Molim preporuku netbooka izvrsne autonomije

poruka: 6
|
čitano: 1.809
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Hello,

molio bih vas lijepo za mišljenja o nekim netbookovima kojima je među glavnim specifikacijama izvrsna autonomija; primjerice dosadašnji modeli s kojima sam se sretao na stranicama vemila, hgspota idr. nude kakvih 2-3 sata autonomije i to je sve. Ono što mi je bitno jest da ga napunim (ako treba ma mogu ga i 24 sata puniti) i da mogu s njime na službeni put autobusom ili vlakićem, da mi traje recimo 12 sati baterija (ako ima kakva bolja, "nabrijanija" baterija ?) ... 

eto, malo prijenosno računalo za čitanje PDFova, surfanje netom i igranje kakvih "reflexive" igrica, i to je više manje sve.

:-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

12 sati ? To nisam jos vidio. Bilo je nekih modela od Toshibe i Acer-a cini mi se s autonomijom od oko 6-7 sati. Pogledaj si malo po americkim trgovinama ak zelis jer dosta njih isporucuje baterije s vise od 6 celija, cak bi rekao da sam vidio i sa 12.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Molim preporuku netbooka izvrsne autonomije

sad mi kolega kaže da ima Asusov EEE pc koji ima autonomiju od 8 sati, što nije loše (2 baterije po 8 sati = 16 sati = zadovoljavajuće), ali ako ima koji bolji od njega volio bih znati ...

hvala na odgovoru, btw.

:-)
16 godina
neaktivan

Acer Timeline 1810TZ, baterija prosječno drži bar 6-7 sati uz normalno osvjetljenje, teoretski bi trajala 12 sati bez WLAN-a.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
isproban iz prve ruke.

Dell mini 10v sa 6 cel baterijom drzi pod opterecenjem 6h i 30 min.
Max

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sony VAIO X - 14 sati.

Tako piše, ali pretpostavljam da onda ne bi smio ići ispod 10-12 sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice