Zanima me kakvi su to 64 bitni procesori, čemu služe, koliko su kvalitetni i isplati li se koristiti takve procesore.
Napišite mi sve što mislite o ovim procesorima.
Hvala.
Zanima me kakvi su to 64 bitni procesori, čemu služe, koliko su kvalitetni i isplati li se koristiti takve procesore.
Napišite mi sve što mislite o ovim procesorima.
Hvala.
Ne valja ti to ništa. To je za vlade i vojsku. Za običnog čovjeka nema koristi i samo plaćaš previše.
=====
EDIT
=====
UPOZORENJE | VAŽNO | PROČITATI PRIJE ODGOVORA RADI VLASTITE SIGURNOSTI PAMETNIJEG ODGOVORA
Na linku koji se nalazi iznad ovog teksta (da, baš ovog) nalazi se objašnjenje prve rečenice iz ovog posta koja je naizgled posve pogrešna.
VAŽNO: Pogrešna je namjerno. Daljenje objašnjenje nalazi se u tekstu.
Pa normalno - svi noviji procesori su ti 64bit
Puno su bolji zapravo - duplo su bolji eto
sad bas de ne valja nis i nije. a ne placas nista vise jer su danas svi porocovi 64bitni.
ak imas 4gb rama ili vise nebi bilo lose stavit 64bit(makar ja imam 4gb i 32bit). cuo sam da sve vise i vise ljudi prelazi na tih 64bita
Ne valja ti to ništa. To je za vlade i vojsku. Za običnog čovjeka nema koristi i samo plaćaš previše.
Evo NASA razvila gigabitne, pričekaj ih, lol
Softver se sve više i više orjentira na 64 bita, pa ti nije na odmet kupiti bilo koji današnji proc (svi su ti 64 bitni).
Samo znatiželja - koji imaš proc trenutačno?
Softver se sve više i više orjentira na 64 bita, pa ti nije na odmet kupiti bilo koji današnji proc (svi su ti 64 bitni).
Samo znatiželja - koji imaš proc trenutačno?
Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB - je to 64 bitni koji sad koristim ili????
Jel ovo ona obrnuta psihologija il kako se vec zove?
Hmm, ako se ne varam, jednom se korisniku mlađi brat bio logirao pod njegovim accountom, pa je pisao gluposti.
Jel ovo ona obrnuta psihologija il kako se vec zove?
Pretpostavljao sam. A vec sam pomislio da ces putem obrnute psihologije i odgovaranjem ljudi od 64-bitnih procesora i x64 Viste navesti ljude da koriste iste.
Vidi, cak se i rimuje hehehe
Hmm, ako se ne varam, jednom se korisniku mlađi brat bio logirao pod njegovim accountom, pa je pisao gluposti.
Intel Core 2 Duo E8400 BOX, 2×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 6MB
Mogu shvatiti da neko ne razumije sarkazam kad procita na forumu (ma neki ne razumiju nikako :)), ali ne shvatam da li citaju ostale postove gdje im se objasnjava sta je u pitanju.
Onda bubnu jos komentar u kojem se prave pametni, a ne znaju da je do njih...
Zasto se Bosanac dva puta smije kad cuje vic?
Prvi put radi reda, a drugi put kad skonta!
OK, vidim da neki ne mogu baš skužit sve, a neki ni kad im napišeš. Možda je do neznanja što znači riječ sarkazam, a možda do nečeg drugog, samo Bog zna.
U svakom slučaju: - moj prvi i drugi post bili su šala u obliku sarkazma, stilskog sredstva u službi humora.
Inače sarkazam ima tri cilja:
- prvi je da nasmije one sudionike konverzacije koji razumiju o čemu se radi ili su ga sposobni prepoznati
- drugi cilj je da onima koji ne razumiju o čemu se radi, a također su sposobni prepoznati sarkazam, indirektno da odgovor na pitanje ili ih nasmije i ukaže na jednostavnost postavljenog problema (pitanja)
- treći cilj je da one koji ne znaju ništa o materiji i nisu sposobni prepoznati sarkazam, zbuni i time također nasmije prve dvije grupe.
Uglavnom, poanta moje šale (=sarkazam korišten u moja prethodna dva posta) je da na taj način, kroz šalu, ukaže autoru teme na to da je za nešto što bi trebalo biti osnovno pitanje, najprije trebao upotrijebiti ono što je na forumima uvijek preporučljivo: pretraživanje.
Također, naknadno sam i direktno objasnio da je pretraživanje foruma ili Interneta u 95% slučajeva rješenje problema.
Dati nekome štap za pecanje, je puno bolja opcija, nego mu dati već očišćenu ribu.
Ovom prilikom se ispričavam i svima koji nisu shvatili moj post i molim ostale da se ne povode za mojim primjerom, jer osim što će, kako me je gospodin Miro upozorio, samo dovesti do nereda i žutih kartona, ima tendenciju da zvuči glupo, jer je izlizano već nakon prve upotrebe i više nema svoju originalnu namjenu.
Da ne bi imali outsidere koji ce opet kliknuti na temu i procitati dva posta pa napisati mudru poruku, mozes editirati prvi post i staviti u zagradu (sarkazam*), pa u ovom postu koji im objasnjava sve staviti * na pocetak, da ipak budu oslobodjeni bolnog napora koji se stvara kad se koristi mozak.
EDIT: Evo dosli su dok sam pisao ovo :)