Acer 8930g

poruka: 4
|
čitano: 1.879
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Acer 8930g

otkad sam stavio nove windowse na ovaj lap blu-ray sadržaje mi neće da reproducira. Da li je potreban neki driver ili nešto? Btw. windowsi su 7 x64...
I još jedna stvar budući da su 64-bitni windowsi imam problema sa instaliranjem acer-ovih programa tipa launch manager i empovering technology...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Acer 8930g

Empowering Technology Framework se neće instalirati ili pokrenuti?

Ako se neće pokrenuti, desni-klik na .exe u Program Files\Acer, gdje već i stavi program da se pokreće u Vista SP1 compatibility modu. Ako ti CineDash ne radi, skini najnoviji Launch Manager.

Za BluRay dolazi driver u Windowsima 7, jer vidim da na Acerovom sajtu nema ništa za BluRay...

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 2:16 (D4RKL1NG).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acer 8930g

Da, neće se pokrenuti, a što se tiče blu-ray-a i kad sam prvi put rušio windowse mi nije hto radit, ne da mi neće blu-ray disk pustit onaj demo cd koji dobiješ uz laptop nego ne mogu ni bilo kakav sadržaj u blu-ray formatu reproducirat!
tako da stvarno ne znam...

17 godina
neaktivan
RE: Acer 8930g

Instaliraj Empowering Technology Framework za Vistu x64, i stavi Compatibility na Vista SP1. Dakle desni klik na .exe i pod compatibility staviš na Vista SP1.

Što se tiče BluRay-a, ne znam kako da ti pomognem jer nemam tu Acera (bratov je), a i nema BluRay nego DVDRW.

Pogledaj ovaj link, možda pomogne...

Could it be, nothing that you learned from ash and debris?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 1:49 (D4RKL1NG).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice