Amd quad core a6-3400m

poruka: 7
|
čitano: 3.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Amd quad core a6-3400m

pozz.. kupil sam novi laptop sam ti procesorom... uglavnom laptop je dosta jak ali procesor radi na 1.4 ghz a to je bar ja mislim preslabo... u biosu je zakljucani procesor.. e sad moguce je kak to overclockat ili ne? hvala

=)=):D:D=);)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Amd quad core a6-3400m

Ne znam baš za overclockanje procesora u laptopu , nema bas adekvatno hlađenje , tako da ti ja to nebi preporučio . 

A odgovor dali je moguće ti ne mogu dati jer ne znam . :) 

13 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

pozz.. kupil sam novi laptop sam ti procesorom... uglavnom laptop je dosta jak ali procesor radi na 1.4 ghz a to je bar ja mislim preslabo... u biosu je zakljucani procesor.. e sad moguce je kak to overclockat ili ne? hvala

ako se ne varam, takvi se procesori automatski overclockaju kada se nadu pod opterecenjem. konkretnije, na 2.3GHz.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 13:11 (Suddenly Psychotic).
16 godina
neaktivan

Točno - 1,4 GHz je najniža frekvencija rada tog procesora, na kojoj procesor radi kada nije pod opterećenjem, dok je 2,3 GHz najviša frekvencija, na kojoj procesor radi kada je pod punim opterećenjem. Frekvencija rada i napon na kojem procesor radi smanjuju se zbog uštede energije.

The laws of nature are constructed in such a way as to make the universe as interesting as possible. - Freeman Dyson, Imagined Worlds
14 godina
neaktivan

a ja se pitam kak mi pobogu Gta 4 radi high >.<

=)=):D:D=);)
14 godina
protjeran
Amd quad core a6-3400m

Liano, gledao sam tutoriale frendova iz USA, kažu jako malo se grije i bez beda se oca za 500mhz bez da ga oštetiš i slično ... Javi na PP da ti dam Utility

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tuga000 kaže...

a ja se pitam kak mi pobogu Gta 4 radi high >.<

jer to ovaj koji ti vrti gta 4 na high? hmm razmisljam i ja sve vise da ga uzmem...

http://www.telebit.hr/NB-Asus-K53Z-SX006--AMD-A6-3400M-1-4GHz--4GB--500GB--15-6--1366x786--HD-6720G2-1GB--GbE--WL--Bt--Webkam--HDMI--FreeDOS--/p/536723279.aspx

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice