Hp probook 4710s problem s punjacem

poruka: 2
|
čitano: 3.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Hp probook 4710s problem s punjacem

uglavnom, kad spojim laptop na punjac, laptop se strasno uspori, nemoguce je ista radit na njemu. prijatelj mi ima isto hp, i kad ga stavim svoj punjac na njegov laptop i njemu isto uspori, a kad sam spojio svoj laptop s njegovim punjacem sve je ok.

da skratim, jel punjac crko? ili postoji mozda neko drugo rjesenje?( cudno mi je jer kad ga spojim on i dalje puni bateriju, doduse dosta sporije, i laptop radi kad izvadim bateriju i ukljucim ga u punjac - naravno sporo, ali radi) dali je mozda neka naponska jedinica crkla ili nesto slicno?

hval

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hp probook 4710s problem s punjacem
antisa1987 kaže...

uglavnom, kad spojim laptop na punjac, laptop se strasno uspori, nemoguce je ista radit na njemu. prijatelj mi ima isto hp, i kad ga stavim svoj punjac na njegov laptop i njemu isto uspori, a kad sam spojio svoj laptop s njegovim punjacem sve je ok.

da skratim, jel punjac crko? ili postoji mozda neko drugo rjesenje?( cudno mi je jer kad ga spojim on i dalje puni bateriju, doduse dosta sporije, i laptop radi kad izvadim bateriju i ukljucim ga u punjac - naravno sporo, ali radi) dali je mozda neka naponska jedinica crkla ili nesto slicno?

hval

Baci taj punjač i kupiš novu a ove punjać može zeznut da ne pokvariš laptop. A što se tiće što sporo vjerovatno preslab da daje napon da puni ali mislim da će otić u vječna lovišta. Imaš na njuškali cijena cca 100 -150kn.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice