AMD FX Club

poruka: 5.910
|
čitano: 872.959
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
AMD FX Club

Ove dvije jesu za prosječnog korisnika, a za overclock FX8320 znaš i sam da treba pored dobre ploče i dodatna ulaganja za stabilan clock

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
Re: AMD FX Club

Koliko si ti ovih ploča osobno isprobao ??

12 godina
AMD FX Club

OD ovih ni jednu neke druge slabije sam imao mATX ploče a sad trenutno Sabertooth R2.0 i nemislim je mjenjat.LP

Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
mirzet1976 kaže...

OD ovih ni jednu neke druge slabije sam imao mATX ploče a sad trenutno Sabertooth R2.0 i nemislim je mjenjat.LP

Kako onda možeš nešto tako napisat da su za prosječnog korisnika? Isprobaj obadvije ploče pa ćeš vidit, nemožeš ih uspoređivat s mATX pločama kad ove dve imaju 8+2faznu.. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
13 godina

eto i mene u FX klubu

http://i.imgur.com/xsta5JZ.jpg

14 godina
neaktivan
AMD FX Club

Evo da se i ja uclanim u FX klub. {#}

http://i.imgur.com/oTdGgLv.jpg

MBO je Gigabyte GA-970A-D3.

If u choose Peace be ready 4 War. If u choose Love be ready 4 Hate. If u choose Truth be prepared 4 Lies.The enemy has a job 2 do as well.
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD FX Club

I ja sam danas stavio u pogon svoga FX 8320 i maticnu  asrock 970 extreme3.

Za sad sam jako zadovoljan u odnosu na starog athlona x4 640.

http://valid.canardpc.com/utnaet

9 0 hvala 0
14 godina
Koji su simptomi pokvarenog CPU-a, nece da mi mbo boota nista, a kad zamjenim procesor onda oce?
Be Water My Friend
13 godina
bruslii kaže...
Koji su simptomi pokvarenog CPU-a, nece da mi mbo boota nista, a kad zamjenim procesor onda oce?

Jel resetiraš bios kad staviš taj "pokvareni" cpu? Ako ga nisi resetirao prvi put kad si mjenjao procesor onda ti to može bit razlog zašto MBO ne hvata...

14 godina
ramzocro-HCR kaže...
bruslii kaže...

Jel resetiraš bios kad staviš taj "pokvareni" cpu? Ako ga nisi resetirao prvi put kad si mjenjao procesor onda ti to može bit razlog zašto MBO ne hvata...

Nisam ga resetiro prvi put, dok sam danas prikopčo ploču nista nisam resetiro. Kako sad da rješim problem, molim te pomozi.

Be Water My Friend
13 godina
bruslii kaže...
ramzocro-HCR kaže...
bruslii kaže...

Nisam ga resetiro prvi put, dok sam danas prikopčo ploču nista nisam resetiro. Kako sad da rješim problem, molim te pomozi.

Ok, ajmo od početka, jesi već na toj ploči koristio neki procesor pa si stavio taj što je sad mrtav a da pritom nisi resetirao bios, ili si ploču kupio polovnu a nisi resetirao bios prije stavljanja procesora tog?

Ako si bilo šta od to dvoje napravio a da nisi resetirao bios onda si napravio sranje i postoji mogućnost za zdravo-doviđenja procesoru.

Pokušaj opet stavit taj "mrtvi" proc al ovaj put resetiraj bios, spoji ona dva jumpera na 10-15 sekundi da se resetira i onda pali komp...

14 godina
AMD FX Club

Dovoljno

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 10:03 (Zizo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
bruslii kaže...

Pa mislim da bi trebao prvo reci naziv procesora i ime maticne ploce i brzo bi se to rijesilo

14 godina
dreadmoore kaže...
bruslii kaže...

Pa mislim da bi trebao prvo reci naziv procesora i ime maticne ploce i brzo bi se to rijesilo

Procesor je nov AMD FX-8350, ploča je također nova m5a97 r 2.0.

Nikakav reset biosa nisam radio kad sam priključivo. Znači odmah sam sve spojio i ne radi.

Be Water My Friend
15 godina
AMD FX Club

a koji ti je stari cpu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD FX Club

a koja ti je verzija biosa jesi radio update

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bios update sam uradio i verzija je 2006, stari cpu je x3 720, sad sam opet probavo, jel stavim x3 odma mi prikaže i bios i sve, jel vratim fx 8350 neće ništa, pc radi ali nema slike.
Be Water My Friend
15 godina
AMD FX Club

A napajanje koje ti je jel jace od 500Wati  i ako je to ok onda je do proca odneses ga i kazes da nije ispravan imas valjda garanciju na njega ako kazes da je nov

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
550w je power supply. procesor je "nov" nemagaru, kaze lik dobio ga iz njemacke samo proban i ispravan.
Be Water My Friend
15 godina
AMD FX Club

sto ti preostaje nego da probas na nekoj drugoj ploci nista vise

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
upravo tako, morAt cu negdje na servis
Be Water My Friend
11 godina
neaktivan
AMD FX Club

Prijatelj mi je predlozio da u BIOS-u pronadjem opciju da utisam(smanjim broj obrtaja ventilatora) kulera na procesoru AMD FX6100. E sad, u BIOS-u postoji opcija H/W Monitor. U okviru nje postoji opcija CHASSIS INTRUSION -podesena na disabled ( sa mogucnoscu podesavanja na enabled i reset), zatim opcija CPU SMART FAN TARGET koja ima opcije podesavanja temperature od 40-60 stepeni Celzijusa, potom sledi opcija CPU MIN FAN SPEED(%) koja nudi vrednosti od 0-87.5 i opcija SYS FAN 1 CONTROL sa mogucnostima 50, 75 i 100%. Kako da podesim ove parametre, da utisam kuler, a da opet omogucim da po potrebi pojaca hladjenje i ne dozvoli pregrevanje procesora pri vecim opterecenjima. Nisam ovo nikada radio pa bih molio neki savet da ne napravim neku stetu. Hvala unapred

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji su znaci da je cpu dead? da li je ovaj moj problem jedan od toga
Be Water My Friend
15 godina
neaktivan
AMD FX Club

Vecer!

Otkazuje mi maticna ploca (asrock 990fx extreme3) vise iz razloga jer sam nepismen i nisam procitao da moj proc (fx8350) nije medju podrzanima (oprez tko kupuje!) pa bi ju trebao zamjeniti novom, zanimalo me je da li je ovo dobar izbor i da li netko ima bolju preporuku do nekih 1000-1100kn. Klokanje me ne zanima tako da ako postoji neka koja stabilno radi a da je i jeftinija, prihvacam :) Hvala!

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#ov

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.11.2013 20:57 (fix).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina

Po mogućnosti revizija 3.0 ili 4.0 zbog variranja napona i boljeg hlađenja naponske

14 godina
neaktivan
AMD FX Club

gore linkana asusica ili Gigabyte GA-970A-UD3?Ili moze preporuka neke druge maticne do 700kn?Mozda poslije nabacim i noctuu pa OCam na 4.4-4.5 ghz...

battlelog:raep-kickass

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD FX Club

Ona koja ti bude imala veću garanciju :)

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
AMD FX Club

moze neko reci na koliko GHZ je moguce dignit fx8320 s cooler master hyper 212 evo a da bude sta dugotrajnije znaci da nije opterecen do kraja i da ne plane u roku po godine godinu,4.5?4.3?fala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fix kaže...

Vecer!

Otkazuje mi maticna ploca (asrock 990fx extreme3) vise iz razloga jer sam nepismen i nisam procitao da moj proc (fx8350) nije medju podrzanima (oprez tko kupuje!) pa bi ju trebao zamjeniti novom, zanimalo me je da li je ovo dobar izbor i da li netko ima bolju preporuku do nekih 1000-1100kn. Klokanje me ne zanima tako da ako postoji neka koja stabilno radi a da je i jeftinija, prihvacam :) Hvala!

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3894#ov

iman ja ga970a-ud3,procesor mi je 8320 na 4.0 tako da ti je na isto GHZ ko 8350 i radi odlicno

11 godina
neaktivan

dali se isplati uzeti amd fx procesor za gaming ? :) 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice