i gubici mu se zbrajaju u milijardama dolara ili možda nevidija i intel koji ne znaju kud bi s parama, a i poznatiji su već odavno po prljavim igrama?
Čemu ovo namještanje rezultata... priznajte da se nešto čudno dešava sa rezultatima i recenzijama
zapitaš li se kad u svojim razmišljanjima tko je taj koji ima love za potplaćivanje recenzenata
amd u čijoj se kesi nakupila paučina i gubici mu se zbrajaju u milijardama dolara ili možda nevidija i intel koji ne znaju kud bi s parama, a i poznatiji su već odavno po prljavim igrama?
Šta je jeftinije?Platiti nekoga kikirikijem ili utrošiti milijarde dolara i godine rada na dizajniranje arhitekture?Zašto opet skrećeš temu?Umjesto da kažeš kako nešto zbilja nije u redu i da neko lažira rezultate, prelaziš u odbranu AMD-a?
Sumnjam da itko lažira rezultate,vjerovatno nisu isti parametri testiranja
DaShip, šti tebe zapravo muči ako smijem pitati ? Nije mi jasno iz svih ovih postova.
AVG fps i 1% i 0.1% low su najveća glupost, jedino bitno je min fps. Ako padne na 59 nevalja!
DaShip, šti tebe zapravo muči ako smijem pitati ? Nije mi jasno iz svih ovih postova.
Muče me laži i slijepo praćenje masa Usput u čemu je opet problem?Ne vidiš da se rezultati drastično razlikuju?
Ti se šališ ?
Ne zašto? Pa iskreno gledam r7 1700 i neka x370 ploča i 16gb ddr4 rama jedno 4.5soma kn. Imam asus b75mle ploču i7 3770k i 16 gb ddr3 hyperx memorije koja je pod garom jos 4g.Ako ovo šta imam prodam za oko 2 tisuće kn zakaj ne? Ili možda pričekat taj ryzen 2 ali se bojim da će onda i7 vrijedit ovaj moj naravno oko 400kn sada je oko 1000.
Ti se šališ ?
Ne zašto? Pa iskreno gledam r7 1700 i neka x370 ploča i 16gb ddr4 rama jedno 4.5soma kn. Imam asus b75mle ploču i7 3770k i 16 gb ddr3 hyperx memorije koja je pod garom jos 4g.Ako ovo šta imam prodam za oko 2 tisuće kn zakaj ne?
Šta će ti?Ako ti ne trebaju tolika jezgra radije vidi šta će biti za godinu-dvije sa coffee lakeom i zen-om 2.
Ti se šališ ?
Ne zašto? Pa iskreno gledam r7 1700 i neka x370 ploča i 16gb ddr4 rama jedno 4.5soma kn. Imam asus b75mle ploču i7 3770k i 16 gb ddr3 hyperx memorije koja je pod garom jos 4g.Ako ovo šta imam prodam za oko 2 tisuće kn zakaj ne?
Tih 2500kn koliko bi morao nadoplatit stavi na jaču grafiču karticu.
Šta je jeftinije?Platiti nekoga kikirikijem ili utrošiti milijarde dolara i godine rada na dizajniranje arhitekture?Zašto opet skrećeš temu?Umjesto da kažeš kako nešto zbilja nije u redu i da neko lažira rezultate, prelaziš u odbranu AMD-a?
okrećeš pilu naopako i na pitanje odgovaraš pitanjem, a meni prigovaraš da skrećem temu
daj se nauči normalnoj raspravi najprije
okrećeš pilu naopako i na pitanje odgovaraš pitanjem, a meni prigovaraš da skrećem temu
daj se nauči normalnoj raspravi najprije
Pitanje je na neki način i bilo odgovor.Kako da čovjek ovdje vodi normalnu raspravu kada grupno napadate sve one koji izlažu činjenice ili čije se mišljenje razlikuje od vašeg?
kaj mislis da su prepakirali buldozera i jebeno platili recenzentima da toliko boostaju rezultate?
ova tvoja boldana pretpostavka je toliko glupa u rangu da je jeftinije bilo snimiti slijetanje na mjesec nego zbilja otici tamo, jer zasto potrositi milijarde na apollo program kad kubrick kosta kikiriki
mislis da intel nema kapacitete za reverse engineering i razotkrivanje? zbog cega se intel uzjebao unazad 6 mjeseci?
kaj mislis da su prepakirali buldozera i jebeno platili recenzentima da toliko boostaju rezultate?
ova tvoja boldana pretpostavka je toliko glupa u rangu da je jeftinije bilo snimiti slijetanje na mjesec nego zbilja otici tamo, jer zasto potrositi milijarde na apollo program kad kubrick kosta kikiriki
mislis da intel nema kapacitete za reverse engineering i razotkrivanje? zbog cega se intel uzjebao unazad 6 mjeseci?
Lažiranje slijetanja na mjesec i jeste bio plan, samo što je Kubrick zahtijevao snimanje na licu mjesta zbog autentičnosti
Pitanje je na neki način i bilo odgovor.Kako da čovjek ovdje vodi normalnu raspravu kada grupno napadate sve one koji izlažu činjenice ili čije se mišljenje razlikuje od vašeg?
problem je normalne rasprave s tobom što na moja pitanja odgovaraš pitanjem, smatraš da je tvoja teorija ispravna i da po nekom defoltu amd taj koji potplaćuje i igra prljavo
svoje mišljenje nisi potkrijepio apsolutno ničim - ako se recenzije razlikuju i neke su lažirane, valjda je normalno da ćeš ponuditi dokaz da su lažirane baš te recenzije, a ne one druge
a pitanje sam ti postavio radi intelove povijesti prljave igre i radi toga jer su se našli u panici radi iznenadne konkurencije, očito spremni na sve
a sam malo povijesti:
- eu kaznila intel zbog prljave igre protiv amd-a sa 1,4 milijarde dolara kazne - link
- ista situacija u americi, intel se nagodio - link
- zbog lažiranja benčeva intel je bio prisiljen platiti svakom vlasniku pentiuma odštetu - link
- intel traži od recenzenata da im se jave prije recenzije ryzena - link
i sad bi normalno mi trebali prihvatiti tvoju kikiriki teoriju da je adm taj koji igra prljavo, a ne uspaničeni intel koji btw. ima daleko više love za potplaćivanje i ima dugu povijest takve prljave igre
Cek, koliko je uopce smisleno sada dovoditi u pitanje recenzije kad hrpetina ljudi (pa i u HR) ima kod kuce te procesore? Istina, nemaju svi kod kuce 7700, 7600 i 1600 pa da odvrte paralelne testove, ali da postoji nekakav veci problem sa novim AMD procesorima to bi do sada vec bilo jasno, ne?
Pa nema nikakvih problema a teoretičara zavjere će uvijek biti .
Baš to. Kao i prije lansiranja kad su neki tvrdili 'pa to oni samo pumpaju radi hypea i prednarudžbi'. Pa dobro i što kad zaista proizvod izađe i kad ljudi kupe? Tko ga hebe, prodali smo što smo prodali u prednarudžbi i sad gasimo firmu :))

Ako je skoro 4 godine držalo clockanog Fx-a 8320 + jedno vrijeme i CF HD 7870, sumnjam da će si ga neki ISIL-ovac poželjeti omotati oko sebe kad će dizati nešto u zrak :)
ne znam jel bilo ranije, no evo zanimljivosti oko hlađenja threadrippera
velika dilema za "razmazivače" paste
To se ovak radi
Zakaj ti uopče linkaš testove, suma sumarum pa sve več znamo isti procovi sa različitim stock frekvencijama+vrlo lagani overclock.Moram odma na zahod fučkaj ga, čim čujem da se ljudima ne da natezat sa Ryzen overklokingom.
Pa tako, zanimao me ovaj najslabiji Ryzen jer sam u jednom njemackom casopisu cita da ne moze parirati niti i3, te kako je novinar napisa, da je dobar samo za surfanje i rad sa uredskim programima tipa Office...mislim, doslo mi se nasmijati, ko da Intel "placa" takve tekstove......
A čuj i Švabe znaju napisat gluposti, a tu je i legalni mito ili bez sponzora kao Intel več bi odavno propali.
To je vjerojatno slična ekipa, kao na dolnjem linku spomenuti smotani domači Ryzen R3 PCExpert test.
http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/amd-ryzen-procesori-opca-tema/249569.aspx?page=48&jumpto=5435930&sort=asc&view=flat
Danas takva spika ili gluposti ne prolaze brzo se lociraju muljatori. Nema više mazanja očiju, svi več znaju kaj je Ryzen/Threadripper/Epyc, i da ove godine je AMD realno postavio još bolje temelje/procesore nego tamo daleke 2005 godine.
Lažiranje slijetanja na mjesec i jeste bio plan, samo što je Kubrick zahtijevao snimanje na licu mjesta zbog autentičnosti
i ja citam Quoru, bez brige :p
nego, ontopic..
Evo ja imam r7 1700 na 3.9ghz i prijatelj ima i7 7700k grafa je 1080 imamo prakticki oste rezultate na igrama na bf1 cak r1700 ima bolji minimalni fps u gtav je i7 malo bolji ali ja sam se pripa kd sam gleda recenzije opce nije istina da je los za igre ja prezadovoljan puno mi je bolji nego 6600k na 4.5ghz dobia svagdi minimalno 10-15fps
Pa normalno da nećeš imati problema s jednim modernim, moćnim i to još 8 core 16 threads procesorom !! Pa takav CPU je još lani bio Space Shuttle a sad je pristupačan maltene prosječnom gameru .
Evo ja imam r7 1700 na 3.9ghz i prijatelj ima i7 7700k grafa je 1080 imamo prakticki oste rezultate na igrama na bf1 cak r1700 ima bolji minimalni fps u gtav je i7 malo bolji ali ja sam se pripa kd sam gleda recenzije opce nije istina da je los za igre ja prezadovoljan puno mi je bolji nego 6600k na 4.5ghz dobia svagdi minimalno 10-15fps
Upravo to ja sam bio na i5 4690 non k i sada sam na 1700 na stock znaci na 3.0 ghz sam osjetio boost u igrama a najvise osjetio u bf1 i mafiji 3 di su mi sve 4 jezgre bile na 100% sada bude jos bolji kada ga dignem na 3.8GHz.
Nego na kojoj voltazi vozis na 3.9Ghz?
Eto moj Ryzen 1700 je stabilan na 3.825 Ghz na 1.35v kada stavim na 3.85Ghz rusi se sistem kod testiranja Cinebencha tako da cu ga za sada ostaviti ovako kako je.
Jedno me zanima dali trebam ponovno upaliti cool and quiet i dali trebam zgasiti advanced c state?