Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.963.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
15 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

ah..bome je trebalo dosta para-a time i vremena za to sve .. (cca-2god)

a na miš sam se i više nego navikao , još od prije 10 god, što je i previše vremena da zaboravim da je miš gore a tip dole :), navika je čudo ....

U svakom sučaju, havla ti na komentaru

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Don Kihoty kaže...

Stigla nova oprema za forum!!!

Nadam se da će te mi oprostiti pogreške kod tipkanja, još se privikavam.

{#}

Odluka je pala, hocu istu tastaturu kao i Don. Svakako mi vec tata govori da moram kupiti novu (ne zna tipkati na ovoj jer se istrosilo "o", "p", "k", "l", "m").

Jos kad bih imao gdje...

Dobar izbor.. ;)

Imas kupit u infomark-a.. posalji im mail i za dva dana je kod tebe.. cijena ti je: osnovica 353,66 plus pdv 23% i ispadne te 435,00.. :)

MetalHead
16 godina
protjeran
Skidy kaže...

Dobar izbor.. ;)

Imas kupit u infomark-a.. posalji im mail i za dva dana je kod tebe.. cijena ti je: osnovica 353,66 plus pdv 23% i ispadne te 435,00.. :)

Nazalost, ja sam u BiH.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
protjeran

Pa raspitaj se kolika je poštarina, ja ti ju pošaljem za 300kn + poštarina...

Vjerojatno jeftinije nego špedicija...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina

@lolik mislim da je puno lakse kontrolirat brzinu venta preko ASRockOC.Barem je meni lakse,iako se aplikacija svako malo zablokira.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Bože domba kako žudim za tvojom setupom. :)

Zeppe :D
16 godina

@ ivanoile ,neznam,nisam imao prilike koristit puno jer mi je komp blokao od nje,tako da sam se prebacio na speed fan,ovdje si namjestim vrijednosti od kojih i do kojih da se vrti vent ovisno o temp procesora i to je to...sve se automatski dogadja.i kad zelim da se vrti na vrijednosti na koju ja zelim,samo maknem kvacicu na "automatsko podesavanje" i namjestim si zeljeni postotak vrtnje venta i to je to.

@ definho 

pitao si me kako sam uspio onako postavit cooler na asrokici.

odgovorit cu i tu da svi vide:

fora je skuzit kako okrenut onaj retention plate prije nego sto se stavi ispod hladnjaka.

pod brojem 1 pod brojem 1
 treba ga namjestit ovako kako je na slici,i onda provuc ispod hladanjaka te okrenut/namjestit ga tako da ovi uglati dijelovi budu prema van.i tako ce se dobit opcija za ovakvo stavljanje na maticnu

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 0:42 (lollik91).
15 godina

promudrijat cu pa cu vidjet, ali sve mi se cini da na mom TT ISGC to ne ide tako :/

Respect the Raise...!
16 godina
definho kaže...

promudrijat cu pa cu vidjet, ali sve mi se cini da na mom TT ISGC to ne ide tako :/

ma mora ic,ako je amd socket,jednostavno mora...jedino sta sam se namucio,dok sam skuzio da se ovi cavlici mogu produzit za jedno mjesto prema gore,inace mi je bilo prekratno,pa dok nisam malo blize ppgledao,bilo je svakavih psovki {#}

takodjer za one drzace ventilatora,iako su odlicni i svidja mi se kako su stavili one izbocine da se lakse izvuku,dosta je "tesko" skuzit kako ih stavit,bas zbog tih izbocina,jer sam ih ja stalno naopacke stavljao,pa nisam mogao ugurat,a i tih problema nisam imao s katanom 3 jer su na njoj drzaci ravni{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 0:41 (lollik91).
15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Skidy kaže...

Dobar izbor.. ;)

Nazalost, ja sam u BiH.

Salju i u BiH.. :) Jos ce tebe ispast jeftinije ako se ne varam zbog pdv-a!?

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 0:59 (Skidy).
16 godina
odjavljen

Hyper 212+ je ok cooler,imao sam jednog. Malo je kompliciran za postaviti, ali nakon par puta se isprakticiraš. {#}

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
16 godina
vexx5555 kaže...

Hyper 212+ je ok cooler,imao sam jednog. Malo je kompliciran za postaviti, ali nakon par puta se isprakticiraš. {#}

da,velika razlika naspram katane 3

14 godina
lollik91 kaže...
vexx5555 kaže...

da,velika razlika naspram katane 3

neznan kako hladi ali meni katana drzi proc ocan sa 2.3 na 2.8 ghz(phenom1) na 24 stupnja idle...u loadu u crysisu 2 nakon uru ne ide priko 38 stupnjeva svi znamo da je to vruc proc...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
16 godina
zoharbizo kaže...

neznan kako hladi ali meni katana drzi proc ocan sa 2.3 na 2.8 ghz(phenom1) na 24 stupnja idle...u loadu u crysisu 2 nakon uru ne ide priko 38 stupnjeva svi znamo da je to vruc proc...

s obzirom da je meni proc otkljucan u x4,oc-an na 3.2 s voltazom od 1.4 hladi poprilicno dobro,neznam kako si ti uspio dobit 24 stupnjeva idle,ali u mom kompu,gdje je otvorena bocna stranica,idle temp procesora je oko 34-35,a u loadu ne prelazi 42C,s tim da se vent ne vrti na 100% nego nekih 70-ak

14 godina

proc radi na 1.296 volti...ocan na 2.8 ghz..moodao samo stranicu i jos moram stavit mrezicu..prakticki otvorena stranica...jedan vent izvlaci zrak i imam toliku temperaturu...nakon uru vremena idle na 24 stupnja a load isto jako malena tempeartura...ledeno dobro...prezadovoljan sam...

16 godina

Vrba5 prica o onom kako si se streso sa bicikla HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHH SRY NEMOGU SE PRESTAT SMIJAT {#}{#}{#}

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina

@zoharbizo  sto ti nije ona Katana malo krivo okrenuta.Mislim ako zadnji vent ispuhuje,a Katanin vuce prema unutra?

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
14 godina
ivanoile kaže...

@zoharbizo  sto ti nije ona Katana malo krivo okrenuta.Mislim ako zadnji vent ispuhuje,a Katanin vuce prema unutra?

zadnji vent ispuhuje a sad san namistia da upuhuje u katanu...i jos da dodam nebitno kako ga okrenem temperature su mi uvik iste...tako da mi nista ne znaci to :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 19:36 (zoharbizo).
14 godina

@Kresho:

:D lijepa periferija, no uskladi avatar (Steelseries) sa svojom periferiojm {#}

** Live 4 Music **
16 godina

Nadporuka

Nešto ti je mačak opasno bacio oko na glodavca. {#}

(Slika 8)

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
14 godina
Regular John 19 kaže...

Nadporuka

(Slika 8)

I ja sam se smijao kada sam vidio, hahaha

** Live 4 Music **
15 godina
sudy_freak kaže...
Regular John 19 kaže...

Nadporuka

(Slika 8)

I ja sam se smijao kada sam vidio, hahaha

On je moj susjed pa smo mali čistili kompresorom

Vidite moje dve HD 5770 i UD2 sa Hyperom 212+

Mačak je jako umiljat i voli se igrati s mišom...{#}

Moje slike stižu za nekoliko minuta...

http://hwbot.org/community/user/intelaati?tab=profile
14 godina
neaktivan

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=174

E zanima me koji je ovo bežićni miš i koji je laptop?

Kruger
16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=174

E zanima me koji je ovo bežićni miš i koji je laptop?

Cini mi se da je neka Toshiba u pitanju (da pogledas moj PC vidio bi da je u pitanju Toshiba Satellite L350D) i http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/wireless-mouse-M325

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 20:01 (Mitsuoka).
14 godina

Nije toshiba,compaq cq 60,toshiba i hp su spakirani a miš je bežični za laptop logitech al ne znam na pamet koji model.

Miš je bežični Logitech v220 kupljen za vrijeme rada u engleskoj.A na compaqu također englezeru je stavljen naknadno athlon x2.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.5.2011 20:23 (Zizo).
16 godina
neaktivan
Zizo kaže...

Nije toshiba,compaq cq 61,toshiba i hp su spakirani a miš je bežični za laptop logitech al ne znam na pamet koji model.

Miš je bežični Logitech v220 kupljen za vrijeme rada u engleskoj.

A ja gledam slike toshibe po netu i ista je {#}

A i ova 2 misa su ista {#}

14 godina

Toshiba ti je isto kupljena u engleskoj jer postoje 2 verzije,za kanadu(moja) i europu pa dolazi do zabune.

16 godina
protjeran

athlon64 kaže...

raspa mi se jedan od ventova na gainwardovoj gtx285-ici , slomia se komad plastike koji ga je drza za metalni komad na kojem su lezajevi , nisam ga uspia popravit pa sam improvizira sa zalmanovim ventom 120 mm 2000 okretaja i iznenađujućće izgubio sam par stupnjeva a tiši je  u idleu i loadu.

Sam od sebe se raspao.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
Mentalist kaže...

athlon64 kaže...

raspa mi se jedan od ventova na gainwardovoj gtx285-ici , slomia se komad plastike koji ga je drza za metalni komad na kojem su lezajevi , nisam ga uspia popravit pa sam improvizira sa zalmanovim ventom 120 mm 2000 okretaja i iznenađujućće izgubio sam par stupnjeva a tiši je  u idleu i loadu.

Sam od sebe se raspao.

a nije bas , bio je na mjestu i dok sam ceprkao po kompu nesto samo sam ga takao prstom i ispao je , nije se vrtio , bio je ugasen komp , samo tako je ispao , pukla je ona plastika koja dzi vent sa malu šipku na kojoj su lezajevi , probao sam super attackom , sad stoji ali se ne vrti u centru -.- , ugl zalman super hladi , ako mi pukne moga bi ukrcat 2. vent na nju hahaha.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.5.2011 14:11 (athlon64).
14 godina
neaktivan

@Kordy

daj ne kak si uspio napraviti ovu led kocku? gdje si nabavio onu pločicu s kojim se kontrolira? :D

Ako imate kakvo pitanje za modding ili sprejanje kejsa; za neke ventilatore (koji su bolji koji lošiji, kako maknut oštrice), za neonke itd. slobodno pitajte :)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice