Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.964.331
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
13 godina
protjeran
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

kaj ne stima s tom fucking zicom na g1, pre smjesno kak su sklepali taj novi wf3!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina

Da, bezveze se ističe ta žica. Ko i na mojoj staroj XFX 7850 gdje su žice virile tako, baš upadljivo.

---Life is ours, we live it our way---
15 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Stjepanj kaže...

kaj ne stima s tom fucking zicom na g1, pre smjesno kak su sklepali taj novi wf3!

vrinho kaže...

Da, bezveze se ističe ta žica. Ko i na mojoj staroj XFX 7850 gdje su žice virile tako, baš upadljivo.

Na mojoj se ne vidi. Da se to fino sakriti samo treba odvojiti minutu vremena. Postam slike sutra. :)

17 godina
Stjepanj kaže...

ma cek tek sam je izvadio iz kutije prakticki, vidim da se da sakrti tak da...

13 godina

Super mi je kad svratim pogledat najdražu temu na BOL-u(jedina koju samo za nuždu pogledam na mobu ), i nadjem puno novih lipih stvari kod kolega.

Npr. ova strana 299 je nekako cila puna dobrih slika i raznolikosti.

Drago mi je što HW aktivnosti i akvizicije nisu stale preko lita. Samo naprid!

coffe,coffe,coffe.....
17 godina

Tako je hail hail to hw ! Nema predaje :-)

13 godina

A bome i ti si dao doprinos, nova Furija_X FTW!

*Službena čestitka*

coffe,coffe,coffe.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 22:03 (metallic).
17 godina

A bome je i stjepanj , svako malo nas iznenadi sa nekom top izvedbom grafa , strucnjak za hw od gpu :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 22:00 (4mal).
13 godina

Zna on to, njemu samo dam thumb up bez kometara da ne budem dosadan.

Aktivan i inovativan, ne preferira neki tabor, nego samo kupuje. :)

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
metallic kaže...
Aktivan i inovativan, ne preferira neki tabor, nego samo kupuje. :)

U zadnje vrijeme samo prave kartice uzima, shvatio je on koje su to i koji je to tabor.

Redom od "novijih" prema starijima, ASUS GTX 780, ASUS STRIX GTX 970, MSI GTX 780 Lightening, prije toga su to bile AMD kartice.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.7.2015 22:49 (Valentin17).
17 godina

aj necemo opet flejmat bzvz 

13 godina
neaktivan

Imao je i gigu 970 wf3.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
protjeran

steta da asus stavlja baš high leakage ćipove na taj cooler(odatle i pretpostavka da su asus kartice loše), jer da rade ko druge kompanije moglo bi se na zraku svašta jer je stvarno dobar taj dc2.

13 godina
protjeran
dabar_solta kaže...

steta da asus stavlja baš high leakage ćipove na taj cooler(odatle i pretpostavka da su asus kartice loše), jer da rade ko druge kompanije moglo bi se na zraku svašta jer je stvarno dobar taj dc2.

kaj si time htio reci? losi cipovi na odlicnom hladnjaku? oc na zraku moze biti bolji ko asusa?

13 godina
protjeran

Sry na duplom postu no cisto da post bude odvojen radi citiranja!

evo par slika ovog isprebijanog g3258(ocigledno ga je stavio krivo u socket i pokusavao zategnuti), da mi je samo znati di je nagurao novi i7 koji je zamjenio s ovim

lp

13 godina
neaktivan

Daj stjepane otkrij na tajnu gdje nabavljas taj jeftini hardwer.

Ps.Dosao je u trgovine novi broadwell cpu i5.Mozda ce uskoro i novi i7.Nego zasto nisi odmah uzeo šestojezgreni i7?(5820k recimo)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
drakula789 kaže...

Nego zasto nisi odmah uzeo šestojezgreni i7?(5820k recimo)

neznam bas da li ima ljudi na ovom forumu koji bi uzeli 5820k ispred 4790k.. dok platis x99 mbo, ddr4 ram, skuplji procesor i na kraju još dobiješ i slabije rezultate u single core aplikacijama (igricama)

12 godina
neaktivan

Stjepanj di je 780 lightning

17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

Sry na duplom postu no cisto da post bude odvojen radi citiranja!

evo par slika ovog isprebijanog g3258(ocigledno ga je stavio krivo u socket i pokusavao zategnuti), da mi je samo znati di je nagurao novi i7 koji je zamjenio s ovim

Ma kakvi, vjeruj mi ovo je pokušavao skinuti IHS, stavio u škripac i udri. Al problem je što nije imao muda udriti pošteno pa ga izmrcvario a IHS ostao. 

12 godina
Penryn kaže...

Ma kakvi, vjeruj mi ovo je pokušavao skinuti IHS, stavio u škripac i udri. Al problem je što nije imao muda udriti pošteno pa ga izmrcvario a IHS ostao. 

ili ga je poslije zakeljio bond ljepilom iz konzuma, zato proc stjepku ni neće preko 5ghz 

17 godina
odjavljen

Pa kaj se to ne radi sa obićnim skalpelom iz ruke? Pa to je samo ljepilo u pitanju...dosta je i klasični žilet.

EDIT

da baš se vidi da ga je ljepio nazad, škripac je vjerovatno od toga dok je čekao da se ponovno zaljepi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 11:34 (XXX).
17 godina
neaktivan
XXX kaže...

Pa kaj se to ne radi sa obićnim skalpelom iz ruke? Pa to je samo ljepilo u pitanju...dosta je i klasični žilet.

IHS bude toliko blizu pločici da nema teorije da uguraš običan skalpel.. žilet već da al meni se nije dalo zezat s njim. 

Evo par mojih slika da vidite kako od škripca ostanu oštećenja na IHSu ista kao što su njemu.

Desni rub IHS-a

1 

2

Isto desni rub kojeg sam izbrusio zbog neravnina od lupanja

3

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.7.2015 11:45 (Penryn).
12 godina
Penryn kaže...

Evo par mojih slika da vidite kako od škripca ostanu oštećenja na IHSu ista kao što su njemu.

pa zar ne bi tu trebalo koristiti neko mekanije drvo poput jelovine kod stezanja škripcem i drugo drvo kod udaranja u ihs koje ne nanosi takva oštećenja?

17 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

pa zar ne bi tu trebalo koristiti neko mekanije drvo poput jelovine kod stezanja škripcem i drugo drvo kod udaranja u ihs koje ne nanosi takva oštećenja?

A nemoš sad sve zaštitit. IHS se stegne u škripac i između staviš komad papira, al svakako će se ošteti pa bar malo. I onda kod lupanja po pločici staviš komad drva između da ne oštetiš proc. 

13 godina
protjeran

neznam sta je radio/pokusavao no ihs nije bio skinut brtva je original na njemu! svejedno govance nece na 5ghz, jedino da probam jos na 1.7V?

14 godina
Stjepanj kaže...

svejedno govance nece na 5ghz, jedino da probam jos na 1.7V?

Nije to Sandy, da napraviš ne znam što, nećeš doći do 5 GHz.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
11 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
dabar_solta kaže...

kaj si time htio reci? losi cipovi na odlicnom hladnjaku? oc na zraku moze biti bolji ko asusa?

high leakage ćipovi na boljem nego stock hladnjaku, nekako šta se dobije s boljim hladnjakom je poništeno s ćipom koji se u stanju više zagrijat, pa ćip ne radi na dovoljno niskoj temperaturi da bi se moglo iskoristit to šta podnosi višu voltažu(tj ćip premaši maks vate šta taj hladnjak može ohladit) i onda ništa od većeg overclocka, dok bi vjerovatno da je ćip koji manje grije iša na slićne klokove i još osta hladnij usput pa možda i malo više oc . bar ovih par amd havaji/tahiti šta sam proba, dok isti ćip sam prova na hladnjaku koji može 300w konstantno disipirat i staja je na 50 stupnjeva u furmarku na 1.2ghz 1.41v, dok je isti ćip na  dc2 hladnjaku ide do 94stupnja i trotlanja na 1.07ghz i 1.325v.dok na 270x dc2 tog problema nema jer nema toliko vati ćip. nadan se da san razumljivo napisa šta me brine.

15 godina

Insomia

I kakav si napredak time dobio. Presao si s s " krave na bika" ili obrnuto.. 

Prodajem Seasonic 1000W PLATINUM
13 godina

Pa ne možemo reći o nekom napretku sem mrvicu boljih performansi ako igra u full HD, ali ako igra na većim rezolucijama onda zbog manje sabirice ima lošije performanse od 290-ke.

S druge strane Maxwell arhitektura ima manju potrošnju stuje tako da će se mjesečni računi znatno smanjiti

17 godina
neaktivan
darijoman kaže...

S druge strane Maxwell arhitektura ima manju potrošnju stuje tako da će se mjesečni računi znatno smanjiti

Zezaš se jel da? 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice