Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.966
- |
- čitano: 3.628.454
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nisam bio nešto aktivan u zadnje vrijeme ali eto došlo vrijeme za upgrade
Samsung Odyssey g9 49"
7900xt
Ryzen 7600x
Gigabyte x670
Kingston Beast 2 x 16 6000mhz
Be Quite Pure Loop 2
Seasonic Focus 850w
Sve to u super jeftinom kucistu :)
RGB mi je ostao samo oko Be Quite vodenog i to lijepa bijela boja.
Sve ostalo je ovako kako vidite.
Stigao je i kod mene red na mali update..
Postojeća AM4 platforma će gurati još par godina. Stari Ryzen 7 2700, zamjenio je novi R7 5700X,a skoro "prastari" GPU RX480 je zamjenjenila je RX7600
Za 1080p Gaming i više nego dovoljno..
P.S.
Stari Ryzen 7 2700 i RX480 idu na prodaju, ako je netko zainteresiran, neka potraži u temi za prodaju.
Napokon uzeo novi tablet jer je stari bio u zescoj banani nakon što se jedva punio i krenulo je s tipkama koje su počele zezati kod paljenja itd... Šteta što sam propustio priliku da u travnju pod Xiaomi akcijom su uzmem Redmi Pad SE plus futrola, oh well.
Sad me gledam da je već treći dan služi odlično ovaj novi Blackview Oscal Pad 10 LTE :) 128GB ROM i 8GB RAM, LTE, WiFi, Android 12 ali barem ima Dark Mode, 3.5mm jack te za 170EUR u Linksu došao s ovom futrolom i dodatnim kaljenim staklom :)
High res slike s Poco F5: https://ibb.co/album/rdc5wG
Malo manja reza i što je uspio tablet s kojeg ovo tipkam je u attachmentu :)
Nakon R2000db dosli i Edifier R2750db!
U linku ispod i naša only fans zona iznimno popularnih zvucnih kutija diljem svijeta kako za desktop Pc tako i za klasicni Hi-fi!
https://forum.bug.hr/forum/topic/periferija/edifier-fan-club/282002.aspx
Nesto novo!
- Operativni sustav: Microsoft Windows 11 Pro
- • Kućište: Lian Li Lancool III Mesh
- • Procesor: Intel Core i7-13700KF (16C/24T, 2.50GHz/5.40GHz, 30MB)
- • Vodeno hlađenje: DeepCool LT720, 360mm
- • Matična ploča: ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX
- • Grafička kartica: MSI GeForce RTX 4080 Gaming X Trio 16GB GDDR6X
- • Memorija: Kingston Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz, CL40
- • SSD: Kingston NV2 500GB NVMe M.2
- • SSD: Crucial P2 1TB NVMe M.2
- • Napajanje: Seasonic FOCUS GX-1000, 1000W, Full modular, 80 PLUS Gold
Sa malim zakašnjenjem.......
Oproštaj od starog Honor 50 ( rest in peace ) ☠️☠️☠️☠️
i pozdrav novom džepnom ljubimcu Galaxy S24 Ultra Titanium. 😍💪😎😎😎
Upgrade nakon nekih pet godina, Ryzen 7900x, Gigabyte X670 Aorus Elite AX, Noctua NH-D15s chromax, 32 Gb DDR5, Corsair RMe750. Ostalo je iz starog. Jedino će kućište u dogledno vrijeme morati biti zamijenjeno za nešto s više zraka.
Nečujno, a dovoljno snažno da mi ni na +30 ne treba klima.
Do sad je tu služio Arctic P12 (zato je sve bijelo) no prešao sam na Noctua-u jer je tiša, jača i radi na 5V; Spojim direktno na monitor ili na prijenosnu bateriju.
Uz ovaj isprintani "flow guide" ventilator je efektivan čak i na dva metra udaljenosti.
Samo još moram skužiti kako da varirati brzinu, no to mi je manje bitno.
Montaža je privremena, budem skratio vezice, ili vjerojatno reprintao sve u boljoj boji.
Klinki za rođendan (i petardu u 1. gimnazije) uzeli Kamvas Pro 13 (2.5 K)
Lijepo pakiranje, kvaliteta izrade na visini...
Prva slika je kutija i sam tablet, druga - olovka i držač, te rukavica da se ne zamrlja zaslon, treća - ALu stalak, dva nagiba moguća, četvrta - kablovi (ovi crveni su za napajanje)
Od kabela, glavni ima dvoglavi USB-C ide na tablet a s njega idu dva USB-A (napajanje i prijenos HID podataka) i HDMI....
druga varijanta je odvojeni USB-C na USB-C s kompa/laptopa za prijenos slie i drugi odvojeni USB-C na A ili C napajanje (punjač mobitela, powerbank)...
Lian Li Midi Tower O11 Dynamic XL ROG
Uskoro bi bilo točno godinu dana od kako sam kupio od kolege Psihoroba kučište, manjak ambicije da sve selim iz jednog u drugo je dovelo da je kučište toliko dugo stajalo u sobi. Velika razlika naspram 780T, puno više mogućnosti