BIOS Update

poruka: 9
|
čitano: 3.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
BIOS Update

Posjedujem laptop Asus X55VD, nabavljen u 10. mjesecu. Danas gledam na Asus Support i vidio sam da je izasla nova verzija BIOS-a. Sada me zanima dali je bolje flashati BIOS iz Windowsa ili samg BIOS-a...i kako se postupa. Nisam nikad to radio pa ne bi htio nesto zeznuti. Hvala. Lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BIOS Update

jedna stara kaže: ne popravljaj ništa ako sve radi kako treba

...ako baš želiš slobodno flashaj iz windowsa

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
BIOS Update

zato i pitam heheh...sve radi kako treba, osim zvucnika...znaju krcati...vucem taj problem vec par mjeseca...zvucnici Altec Lansing i zvucna Via HD. Probao sam vec obnoviti driver ali nista. Sve sam probao osim BIOS-a, ali cisto sumnjam da je to nekako povezano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
BIOS Update

To je onda problemu zvučnoj kartici, nikakav ti update biosa tu ne može pomoć.

Probaj, ali iskreno, ne vjerujem da će se popravit stanje.

Tko se zadnji smije, nije skužio!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
BIOS Update

:) pa da--tak je i meni jedno--davno pisalo updejt bios..i ja reko ma neću neznam ja to i eto nađe se lik koji veli ma daj pa  to ti nije ništa samo gledaš što piše.I tako ohrabrena ja ti krenem u to updjetanje i on ti meni na samom kraju umre,ne da je umro nego se ubio..bolje ne diraj..:)

Moj PC  
1 1 hvala 1
12 godina
protjeran
Re: BIOS Update
whisper2311 kaže...

:) pa da--tak je i meni jedno--davno pisalo updejt bios..i ja reko ma neću neznam ja to i eto nađe se lik koji veli ma daj pa  to ti nije ništa samo gledaš što piše.I tako ohrabrena ja ti krenem u to updjetanje i on ti meni na samom kraju umre,ne da je umro nego se ubio..bolje ne diraj..:)

hahahah...to mi je dovoljno da me odbije od update-a ;) u ponedjeljak pocinje faks...bilo bi zeznuto prezivjeti neko vrijeme bez kompjutera.

15 godina
Matijasever kaže...

Posjedujem laptop Asus X55VD, nabavljen u 10. mjesecu. Danas gledam na Asus Support i vidio sam da je izasla nova verzija BIOS-a. Sada me zanima dali je bolje flashati BIOS iz Windowsa ili samg BIOS-a...i kako se postupa. Nisam nikad to radio pa ne bi htio nesto zeznuti. Hvala. Lp

možeš updatetajt samo uključi laptop u struju i stavi bateriju ako je izvađena ... dok se update radi ništa ne diraj i to je to ... nakon restarta imaš novu verziju biosa

neznam koju trenutnu verziju imaš ali gledajući nove update biosa imaš razloga za update ...

15 godina
whisper2311 kaže...

jel možda bio HP?

16 godina
sisko93 kaže...

jedna stara kaže: ne popravljaj ništa ako sve radi kako treba

...ako baš želiš slobodno flashaj iz windowsa

Matijasever kaže...

zato i pitam heheh.....

-za svaku izmjenu postoji opis-changelog/fix. Pročitaš i vidiš dali je potrebno tj dali rješava neki tvoj problem. Možda baš trebaš update, do tad KISS, ne popravljaj ispravno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice