HP Compaq 6710b-pregrijavanje?

poruka: 9
|
čitano: 2.248
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

U 1 mjesecu sam kupio navedeni laptop i u trgovini je bio korišten sam za izložbu i dobio sam ga za 1500kn.Sve je bilo super do prije 3 dana.Skino sam HW monitor i temperature su zabrinjavajuće.Bio bih vam zahvalan ako mi možete pomoći šta da radim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako je kupljen u 1. mj. onda bi trebao jos biti pod garancijom ! Ako su ti to temp. u mirovanju , nosi ga na servis da ti ga ociste !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

S obzirom na vanjske temperature, temperature su ti sasvim zadovoljavajuće. Izbjegavaj korištenje na neravnim površinama i ne bi smio imati nikakvih problema.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupio sam ga izvan Hrvatske i dali su mi garanciju 3mj slučajno da nešto ne bude uredu,ja sam ga i mislio odnijeti na servis,ali neznam gdje ako mi može neko preporučiti gdje da ga odnsem ja sam iz Vinkovaca.

Hvala na brzom odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zanima me da li bi pomogla promjena termalne paste na CPU?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naravno da bi pomogla !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala svima na odgovorima odnijet ću ga na servis odn.da mi promjene termalnu pastu.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa to su normalne temperature u ovakvim uvjetima. Ne shvaćam nešto, na ovom forumu ima oko 250 tema o laptopima i temperaturama. 240 završio odgovorom, mijenjaj pastu i propuši ga.  Ja imam HP-a starog 6 godina, koji iz poslovnih razloga radi stalno upaljen od 8 do 22, svaki dan, baš svaki, i vikendi. Nikada nije otvoren i očišćen, te se nikada nije ugasio sam od sebe.  A na forumu konstantno prijedlozi mijenjanja paste na uređajima starim nepunu godinu.

I meni je sada u prostoriji 30 stupnjeva.. HDD je 36 (ako se nešto premeće po disku,dođe na 39-40), CPU idla na 51-53.  Ako ga se malo optereti dođe na 65-66.  Ne vidim neku razliku od ovog čovjeka ovdje.  Eto toliko. Punih 6 godina bez rastavljanja. Zimi sve ovo pada za 10 stupnjeva.

I mogu izvrtit Prime test bez problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.6.2012 22:08 (Siskin).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Da svakako ću nositi serviseru da mi promjeni termalnu pastu jer laptop je star 2g.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice