Evo i moje, GSkill Ripjaws 3600 CL19. Nešto mi nije jasno - piše da je B-DIE a ima ovako loše timinge??
Binnanje. Ali to te ne spriječava da isprobaš bolje timinge, kreni sa cl16-16-16, a ako imaš sreće možda uspije 14-15-14
MSI B450 Tomahawk Max ima opciju u BIOSu koja se zove Memory try it (nije moja slika), ustvari radi se o tom da ti matična odmah daje hrpu gotovih opcija s brzinama i tajminzima. Probao 16-16-16 i 16-18-18 na 3600MHz, komp se nije htio ni bootat, morao sav vaditi CMOS bateriju. Ostaje mi Ryzen Calculator al neznam imam li volje s tim se upoznavat i zajebavat.
Pusti taj memory try it, probaj sa ram calculatorom ako ti se da.
Tako je, najbrži b-die koji se prodaje je 3600 14-15-14. Šta misliš zašto su tako skupi i zašto ih ljudi toliko žele
A ne znam, meni se ne da zajebavati za nesto sitno performansi koje mi realno ni ne trebaju. Ako bude ikako bilo potrebe za tim onda cu si dati vremena. Ovako, meh...
Ma da, ako ti ne treba nije vrijedno.
Evo i moje, GSkill Ripjaws 3600 CL19. Nešto mi nije jasno - piše da je B-DIE a ima ovako loše timinge??
Binnanje. Ali to te ne spriječava da isprobaš bolje timinge, kreni sa cl16-16-16, a ako imaš sreće možda uspije 14-15-14
Na 3600??
Tako je, najbrži b-die koji se prodaje je 3600 14-15-14. Šta misliš zašto su tako skupi i zašto ih ljudi toliko žele
Misliš na onaj Gskill sa cirkonima :-) ?
Jel ga uopće ima za nabavit kod nas ? Mislim ta verzija sa tim tajminzima ?
Vidio sam samo sliver i neke gold sa govno latencijama.
U biti ne, to je trident z neo linija, ne znam ima li kod nas, ali sumnjam, kod nas je ponuda općenito koma.