Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.576
|
čitano: 14.483.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Što mislite o ovom laptopu za do 3200kn? + dodao bih još4 Gb rama. Ukupno: 3400kn.  Ima li mozda neko bolje rjesenje?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10456

All great things require great dedication. - Chuck Norris
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.9.2011 15:56 (perosima91).
15 godina
neaktivan
perosima91 kaže...

Što mislite o ovom laptopu za do 3200kn? + dodao bih još4 Gb rama. Ukupno: 3400kn.  Ima li mozda neko bolje rjesenje?

well mene baca na registraciju a ne na model!

15 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

S obzirom da mi nitko nije odgovorio odlucio sam se za Acer s Sandy Bridge procesor  B940 i napravio narudjbu trebao bi ga dobiti iza ponedeljka a narucio sam u ADM-u :D malo je povoljnije.

Usput krajem sljedeceg tjedna kad dovedem Acera u Funkciju i prebacim sve s trenutnog Net booka ide u prodaju 

AcerOne D260 crni ispravan sve radi kao kad je kupljen! nije ogreban niti ostecen. s XP home.

pozz

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudovi!

Treba mi preporuka laptopa do 3200 kn znači to je doslovce max maxeva, makar je najpoželjnije 3000 kn da košta normalno da se što bolje može uzest za te novce jel :)

Uzimalo bi se na American express na 12 rata, po mogućnosti da u dalmaciji postoji trgovina ta...

Sve osim HP-a i Lenova mi je u interesu i po mogućnosti 2 god garancije da ima.....

Laptop će biti za kućnu upotrebu, čovjek ima 4-vero djece tako da se možda i zaigra kakva igra na jako niskim detaljima, ništa zahtjevno jelte....

Eto ti bi bilo to, sad bi svaka preporuka zlata vrijedila :D

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1654425
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
AbeDomeNuS kaže...

Pozdrav ljudovi!

Treba mi preporuka laptopa do 3200 kn znači to je doslovce max maxeva, makar je najpoželjnije 3000 kn da košta normalno da se što bolje može uzest za te novce jel :)

Uzimalo bi se na American express na 12 rata, po mogućnosti da u dalmaciji postoji trgovina ta...

Sve osim HP-a i Lenova mi je u interesu i po mogućnosti 2 god garancije da ima.....

Laptop će biti za kućnu upotrebu, čovjek ima 4-vero djece tako da se možda i zaigra kakva igra na jako niskim detaljima, ništa zahtjevno jelte....

Eto ti bi bilo to, sad bi svaka preporuka zlata vrijedila :D

http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102_217&products_id=7275

Facebook going down ^.^ jadne loodache
15 godina
neaktivan

Ovih dana sam dosta čitao oko tih laptopa i odlučio da ću ipak uzeti 15.6".
Suzio sam izbor na ova 2 laptopa, cijena im je podjednaka:

DELL N5110 - i3 2.2 Ghz, 4GB RAM, 500GB HDD, nVidia GT 525M, USB 3.0, eSATA, kamera 1.3 MP

Asus K53SV-SX082 - i3 2.1 Ghz, 4GB RAM, 640 GB HDD, nVidia GT 540M, USB 2.0, nema eSATA, kamera 0.3 MP

Čitao sam da je Asus kvalitetnije izrađen, od aluminija oslonac za dlanove, ostalo plastika, te da je hlađenje odlično izvedeno te se ne grije previše.

Dok za DELL se svašta piše, komentari su dosta podijeljeni, ali gotovo se svi žale na pretjerano zagrijavanje, te da hlađenje nije dobro izvedeno.

Asus me privlaći jer ima malo bolju grafu, te kvalitetu, bar prema komentarima ostalih, a DELL zbog opremljenosti (pogotovo USB 3.0), te naravno garancija 3 godine.
Ali opet ako laptop izdrži 2 godine, neće valjda treću krepati
I piše se da je za Asus bolji servis.
Molio bi vas da mi date savjet. Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brk_007 kaže...

Ovih dana sam dosta čitao oko tih laptopa i odlučio da ću ipak uzeti 15.6".
Suzio sam izbor na ova 2 laptopa, cijena im je podjednaka:

DELL N5110 - i3 2.2 Ghz, 4GB RAM, 500GB HDD, nVidia GT 525M, USB 3.0, eSATA, kamera 1.3 MP

Asus K53SV-SX082 - i3 2.1 Ghz, 4GB RAM, 640 GB HDD, nVidia GT 540M, USB 2.0, nema eSATA, kamera 0.3 MP

Čitao sam da je Asus kvalitetnije izrađen, od aluminija oslonac za dlanove, ostalo plastika, te da je hlađenje odlično izvedeno te se ne grije previše.

Dok za DELL se svašta piše, komentari su dosta podijeljeni, ali gotovo se svi žale na pretjerano zagrijavanje, te da hlađenje nije dobro izvedeno.

Asus me privlaći jer ima malo bolju grafu, te kvalitetu, bar prema komentarima ostalih, a DELL zbog opremljenosti (pogotovo USB 3.0), te naravno garancija 3 godine.
Ali opet ako laptop izdrži 2 godine, neće valjda treću krepati
I piše se da je za Asus bolji servis.
Molio bi vas da mi date savjet. Hvala!

Da sam na tvom mjestu ASUS definitivno!!! Dell je vise šminka a i sam si rekao kako osim USB 3.0  e-sata nema veće razlike.

14 godina
neaktivan

Molim savijet, za firmu treba kupiti dva prijenosna računala za osnovno korištenje da li je ovo pravi prijenosnik za to za 2000 kn

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
tblues87 kaže...

Molim savijet, za firmu treba kupiti dva prijenosna računala za osnovno korištenje da li je ovo pravi prijenosnik za to za 2000 kn

Hvala

ne

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
tblues87 kaže...

Hvala

Šta znači to osnovno korištenje? Ja bih ipak išao na 3000 za svaki pa uzmi neki sa dvojezgrenim procesorom i integriranom grafičkom.

Facebook going down ^.^ jadne loodache
14 godina
neaktivan

Korištenje office alata prezentacije i to je to, vidio sam da ima hdmi izlaz pa mi je zapeo za oko za tako malo novaca

16 godina
tblues87 kaže...

Korištenje office alata prezentacije i to je to, vidio sam da ima hdmi izlaz pa mi je zapeo za oko za tako malo novaca

uzmi neki intel dual corac, 2 GB rama, za office alate ti je dosta i neka intelova integrirana grafa, 320 GB harda, 15,6" dijagonala i to bi trebal naći za 2500 kn sigurno...
pogledaj u www.adm.hr ili negdje drugdje tipa links, protis ili... i dok nađeš laptop koji ti se čini ok za taj budget onda prekopiraj ime u nabava.net i pronađi dućan di je isti najjeftiniji :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 17:51 (Blade18).
16 godina
neaktivan

Pozz ekipa...ovako kupujem laptop sad ovih dana pa me zanima vasa preporuka...dvoumim se između toshibe i asusa...ovako na raspolaganju imam negdje do 5500kn...dakle da mi je uzet neki odlican laptop, sa jakim procesorom, minimalno 500gb hard, grafa 1gb ati il nvidia, ne intergrirana...rami pa od 2-4GB , ekran 15,6'' il 17,3'' nista manje....pomozite :D

MiGnho7
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 18:30 (MiGnho7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo, danas sam naručio ovaj laptop .... stvarno se nisam nadao da bi mogao naci core i3 u laptopu do 2500kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koji je trenutni best-buy netbook-a (razumne cijene)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moze preporuka dobrog netbooka ili laptopa do 3500kn sa baterijom od bar 7-8 sati?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
13 godina
neaktivan
teo7 kaže...

Ne znam što je za tebe razumna cijena, ali nedavno me mučila slična dilema. Nakon višednevnog istraživanja, čitanja recenzija i foruma, odlučio sam se za Asus K53SV-SX082 i, što je najvažnije, nisam požalio. Mislim da je on u tom cjenovnom rangu definitivno best-buy, pogotovo ako nekad poželiš zaigrati neku noviju igru.

16 godina
neaktivan
Marinac_SEAL kaže...
teo7 kaže...

Ne znam što je za tebe razumna cijena, ali nedavno me mučila slična dilema. Nakon višednevnog istraživanja, čitanja recenzija i foruma, odlučio sam se za Asus K53SV-SX082 i, što je najvažnije, nisam požalio. Mislim da je on u tom cjenovnom rangu definitivno best-buy, pogotovo ako nekad poželiš zaigrati neku noviju igru.

hmm kaj nebi to spadalo pod laptop? a ne netbook(il točnije rečeno neki mali laptop)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
zasto ti nisi uzeo ovaj??
dodao jos 400 kn a bolje performance!
http://notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2659
15 godina

ima manji hard i nema bolje performanse.. to sto ima 2  gige graf. RAM/a nista ne znaci...

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/nvidia-gt-540m-2-gb-ddr3-overkill/113381.aspx

Nisam alergičan na TU.
13 godina
neaktivan
teo7 kaže...
Marinac_SEAL kaže...
teo7 kaže...

hmm kaj nebi to spadalo pod laptop? a ne netbook(il točnije rečeno neki mali laptop)

Isprika, nisam dobro pročitao pitanje.

Grga123 kaže...
zasto ti nisi uzeo ovaj??
dodao jos 400 kn a bolje performance!
http://notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2659

Eto, odgovorio ti je kratos umjesto mene. Taj jedino ima brži HD (i manji). Windows 7 32-bit podržava maksimalno 4 GB RAM-a, pa mi je tih 6 suvišno. Za ovu rezoluciju 2 GB VRAM-a ne služi apsolutno ničemu.

16 godina
neaktivan

da me tko doživi -.- ae eo našo sam nešt u konikomu http://www.konikom.hr/p11511/notebook-toshiba-c660-1p3/product_info.html jel valja to šta ?? 4.999kn je ;) ae da čujem vaše cijenjeno mišljenje :) prije nego li se odlučim na kupnju :D

MiGnho7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MiGnho7 kaže...

da me tko doživi -.- ae eo našo sam nešt u konikomu http://www.konikom.hr/p11511/notebook-toshiba-c660-1p3/product_info.html jel valja to šta ?? 4.999kn je ;) ae da čujem vaše cijenjeno mišljenje :) prije nego li se odlučim na kupnju :D

Ovisi za što ti laptop treba. Ovaj je dobar za poslovne potrebe i gledanje filomova. Ako nekad poželiš zaigrati neku noviju igru, neće ići...

13 godina
neaktivan

pozdrav svima.

gledam malo laptope do 5000kn i nekako mi se ovaj cini najbolji - http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0131&id_artikl=013.100.505

laptop bi se koristio za filmove, internet i igre (ne najzahtjevnije).

mozete li mi dat kakav savjet?

puno hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moilm za preporuku najboljeg laptopa u Protisu do 3000 kn, te neki koji mu je vrlo sličan a da je malo jeftiniji ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok ekipa

Trebam neki laptop do 4 soma

Vrtio bi windows xp x32...bitno mi je da ima dobar procesor i hard disk( po mogućnosti 500gb ili više ako postoji takav), RAM ne treba biti više od 3GB, ili 2 ako se može nadograditi, ali je bitno da ima neki pristojan takt

Grafička i nije toliko bitna, samo da nije integrirana

I ono što mi je skoro najvažnije je da je napravljen od kvalitetnog materijala i kvalitetno, i da mi ne pukne ekran ako malo jače zalupim

Eto tolko...baterija naravno čim bolja, ma da nije prioritet neki

Hvala

14 godina
Nix666 kaže...

Bok ekipa

Trebam neki laptop do 4 soma

Vrtio bi windows xp x32...bitno mi je da ima dobar procesor i hard disk( po mogućnosti 500gb ili više ako postoji takav), RAM ne treba biti više od 3GB, ili 2 ako se može nadograditi, ali je bitno da ima neki pristojan takt

Grafička i nije toliko bitna, samo da nije integrirana

I ono što mi je skoro najvažnije je da je napravljen od kvalitetnog materijala i kvalitetno, i da mi ne pukne ekran ako malo jače zalupim

Eto tolko...baterija naravno čim bolja, ma da nije prioritet neki

Hvala

Zašto pobogu windows xp??

http://steam-expo.com/
16 godina
neaktivan

a imam neke programe za autodijagnostiku koji rade na xp, nekom na virtualu rade, nekom ne tako da ne želim riskirati, a laptop će služiti uglavnom za to

14 godina
Nix666 kaže...

a imam neke programe za autodijagnostiku koji rade na xp, nekom na virtualu rade, nekom ne tako da ne želim riskirati, a laptop će služiti uglavnom za to

Gledaj Dell laptope, koliko znam oni imaju dobru građu.

Npr. ovaj, http://www.notebookshop.com.hr/Default.aspx?pid=2550

http://steam-expo.com/
14 godina

asusovi po meni imaju najbolju kvalitetu izrade,makar je i dell tu negdje

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice