Web n walk

poruka: 10
|
čitano: 4.313
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Web n walk

nemogu ga koristiti na win 7 jer je od t-coma i podržava samo xp,kako to naštimati da radi na 7-ci

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Web n walk
dajac kaže...

nemogu ga koristiti na win 7 jer je od t-coma i podržava samo xp,kako to naštimati da radi na 7-ci

Dali si na win 7 64 bita? Ak da onda on ne podržava a radi samo 32 bitna. I moj web n walk podržava u sedmici 32 bit a signal puno bolji. Evo dokaz. On se sam instalira u sedmici.

13 godina
neaktivan

koliko vidim onda je kod kolege 64,poslali su mi iz t-com odgovor i link svoje stranice di imaju drajveri za instalirati win 7 za taj stari web n walk,skinem i da pogledam ali nevidim kak i di to smjestiti

dajac
14 godina
neaktivan
Web n walk

ljudi jel koristi još tko stick za surfanje? ja sam davno a sad mi opet treba,gledam na t-com stranicama,nema nekih podataka,koje tarife postoje,sad mi je valjda i kartica nutra propala,nisam ga koristil par god.

pitam za prepaid..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slevin kaže...

ljudi jel koristi još tko stick za surfanje? ja sam davno a sad mi opet treba,gledam na t-com stranicama,nema nekih podataka,koje tarife postoje,sad mi je valjda i kartica nutra propala,nisam ga koristil par god.

pitam za prepaid..

Ja stalno koristim, ako dugo nisi koristio godinu dana  tada kartica nevažeća tj isključen jer je istekao rok 180 dana tj 9mj za na doplatu.  Ništa strašno, kupi si simpu karticu koji košta 20kn  i stavi mob da aktiviraš prvi poziv i još kupi bon od 100kn i nadoplatiš na račun, sada imaš Prejaku opciju (prejaka 1000mb free, 1000min free (800min unutar mreže i 200min vip i  tomato), a SMS neograničen Prejaka košta 50kn ako prvi put aktiviraš jednokratna je 25kn. Kartica možeš na stick i surfaš od one 1¸gb free. Ako ti je to premalo za surfa onda imaš Internet Dan za 10kn taj je neograničeno i moš surfat cijeli dan.  Simpa ili Mojhrvatski.com Ako ti ne sviđa simpu a možeš uzet bonbon karticu za net koji dođe 10kn i imaš opcviju za surfanje povojne cijene. Bonbon. Bonbon kartica radi na web n walka. Eto sam si biraj koje tebi najviše odgovara. Sretno.

Nenad
14 godina
neaktivan
Web n walk

e to je odgovor,puno ti hvala,nemam podpitanja {#}

nisam znao da se i te mobitel tarife mogu tak iskoristiti,imam prejaku uključenu a ne potrošim promet {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slevin kaže...

e to je odgovor,puno ti hvala,nemam podpitanja {#}

nisam znao da se i te mobitel tarife mogu tak iskoristiti,imam prejaku uključenu a ne potrošim promet {#}

Ako imaš Prejaku slobodno s moba vadiš sim kartica upikneš u web n walk i surfaš bez brige, ako želiš znat koliko si potrošio mb pošalješ mb na 0330. Broj na 0330 je besplatna a i isto sa sticka moš poslat sms i to badava jer je to uključena u Prejaki.  Meni presutra automatski ponovno imam prejaku.  {#}

Nenad
14 godina
neaktivan
Web n walk

jedino može problem biti jer je stick dobiven na ugovor,znači nutra je bio sim sa pretplate,valjda to nema veze sa stickom,uglavnom probat ću..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
slevin kaže...

jedino može problem biti jer je stick dobiven na ugovor,znači nutra je bio sim sa pretplate,valjda to nema veze sa stickom,uglavnom probat ću..

Nema veze, ako je pod ugovorom ona je podatkovna, možeš maknut  i stavit običnu sim karticu na taj stick i radi gotovo sve. Nemaš brige.  

Nenad
14 godina
neaktivan
Web n walk

radi ko vurica {#} malo je šok sa 4Mbps na tu brzinu al glavno da će poslužit {#}

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice