Ultimativna tema za odabir prijenosnika izdvojena tema

poruka: 37.570
|
čitano: 14.481.379
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ultimativna tema za odabir prijenosnika

uzeo sam dns ovo:

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=6006

za sada se čini super, ima brutalnu grafiku, a sutra ću ga bolje isprobati.

stavio crysis warhead, radi sve na max, ali za lijepo framerate poželjno je AA staviti na 4x ;)   jednom riječi - BRUTALNO!

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 14:30 (max1919).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

ne dam idem dilemu, trilemu ili sta vec... imam stolemu...

tu na forumu sam pronasla par korisnih savjeta ali i dalje imam nedoumica.

odmah da kazem cijenu: do 5000, 6000 kn - plafon

laptop bi se osim onog uobicajenog (internet, skype, office, muzika) koristio najvise za obradu videa i slika (sony vegas, photoshop, autocad) sto znaci da bi trebao imati i dobru graficku.

ne bih isla ispod i5, 4 gb rama i 500gb hdd-a, te pored ostalih usb-ova i raznih slotova potreban mi je i firewire ulaz ili barem taj express card kako sam negdi procitala da je dodatak na koji se moze prikljuciti firewire kabel kojeg imam za sonyevu kameru.

vidim da se hvale hp pavillion i asus k53sv (mogla bih ga nabaviti u americi ili u njemackoj) ali me osim i ostalih preporuka za slicne prijenosnike zanima imaju li taj firewire (ili exp.card) za obradu videa.

ne preferiram ni jednu marku (nisam bas u toku sa slabostima i manama proizvodaca) ali bas stoga trazim savjet za best buy, koji nudi najvise u omjeru kvalitete i racunala za cijenu koju si mogu priustiti 

ajde ljudi pomozite, plavusa se satrala od razmisljanja i pisanja ;)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo oću kupiti laptop do 5800 kn. laptop će služiti najviše za igranje igrica i surfanje, zato su mi procesor i grafička najvažniji

najbolji koji sam našao je ovaj http://www.pin-computers.hr/article.php?id=1301&PHPSESSID=fa1e054d4e1a7b5ff6

prihvaćam bilo koja mišljenja i sugestije

pa bi molio da mi predložite još par laptopu u tom cijenovno rangu i s boljim specifikacijama

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Uzmi ovaj koji sam I ja uzeo- HP dv6 6006 ima i5, amd 6770 I 4gb RAM-a, oko 6000 kn je, ali po meni se isplati
Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
14 godina
neaktivan

e jesi možda igrao ove novije igrice jel trza i tak,

kakva je grafička bolja od nivide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako želite uspoređivati grafičke kartice: http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Nađite one koje vas zanimaju (koristite ctrl + f (iliti search funkciju) za lakše snalaženje) i stavite kvačicu pored onih grafičkih kartica koje vas zanimaju. Zatim odete na vrh stranice i stisnete "Restrict" i onda će vam loadat i bit će samo kartice koje ste odabrali ;)

Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot.
16 godina
neaktivan
B1tch kaže...

e jesi možda igrao ove novije igrice jel trza i tak,

kakva je grafička bolja od nivide?

bolja je od nvidie, ima GDDR5 i bolje vrti novije igre. crysis ide na max, samo je AA na 4x, a LoL super radi (znam da nije zahtjevan ali nista drugo nisam probao), sutra ću staviti mass effect, ali mislim da niti s njim ne će biti problema.

14 godina
neaktivan

ja sam si sa eBaya uzeo novi laptop HP ENVY 17 3D :D

koja brutala od konfiguracije..

i7-2630QM(do 2.9 GHz)

Radeon HD 6850M (1GB GDDR5)

6GB DDR3 RAM

750 GB HDD-a

ekran 3d+1080

ijoš razmišljam dali ga upgradeat sa SSDom od 64GB

sve to za $825 tj malo više od 4000 kn{#}

sad čekam da prijateljica odputuje u SAD pa da ga uzme pošto sam ga naručio na "njenu" adresu

14 godina
neaktivan

vidim da je grafička bolja

a erikon jedan mali problem ja nemam prijateljicu u americi {#}

ali laptop je brutala

ajde ponudite mi još par takvih laptopa

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 11:15 (B1tch).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lijepi laptop za 4000 ;) samo sto je takav u hr nemoguce naci za te pare
14 godina
neaktivan

toćno to :D

eii gdje si kupio laptop u kojem dućanu

14 godina
neaktivan

@max: da, hvale ga da ima jako dobru grafiku.

procitala sam u prijasnjim postovima da se i ti raspitujes za express card, reci mi iz prve ruke da li ga ovaj model hp 6oo6 ima jer je i meni zapeo za oko

@erikon: da li taj hp envy ima utor za express card/firewire?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.6.2011 12:20 (lenaa).
15 godina
neaktivan

Trebam laptop za oko 5000.Treba imati grafičku,bilo kakvu samo da nije integrirana.Također preko 0.5 TB prostora na tvrdom disku.Mislio sam si na nešto tipa Acer Aspire 5750G koji je bio u bugu za svibanj ove godine.Također trebao bi biti iz nekog fizičkog dućana u Hrvatskoj i ne biti rabljen.

Druga opcija je da bude oko 4500 kn neki laptop uz sve iste uvjete ali da mi istovremeno preporučite i neke bežične slušalice.

Ja sam Plavi zmaj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze meni preporuka gaming best buy laptopa do 4.000kn, hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Moze meni preporuka gaming best buy laptopa do 4.000kn, hvala

http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=notebook-acer-aspire-5750g-2416g64mnkk-156-led-backlight-1366x768-tft-core-i5-mobile-2410m-ddr&code=LX.RAZ0C.032

4300 kn je cijena, ali vjeruj mi ispalati se.

lenaa kaže...

procitala sam u prijasnjim postovima da se i ti raspitujes za express card, reci mi iz prve ruke da li ga ovaj model hp 6oo6 ima jer je i meni zapeo za oko

nema expresscarrd :(

expresscard ti ima dosta lenova i par acera, od ostalih rijetko tko.možda ti ovo pomogne pri traženju, laptopi sa expresscardom uglavnom imaju matične sa express chipsetom ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 13:05 (max1919).
14 godina
neaktivan
jel ta gt 540m podrzava dx11? i koja bi bila stolna grafa otprilike istih performansi?
14 godina
neaktivan

Imam jedno off topic pitanje.

Imam laptop ASUS A3000 i želim uzet novu bateriju za njega pa me zanima dali mogu uzet bateriju koja ima više amper sati od moje (trenutna je 4,4 Ah) ili mora bit ista? Dali moram pazit na voltažu? Uzeo bi preko e bay-a jer me ispadne dosta jeftinije, evo i link sa iste:

http://cgi.ebay.com/BATTERY-ASUS-A6Rp-A6Tc-A6U-A6V-A6Va-A6Vc-A6Vm-A3000-/250792612932?pt=Laptop_Batteries&hash=item3a64679444#ht_1513wt_985

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:45 (baja52).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
jel ta gt 540m podrzava dx11? i koja bi bila stolna grafa otprilike istih performansi?

Naravno. Ak podržava moja 525, gdje neće ova, sve GF5-ice su ti DX11 {#}

Performanse je teško uspoređivati između stolnih i laptop modela, al ova ti spada u neku srednju klasu. Najveću ulogu ti u biti igra dal je 15" ili 17" laptop.

Evo tu ćeš naći sve informacije koje te interesiraju o dotičnoj grafi (FPS-ovi za igre su ti u 1366x768 rezi)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 19:41 (McVily77).
14 godina
neaktivan
ali... imam i vanjski 24' full hd monitor, pa me brine dal bi mogao uopce ista igrat makar na low...
14 godina
neaktivan
Laxarus kaže...
ali... imam i vanjski 24' full hd monitor, pa me brine dal bi mogao uopce ista igrat makar na low...

Nešto bi mogao, sigurno. Starije vjerojatno i na malo više nego low. Ja recimo na svom igram DA2 na high u 1600x900 (dx11, high res texture pack) na nekih 30-ak fps. Al recimo Witcher 2 na istoj rezi je neigriv i na najnižim postavkama. Tek spuštanjem na 1280x720 je koliko toliko podnošljiv, ali i tada na nekim scenama opako zaštuca (recimo napad zmaja u prologu).

U svakom slučaju ne očekuj čuda. 525/540 su prvenstveno namijenjene za 15" prijenosnike i HD rezoluciju

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2011 20:49 (McVily77).
16 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
14 godina
neaktivan
Može li mi netko reći svoje mišljenje za ovaj laptop ?
http://www.konikom.hr/p10995/notebook-acer-5750zg-b946g64mnkk/product_info.html

hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dečki zanima me laptop u cjenovnom rangu do 5000 kn. Gledao sam ova dva:

Dell Inspirion N5110

Acer Aspire 7750G

Volio bi na njemu i zaigrat koju noviju igru , igram trenutno samo League of Legends i planiram DotA 2, tako da ne treba bit grafička previše jaka onda. Važna mi je mobilnost, kvaliteta izrade, baterija, ekran, garancija i podrška :)

LoL EU : pr1mus
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

trebam pomoć ekipa,

prijenosno računalo do max. 3800kn, sandy bridge, nije za igru, DA JE DOBAVLJIV, best buy, nije bitan izgled

unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pozz... Treba mi preporuka jeftinog laptopa (do 2200kn), za posao je (office i malo surfanja)... Ekran manji od 15.6" lakgan, prijenosan... Prijedlozi?
16 godina
neaktivan
labudšiljo kaže...

trebam pomoć ekipa,

prijenosno računalo do max. 3800kn, sandy bridge, nije za igru, DA JE DOBAVLJIV, best buy, nije bitan izgled

unaprijed hvala

http://www.protis.hr/products/details/notebook-asus-k53esx058/44816

sandy bridge i3 (2.1 Ghz), 4gb RAM, 500Gb HDD   -  3.599,01 kn (gotovina)

16 godina
neaktivan
makaweli kaže...

Dečki zanima me laptop u cjenovnom rangu do 5000 kn. Gledao sam ova dva:

Dell Inspirion N5110

Acer Aspire 7750G

Volio bi na njemu i zaigrat koju noviju igru , igram trenutno samo League of Legends i planiram DotA 2, tako da ne treba bit grafička previše jaka onda. Važna mi je mobilnost, kvaliteta izrade, baterija, ekran, garancija i podrška :)

uzeo bi dell, ali pricekaj malo, mislim da se može naći i nešto bolje za 5k kuna

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice