Dvoumica oko kupnje lapa s Nvidiom 540m

poruka: 32
|
čitano: 6.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dvoumica oko kupnje lapa s Nvidiom 540m
Cloud kaže...
Marinac_SEAL kaže...
Cloud kaže...
Marinac_SEAL kaže...

Nedavno sam kupio Asusa K53SV-SX082 s 540M i nemam nikakvih problema s igranjem.

i kako vrti igre?

Nisam neki profi gamer. Igram COD2, COD4, MW2, RSLV2, HAWX, Splinter Cell CT, NFS Shift i GTA IV. Sve navedeno vrti bez problema na high detaljima. GTA IV bi možda mogla imati bolje performanse za ugodnije igranje, ali i ovako nije problem.

sta onda kazes na ovaj laptop?
 http://www.notebook.hr/product_info.php?products_id=19080

Odličan laptop. i5 SB procesor, brz HD, 17'' zaslon, 540M, 2 godine jamstva. Asus kao Asus je vjerojatno najkvalitetniji brand (imaju najmanje kvarova, dobro riješene matične ploče i hlađenje, aluminijsko kućište). U svakom slučaju, preporučujem!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 18:19 (Marinac_SEAL).
17 godina
Re: Dvoumica oko kupnje lapa s Nvidiom 540m
Clone kaže...

Slazem se, definitvno acera uzmi. Asus je super marka sto se tice laptopa, ali u ovom slucaju radje acera uzmi zbog AMD GPU-a, ili pokusaj naci negdje ako nude asusa sa kombinacijom intel CPU i amd GPU. Nvidiju izbjegavaj, stalno neki problemi s tim mobilnim grafama od nvidie, ali cuo sam i da stolne verzije isto imaju problema. Ja npr. imam ASUS-ov laptop s nvidia grafom, i sve je oke, ali mi se desava stalno nekakvo bozje resetiranje graf. drivera, takodjer isto ko mom frendu velika je mogucnost da ti se pokazu tzv. "artefakti na ekranu" zbog toga jer ti lem zna izgubit kontakt, odnosno od prevec topline se rastali. Npr. ako igras dosta (a rekao si da ces uzeti lap za igranje) onda ti se zbog zagrijavanja GPU-a tijekom gaminga desava upravo ranije navedena situacija. Sto se tice HD serije AMD-ovih grafulja, mislim da nemres s njima fulat. serija 6 je cist oke (2gb video mem. isto). Core i5 sasvim zadovoljava potrebe s obzirom da ciljas na lap do 6k kuna. Eto, toliko od mene. {#}

Koje ti gluposti pricas majko mila. Ovoliko dezinformacija u jednom postu se rijetko vidja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice