AMD ćorsokak

poruka: 10
|
čitano: 1.357
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AMD ćorsokak

Nije neka tema već poziv u pomoć..Gdje u Hrvatskoj mogu nabaviti AMD Athlon64X2 4600+ (939),naime, stroj mi radi još uvijek dobro ne mislim ga mijenjati, too complicated, htio bih taj procesor..probao sam svuda ali sigurno ima negdje gdje nisam. Najradije plaćam gotovinom, pouzećem..solarno(pare na sunce)..nije mi bitna cijena, hoćem to!! Izbjegavam kreditne kartice, ako je tako mogu i vani potražiti..ali, kad je muka i na to bih pristao..HVALA na svakoj informaciji..

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: AMD ćorsokak
micho0305 kaže...

Nije neka tema već poziv u pomoć..Gdje u Hrvatskoj mogu nabaviti AMD Athlon64X2 4600+ (939),naime, stroj mi radi još uvijek dobro ne mislim ga mijenjati, too complicated, htio bih taj procesor..probao sam svuda ali sigurno ima negdje gdje nisam. Najradije plaćam gotovinom, pouzećem..solarno(pare na sunce)..nije mi bitna cijena, hoćem to!! Izbjegavam kreditne kartice, ako je tako mogu i vani potražiti..ali, kad je muka i na to bih pristao..HVALA na svakoj informaciji..

Hmmm...
A zasto bas 4600+ Socker 939?
Probaj nac neki rabljeni..
Mama hocu 4870!
17 godina
neaktivan
pa maticna mu podrzava socket 939 (kao meni samo sta ja imam 3200+) a ne zeli mijenjati plocu samo zbog novog procesora...
17 godina
neaktivan

Želim taj novi zato jer imam MSI Platinium, sve radi ok s AMD Venice 3000 na 2,4 ali su dva  ventilatora, klima i onaj veliki, kućni promjera pola metra i kutija je razasuta po sobi..da uvalim taj procesor, još bi furo godinicu, a onda kada malo padnu cijene..novi stroj.

IBM ( I Blame Microsoft)
17 godina
neaktivan
AMD ćorsokak

Ciljaj bilo koji X2 s939, bit ćeš sretan ak ga nađeš povoljno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2008 18:59 (stef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD ćorsokak

ljudi, ma gdje da nađem ikoji X2..u Švedskoj?

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

ljudi, ma gdje da nađem ikoji X2..u Švedskoj?

Ali pametnije je nova ploča + procesor. I jeftinije...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
AMD ćorsokak

neee, tu je stara DDR1 3GB, 2x WD SATA1 120 GB...neke stvari ne idu na nova računala.. kontam spasiti stvar sa 400-500 kunelića..za sada to vrti Witchera na 1024x760 +max postavke+max sound..ko da gledaš film..ja bih ipak dual core pa nek traje još godinu..djeca će naslijediti kad sjednem na pare..

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

neee, tu je stara DDR1 3GB, 2x WD SATA1 120 GB...neke stvari ne idu na nova računala.. kontam spasiti stvar sa 400-500 kunelića..za sada to vrti Witchera na 1024x760 +max postavke+max sound..ko da gledaš film..ja bih ipak dual core pa nek traje još godinu..djeca će naslijediti kad sjednem na pare..

To je onda druga stvar. Jednostavno, ne isplati se nadograđivati, jer ćeš proizvod debelo platiti...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice