- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako je kupljen u 1. mj. onda bi trebao jos biti pod garancijom ! Ako su ti to temp. u mirovanju , nosi ga na servis da ti ga ociste !
S obzirom na vanjske temperature, temperature su ti sasvim zadovoljavajuće. Izbjegavaj korištenje na neravnim površinama i ne bi smio imati nikakvih problema.
Kupio sam ga izvan Hrvatske i dali su mi garanciju 3mj slučajno da nešto ne bude uredu,ja sam ga i mislio odnijeti na servis,ali neznam gdje ako mi može neko preporučiti gdje da ga odnsem ja sam iz Vinkovaca.
Hvala na brzom odgovoru.
Zanima me da li bi pomogla promjena termalne paste na CPU?
Naravno da bi pomogla !
Hvala svima na odgovorima odnijet ću ga na servis odn.da mi promjene termalnu pastu.
Pa to su normalne temperature u ovakvim uvjetima. Ne shvaćam nešto, na ovom forumu ima oko 250 tema o laptopima i temperaturama. 240 završio odgovorom, mijenjaj pastu i propuši ga. Ja imam HP-a starog 6 godina, koji iz poslovnih razloga radi stalno upaljen od 8 do 22, svaki dan, baš svaki, i vikendi. Nikada nije otvoren i očišćen, te se nikada nije ugasio sam od sebe. A na forumu konstantno prijedlozi mijenjanja paste na uređajima starim nepunu godinu.
I meni je sada u prostoriji 30 stupnjeva.. HDD je 36 (ako se nešto premeće po disku,dođe na 39-40), CPU idla na 51-53. Ako ga se malo optereti dođe na 65-66. Ne vidim neku razliku od ovog čovjeka ovdje. Eto toliko. Punih 6 godina bez rastavljanja. Zimi sve ovo pada za 10 stupnjeva.
I mogu izvrtit Prime test bez problema.
Da svakako ću nositi serviseru da mi promjeni termalnu pastu jer laptop je star 2g.