Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.575
|
čitano: 14.482.946
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Pixie_st kaže...

Znam da ovome sigurno nije mjesto ovdje, al postoji li na forumu tema o načinima plaćanja? Npr. koji je obročni način plaćanja najisplativiji i sl.?

Trgovine u RH u posljednje vrijeme jako cijene gotovinu ako nema prvo ime Ante.Vjerojatno ljudi imaju više pouzdanja u papirnati novac.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
16 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Pozdrav, prijateljica ima namjeru uzeti laptop do oko 4000kn.

Cijena nije neki veći problem

Ne zanimaju ju igre, treba joj zapravo što jača baterija, što veći hdd, i nakon svega toga ram. Poželjno je da je ekran 15,6"

Unaprijed hvala

Još uvijek aktivno :D

Za ručak jedes RIBLJU ČORBU,a za užinu DIVLJE JAGODE,dok ti u dvorištu cvjeta CRVENA JABUKA.Ujutro se rano dižeš pa guraš PARNI VALJAK,posle podne čistiš PRLJAVO KAZALIŠTE.U današnjim kafićima je ZAB
13 godina
g12356 kaže...
Pixie_st kaže...

Znam da ovome sigurno nije mjesto ovdje, al postoji li na forumu tema o načinima plaćanja? Npr. koji je obročni način plaćanja najisplativiji i sl.?

Trgovine u RH u posljednje vrijeme jako cijene gotovinu ako nema prvo ime Ante.Vjerojatno ljudi imaju više pouzdanja u papirnati novac.

Nenamjenski kredit, here I come {#}

Endure...and in enduring grow stronger
14 godina
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

Koliko treba ADM-u da pošalju robu, odnosno koliko treba kurirskoj službi da dostavi?
Nisam od njih nikada ništa uzimao, pa ne znam.

Naime, zvao sam za onoga Asusa N53JL-SZ073 no nigdje više ga u Hrvatskoj nemaju.

Tako da, stari se između ostaloga rastegao za 1300 kunića o pdluka je pala na Asus N73SV-TZ506.

Jel da je po svemu dobar? {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Budući da kupujem laptop (Dell najvjerojatnije) napravio sam si ovu tablicu u excelu koja mi je uvelike pomogla. Vidim da se tu vode rasprave koji je najbolji, najisplativiji, itd. pa sam malo proširio tablicu nekim linkovima i ako nekome pomogne - super. Nemojte me držati za riječ za sve podatke, imao sam dosta problema budući da nazivi pojedinih laptopa dosta često ne odgovaraju podacima kod trgovina i u raznim reviewima po internetu. Svi su laptopi za cijenu od 4000-5000 kn, imaju solidan proc i grafiku, a od modela tu su Lenovo, Asus, Acer, i Dell. Uživajte! {#}

Također sam dodao ocjene sa Notebook Check-a i linkove do njihovih reviewa iako se za većinu ne podudara isti model već samo ista serija laptopa.

LINK za preuzimanje

tablica tablica
preview preview
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 1:24 (Bichanich).

4 0 hvala 4
16 godina
Zvonimir Zubić kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Pozdrav, prijateljica ima namjeru uzeti laptop do oko 4000kn.

Cijena nije neki veći problem

Ne zanimaju ju igre, treba joj zapravo što jača baterija, što veći hdd, i nakon svega toga ram. Poželjno je da je ekran 15,6"

Unaprijed hvala

Još uvijek aktivno :D

Sad treba viditi kakvu bateriju imaju, vidio sam ovaj nema baš lošu, al s druge strane nema neku odličnu:
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/asus-prijenosno-racunalo-k53sc-sx017v-156-core-i5__1508351

Ima dobar procesor, ram, hdd, čak i grafu koja moze i igre pokrećati, al ako moze neka netko provjeri ima li neki jeftiniji a s boljom baterijom, jer grafa i jači proc troše bateriju ^^ 

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
14 godina

Kakav problem ima N73SV s tipkovnicom? Nešto sam gledao, no nemoguće da nastupi to samo od sebe.

Vidio sam da liku ESC tipka utone, mislite li na to ili?

I nije li to pokriveno garancijom?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pozdrav ljudi. 
treba mi pomoc.
trazim lap ili 13 ili 17" (13 zbog cestog "muvanja" pa bi si uzeo ekran, a ak nema nesto dovoljno jako u tom rangu, onda cu se snalazit sa 17. :) a ak ima neka super ponuda za neku drugu velicinu, igra ulogu. :D )
dakle - cijena do nekih 5k max. (ajde. ako je bash super, rastezem se i do 5.5k.)

unutra mi treba i3 il i5. i gt-ica. neka tipa 540m.
igre bi se igrale, ne u prevelikoj mjeri. novije mozda (ne patim za detaljima), bitno mi je samo da mi dota, cs, cod2 (i mozda 4) igraju fluentno. :D (lan. :P )
studiram racunarstvo i bavim se fotografijom polako.
tako da mi treba podnit milijarde prozorcica i programcica (prilikom bilo kakova programiranja, programiranja za web, dizajna weba i tako to, otvoreno je sve sta moze bit otvoreno)
vjerujem da to i nece biti toliki problem.
vise mi je bitno jos za ps (cs5). slike, slicice (velike velicine, velike kolicine, batch procesiranje. zna san na svome kompu cekat i po par sati za neke "skupne" obrade. -.-' ) pa koliko san svatija CUDA ce mi tu uvelike pomoc (jel to istina? =) )

onako. dobih preporuku za asusa n73sv. (ty505)
ima jos kakvih ideja? =)  

0 0 hvala 0
14 godina
dmestar kaže...

onako. dobih preporuku za asusa n73sv. (ty505)
ima jos kakvih ideja? =)  

{#} baš to što si rekao. 
Ili neki K serije.

Recimo ovaj je dobar.

17 godina
sudy_freak kaže...

Kakav problem ima N73SV s tipkovnicom? Nešto sam gledao, no nemoguće da nastupi to samo od sebe.

Vidio sam da liku ESC tipka utone, mislite li na to ili?

I nije li to pokriveno garancijom?

Tipkovnica se blago uvija, nije nešto strašno no ipak se uvija. Znam iz prve ruke jer mi je buraz prije par dana kupio taj laptop

15 godina

zanima me jel se ovo isplati uzimati?
http://www.telebit.hr/NB-HP-4530s--LH286EA--Intel-Core-i3-2310M-2-10GHz--4GB-DDR3--640GB--15-6--1366x768-AG--ATI-HD-6470M-1GB--HDMI--Bt--WL--W/p/346763101.aspx
služio bi za internet, multimediju i naravno malo igranja ( lan {#} ), ponešto programiranja i upotrebu photoshopa

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bichanich kaže...

Tipkovnica se blago uvija, nije nešto strašno no ipak se uvija. Znam iz prve ruke jer mi je buraz prije par dana kupio taj laptop

možda to tako treba :) nema veze, volim takve tipkovnice.
Samo da ne faila nešto strašno. Inače, nemam naviku jako udarati po tipkovnici. 

16 godina
krivi kaže...

zanima me jel se ovo isplati uzimati?
http://www.telebit.hr/NB-HP-4530s--LH286EA--Intel-Core-i3-2310M-2-10GHz--4GB-DDR3--640GB--15-6--1366x768-AG--ATI-HD-6470M-1GB--HDMI--Bt--WL--W/p/346763101.aspx
služio bi za internet, multimediju i naravno malo igranja ( lan {#} ), ponešto programiranja i upotrebu photoshopa

specifikacije su dobre

Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime
16 godina
neaktivan

danas mi dosao iz adm-a ovaj laptop, ja mislim da je to best buy od asusa : http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10441&osCsid=5e55b1e51202db1645eb7cdc8f478b0e

sad imam jedno pitanje za korisnike asusa ili mozda ovog modela, zanima me baterija , dali je isto kao kod mobova sa laptopima nisam bas upoznat znaci napunit par puta do kraja istekat punjac i kad se potrosi do kraja stavit na punjenje i tako par ciklusa ili? kako sa gamingom da ga spojim na punjač kada se igra il?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Jumperrr kaže...

danas mi dosao iz adm-a ovaj laptop, ja mislim da je to best buy od asusa : http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=10441&osCsid=5e55b1e51202db1645eb7cdc8f478b0e

sad imam jedno pitanje za korisnike asusa ili mozda ovog modela, zanima me baterija , dali je isto kao kod mobova sa laptopima nisam bas upoznat znaci napunit par puta do kraja istekat punjac i kad se potrosi do kraja stavit na punjenje i tako par ciklusa ili? kako sa gamingom da ga spojim na punjač kada se igra il?

Bok, imam isti takav Asus (sam kaj moj ima 4GB RAM-a i HD 640GB). Prvi put ga moraš duže punit da se baterija kvalitetno napuni do kraja.

Baterija se nebi smjela ispraznit do kraja (da se lap ugasi) i moreš ti lap bez beda koristit na punjaču (to je bilo kod prastarih laptopa da se baterija stalno punila čim si punjač uštekal, odavno ti već lapovi imaju složeno da se baterija puni tek kad padne ispod oko 90%, kad žaštekaš punjač lap se napaja direktno iz njega). Na ovom Asusu baterija izdrži oko 4 sata normalnog korištenja kad Power4Gear staviš na "Battery Saving", kod gaminga izdrži oko 1h - 1.5 h ("Maximum Performance" setting).

bolje haker nego šljaker
14 godina
neaktivan

što kažete na ovaj? http://www.magazinrs.hr/g73sw-tz198d-i78g750gbgtx4607u3/asus-g73sw-tz198d  nije da se igram nešto.baci se kakav wow povremmeno uglavnom se piše internetiše i gledam filmove ali gledam na to kao ulog za par godina da može zavrtiti diablo 3 ili nešto novo (ne FPS) kad izađe...

čitao sam da mu je tipkovnica loša...jel ima tko da kaže iz prve ruke..ima li usb punjenje kad je ugašen? jel grafika na Core i7-2630QM integrirana pa da nvidija ne grije ako se surfa etc????   hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Treba mi laptop za muziku, internet i pisanje s instaliranim Windowsima. Našao sam HP 635 LH422EA pa me zanima da li ima što bolje od toga za cijenu od 3300 kn.
Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda ovaj ali dolazi bez os-a , al što se tiće cijene  hardvera mislim da je odličan Asus k52  
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0134&id_artikl=013.400.414
4gb ram ,6370m grafika 500gb hard ,....

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ajd da se i ja malo pohvalim

Ponosni vlasnik:http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=16372&catid=184

Sve u svemu zadovoljan :){#}

14 godina

Sve piše -> ovdje!

Asus N73SV-TZ506 17,3" zvijer {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni vecinom za surfanje tako da{#}

14 godina
neaktivan
milan blenton kaže...

što kažete na ovaj? http://www.magazinrs.hr/g73sw-tz198d-i78g750gbgtx4607u3/asus-g73sw-tz198d  nije da se igram nešto.baci se kakav wow povremmeno uglavnom se piše internetiše i gledam filmove ali gledam na to kao ulog za par godina da može zavrtiti diablo 3 ili nešto novo (ne FPS) kad izađe...

čitao sam da mu je tipkovnica loša...jel ima tko da kaže iz prve ruke..ima li usb punjenje kad je ugašen? jel grafika na Core i7-2630QM integrirana pa da nvidija ne grije ako se surfa etc????   hvala

Savršenstvo od laptopa, ali tebi to ne treba za to kaj ga misliš koristit. Tipkovnica je odlična i hlađenje je odlično tj. najbolje moguće izvedeno kod laptopa tako da nema grijanja. Ali ako razmišljaš o kupnji takvog laptopa, to je odličan izbor i svakako preporuka.

14 godina
neaktivan
Hero of the day kaže...
milan blenton kaže...

Savršenstvo od laptopa, ali tebi to ne treba za to kaj ga misliš koristit. Tipkovnica je odlična i hlađenje je odlično tj. najbolje moguće izvedeno kod laptopa tako da nema grijanja. Ali ako razmišljaš o kupnji takvog laptopa, to je odličan izbor i svakako preporuka.

znam da mi sad ne treba al bit ce dobar za 2 godine isto pa rađe dam 2k kuna sad nego da za 2 godine opet nesto moram mijenjat. jel zna itko jel ima usb napajanje kad je ugasen? jel mu radi integrirana grafika? ima kakav fast boot samo za surf i muziku? 

ima i ovaj  ASUS LAPTOPA 17.3"

N73SV-TZ600V; 17.3"LED(1920x1080), Core i7 2630QM(2.90GHz), 8GB DDR3(1333MHz), 750GB(7200rpm), DVD-SM, nVidia GT540 2GB  u http://trilit.hr/ za 7999kn...mislim da je g bolji? ili?600kn razlike...

13 godina
neaktivan
milan blenton kaže...

Ovo je neka nova verzija koja dolazi samo s jednim HDD-om od 750GB umjesto dva diska po 500GB u verziji TD124V koja se u kolovozu prodavala po istoj cijeni. Ostalo jekoliko vidim isto, niti ova vaerzija nema blue ray. Ali moćna mašina u svakome slučaju

14 godina
neaktivan

s tim da ima još jedan slot za hdd prazan.

17 godina
neaktivan
joxe kaže...

Možda ovaj ali dolazi bez os-a , al što se tiće cijene  hardvera mislim da je odličan Asus k52  
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_kategorija=0134&id_artikl=013.400.414
4gb ram ,6370m grafika 500gb hard ,....

Volio bih da ima OS i to Windows.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 9:51 (Razer_Copperhead).
14 godina
neaktivan

Moze mi netko preporucit koji laptop s malim ekranom da stane u ruksak.. da  moze svugdje !!

[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

http://www.protis.hr/products/details/notebook-hp-mini2102200sm-ld246ea/42085

Pitanje: sta znace ove dvije crtice (dobavljivo)...Jel treba narucit i cekat ili sta?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to ti znaci da je dobavljivo !! hh.. imas kad je 3 crtice da ih nema.. 1 da se nabavlja za 2-5 dana a nista crtica odmah !!

[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Saint96 kaže...

to ti znaci da je dobavljivo !! hh.. imas kad je 3 crtice da ih nema.. 1 da se nabavlja za 2-5 dana a nista crtica odmah !!

1 je na upit (kazes 2-5 dana)

3 je odma...

a kolko je dana 2, i jel se to mora na ime naručit?

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice