Pozzdrav svim forumasima ovo je moja prva tema u cilju da pomognem koliko mogu.
1.Kupovina:
Danas se vecinom kupuju polovni laptopi preko oglasnik.Stoga posebno obratite pozornost na takvu kupovinu!Vecina laptopa,ps3-a sa njuskala je reapirana s heat gunom to drzi svega 10-ak dana mozda vise mozda manje.Ukoliko se ne razumijete u to svakako preporucam povesti u kupovinu nekoga ko se razumije.Osobno sam kupovao laptope i ps3 konzole.Od 7 pogledanih ps3-a cak 5 ih je bilo reapirano heat gunom!
2.Odrzavanje:
Bio sam svjedok da se vecina laptopa pokvari upravo zbog nepravilnog odrzavanja.Evo i nekoliko savjeta : Cistite laptop od prasine,ne stavljajte laptop na krevet jel nemoze vuc zrak i laptop se "gusi" zbog toga je najcesci kvar da se laptop pali ali nema slike na ekranu (uzrok zagrijavanje).Tijekom nevremena ukoliko nemate zastitini produzini kabel svkako preporucam da zgasite laptop bolje pricekati par sati nego ostat bez svog vrijednog ljubimca.Ukoliko dode do kvara preporucam odlazak na servis nikakvu pecnicu niti heat gun to je privremeno rjesenje koje najvise naskodi ostali komponentama na maticnoj. Takoder ako ste u mogcnosti kupite hladnjak za laptop.
3.Prije odlaska na servis svakako probajte google da vidite u cemu je kvar danas to bar nije problem naci.
Ukoliko imate bilo kakav kvar,pitanja slobodno pitajte u ovu temu ili na PM rado cu pomoci preporucio bi da ovo bude tema samo za kvarove laptopa jel ih stvarno ima previse.