Hp 4530s ne pali se...

poruka: 16
|
čitano: 7.410
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP Probook 4530s ne pali se...

Znači.Laptop HP Probook 4530s se ne pali.Lampica pokraj utora za punjač ponekad proradi kada se uštekne punjač ali ostane radit i kada se išteka,i radi sve dok ne izvadim bateriju.

Primjetno je da se laptop zagrijava kada je punjač priključen i to zagraijava se u području isput touchpada.

Sumnja se u kratki spoj ili u oštećeni utor za punjač.

Garancija još traje tako da ako do ponedjeljka ne smislite neko rješenje bez otvaranja unutrašnjosti laptopa u ponedjeljak šaljem na reklamaciju.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 22:17 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Hp 4530s ne pali se...

Ne razbivaj glavu, salji na reklamaciju...

15 godina
neaktivan
Hp 4530s ne pali se...

Svejedno.Trenutno moram posuđivati tetino računalo a to mi se neda,tako da ako netko ima neko instant rješenje bio bih jako zahvalan.

Napokon sam se riješio svih obaveza na faksu,maknuo se malo od roditelja i nakupio gomilu planova i onda se to dogodi.

btw.dali se reklamacije rješavaju u roku tjedana ili dana?

edit:ako šta pomaže:posljednji put je ugašen je tako da sam ga "poklopio" u hibernaciju.

edit2:on ne gubi toplinu ni nakon što je punjač isključen.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 22:31 (g12356).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
wifi kaže...

Ne razbivaj glavu, salji na reklamaciju...

Slazem se.

15 godina
neaktivan
Hp 4530s ne pali se...

ma kad je kupljen u roditeljskom gradiću a tamo se vraćam u ponedjeljak.neda mi se tak rano vratit roditeljima...vjerojatno su i papiri tamo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

a mislim sta bi mu ti sad radio?pomoci ti nema,moras ga u servis vozit!sad dali u tom tvom gradicu ima servis koji zna sto radi ili ce ga oni slat u zagreb u servis ovlasteni to ti je jedino pitanje...pogledaj na garanciji gdje ti je servis pa ti je mozda pametnije ga sam odvest i nadat se da ce brze bit gotov!

za prvu pomoc probaj izvadit bateriju na par minuta i naravno punjac odstekat! i onda samo preko punjaca probaj upalit laptop! ako i dalje ne pali,stavi punjac na uho i nemoj ga ustekavat u laptop,na suho nebi trebalo biti nikakvog zvuka osim mozda ces cuti zujanje tiho nekakvo,onda ga ustekaj u laptop  i osluskuj dali ide nesto u njemu cik cik cik cik,ako cujes takav zvuk,onda imas kratki spoj negdje,probaj malo savinut laptop mozda negdje ploca dira na kuciste pa radi kratki spoj... ali to je hp,pa ti laptopi su tako lose napravljeni da krepaju i prije isteka garancije :) smece smece smece!

otkup neispravne elektronike
15 godina
neaktivan
Hp 4530s ne pali se...

nego,koliko su oni općenito brzi,faks mi počinje ovaj mjesec,i dali dobite prazan disk ili sačuvaju podatke(ako je moguće).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa izvadi si disk van! njima netreba disk! ili nek ti oni izvade just to be on the safe side...

otkup neispravne elektronike
15 godina
neaktivan

Brzina ovisi o servisu, a što se tiče Hp-a njihova podrška je malo reć odlična.

Dijelove koji su za zamjenu servis dobiva unutar par dana, dakle o servisu ovisi kada će obraditi tvoj laptop

Disk nema veze s gore opisanim kvarom pa će ti podatci ostat netaknuti.

15 godina
neaktivan
starsam kaže...

pa izvadi si disk van! njima netreba disk! ili nek ti oni izvade just to be on the safe side...

Kada bi disk van vadio postojala bi mogućnost poništenja garancije...

15 godina
neaktivan

Nebi smijeli, ali najsigurnije ti je ipak nosit to u komadu i zamolit ljude da ti izvade disk prilikom zaprimanja

16 godina
g12356 kaže...
starsam kaže...

Kada bi disk van vadio postojala bi mogućnost poništenja garancije...

Ja msm da mozes izvadit, osim ako ne naidjes na "if removed, warranty not valid"..u takvom smislu barem.

Al opet, da se ne mislis, online im se javis i pitas. 

15 godina
neaktivan
Hp 4530s ne pali se...

Sada se prvi put nakon 3 dana upalio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp 4530s ne pali se...

Svejedno nosi na reklamaciju, ne zelis valjda da ti krepa kad ti garancija istekne..

clock2much

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Vjerojatno i budem ali kad je mojim idiotima od roditelja važnije da im pomažem oko svega drugoga neću imati vremena do slijedećeg tjedna.

12 godina
neaktivan
Hp 4530s ne pali se...

Zdravo raja, imam isti ovakav laptop na punjacu bez baterije radi, a s baterijom nece ni da upali. :(

jarane jes ti napravio laptop i do cega je bilo, pls HELLPPP....

unapred hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice