Imam Lenovo 3000 N100 model. Kada god pritisnem tipku (bilo koju), neki USB uredaj koji trenutno imam prikljucen mi se automatski iskljuci, npr. mis, mp3 itd. Nemam instaliran nikakav program za hotkeys i stvarno pojma nemam u cemu bi mogao biti problem.
Problem s usb-om na laptopu
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.167
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prvo spoji laptop na strujnu mrežu, a onda ukljući više usb uređaja pa vidi da li ti se uvijek iskljući uređaj na istom usb slotu ili ti se usb uređaji iskljućuju po random principu (kako kada,kako koji).
Ako ti se uvijek iskljući isti, onda, prvo probaj bootati nekakvu live verziju operativnog sustava (najbolje neki Linux),ili reinstaliraj OS, i nemoj instalirati nikakve drivere, ako to ne riješi problem, onda imaš nešto ukljućeno u biosu (što ne bi trebalo biti ukljućeno), ili ti je komp neispravan.A ako ti nije pomogao live OS ili reinstalacija OS-a i ako ti se još i usb uređaji iskljućuji po random principu, onda je velika mogućnost da ćeš morati na servis.
Laptop mi je uvijek spojen na strujnu mrežu kad ga koristim. Koliko god uređaja priključim, nakon što stisnem bilo koju tipku na tipkovnici, oni se isključe pa se nakon par sekundi opet uključe, sami od sebe, nije stvar samo do jednog slota. U BIOS-u nema puno opcija tak da vjerojatno nije ni to. Hvala na prijedlozima, pokušat ću ono s live OS-om!