EDIT. zaboravo sam da na ovom forumu nema djevojaka :=)
Hell no. Tu griješiš
EDIT. zaboravo sam da na ovom forumu nema djevojaka :=)
Hell no. Tu griješiš
pozdrav svima
ime mi je Antonio
vidim da je forum veoma popularan
pa eto i mene s ciljem da razmjenimo iskustva, mišljenja, itd...
pozdrav!
pozdrav svima
ime mi je Antonio
pozdrav!
Dobrodosao na forum :)
pozdrav svima
ime mi je Antonio
pozdrav!
Dobrodošao
welcome man!!!
Hmm, je li se onda zoveš Bandić, Kerum ili Kirin?
Ja bih rekao Bandić, ali ni ovi nisu daleko...
baš moram?
Vladan Stojnic iz Banja Luke,tu sam da razmjenimo iskustva i da pomognem nekome ako mogu.Inace idem u Gimnaziju informaticki smjer.Bavim se photoshopom i pomalo programiranjem.Pozdrav svima!!!
Ja sam dečko visok,plav,zgodan,kao Čobanković.
Ma zezam se!
Evo ja sam novi. Vidim da se dosta aktualno piše o igrama na ovom forumu, pa se odlučih priključiti. Obožavam gaming i igram se isključivo na konzolama. Imao sam PS3 (koji je riknuo), sad imam X360, a PS3 ću ponovo nabaviti. Nemam "konzolitis", kako vi (većina ovdje) PC gameri volite posprdno nazivati gaming vezan za konzole, imam samo previše godina i premalo živaca da bi se bavio nadogradnjama PC-ja svake godine, a uostalom, volim se igrati iz fotelje ispred 40 inčnog lcd-a. Toliko od mene.
Pozdrav ja sam Ivan i živim u Čačincima(selo poznato po jednom školarcu što se objesio i po tome što je negdje prije bilo Ljepom našom).
Poznat sam jedino na youtubeu,zato što moj mlađi brat šalje piizdarije na internet...Å
Tu sam par dana a nisam se predstavio . Shame on me
Dakle Ime mi je Rentao. Dolazim iz Rijeke. Imam .... god. He he he! Volim Elektornsku glazbu,Igre pogotovo RPG.
Volim sve što i vole Mladi. LOL
To je to za sada od mene
Uff 11 mjeseci sam na forumu i nisam se predstavio. Mogu samo reci: I ja sam ovisnik!!!!!!!!!!
no ajd bum se i ja predstavil ime mi je dario, nadimak darac, obožavam muziku i ona mi je stalno na 1 mjestu, ugl pokušavam se baviti dj-ingom, znači radim rmxeve i to, moja druga ljubav su računala i sve kai spada u to , hmmmm kai da još kažem, osječam se ko na onim sastancima alkoholičara zbog predstavljenja
....
Pozdrav svima novi sam pa ne kuzim jos i ne baratam bas najbolje sa forumima i vidim da neki odmah daju neke thumbove itd... child game, uglavnom pozdrav svima i nadam se lijepom druzenju s vama !!!!!
Pozdrav svima,
Zovem se Ante, iz Varaždina sam, 22 godine, student 3.godine informatike na Foi-u. Dugodišnji forumaš po raznim hrvatskim gamerskim forumima (pcplay, hcl, lnl i slicni), a na nekima sam već i duže vrijeme moderator. Osim toga, pišem svašta za hcl gaming portal (vijesti, recenzije, najave te od nedavno radim i videorecenzije) pa sve što vidite pod ovim tu nickom tamo je mojih ruku djelo (zadnje možete pročitati Civ 5 recenziju). Od nedavno radim za prvu hrvatsku gaming televiziju, Playomania, na kojoj će s vremenom biti svakojakih divota (kanal 666 na maxTv-u). Veliki sam ljubitelj pive, bureka sa sirom i zgodnih žena s mora. Kao što možete vidjeti, igrač sam sa dugim stažom, a počeo sam od onog prastarog princa(ne onaj Ubisoftov iz Perzije) koji je skakao po onim pregradama.
Također sam dugogodišnji čitatelj Buga, pa eto, da vidim kakav im je forum. Iako sam se učlanio već prije 2 godine, tek sam se sada odlučio malo aktivirati (ne moze uvik sve covik stici).
Hm, hm, to je to uglavnom. Nemojte shvatiti ovaj post kao reklamu mojih poslodavaca, više je to self reklama :PP
Želim dobrodošlicu svim novi forumašima!
Prije nego krenete u nove pobjede molim svratite ovdje i pročitajte pravila foruma.
Pozdrav svima, zovem se Marko dolazim iz Dubrovnika, učenik 3. godine Pomorsko-Tehničke škole u smjer računalni tehničar u strojarstvu.
Forum je ogroman, i čini mi se vrlo "stručan" baš kao i časopis.
Registriran sam i na drugim forumima (forum.hr, pcplay), na zadnjemu je nažalost taj hardveraški dio nekako odumro.
Dakle pozdrav eribadi....
......ja sam Katarina iz Zadra,,,nisam dalmatinka...udana, 2 djece...nezaposlena trenutno ali po struci prehrambeni tehničar...slučajno naletih na ovaj forum i eto da se predstavim.Inače dosta boravim za kompom i učim se štošta...trenutno sam administrator na jednom javnom torrent trackeru(nisam čitala pravila pa neznam dal se smije reklamirati).Dakle radim svašta pomalo učim se i dalje,možda će neki reći da ženama nije mjesto tu ali mene to sve zanima,,i nemožete mi ništa...hehe...pozdrav....
Dobrodošla!
Ajde da se malo popravi omjer m/ž na forumu:)
Dobrodošla!
Ajde da se malo popravi omjer m/ž na forumu:)
replicirati se ne mogu...ali vjeruj mi da mogu tipkati za 5 žena a boga mi i pričati...
a nismo ni sumljali da ne možeš pričati...
nhf, samo moja neslana šala...
(samo ti nama tipkaj, možda nam naraste natalitet na BUG forumu,
bar sa nježnije strane)
a nismo ni sumljali da ne možeš pričati...
nhf, samo moja neslana šala...
(samo ti nama tipkaj, možda nam naraste natalitet na BUG forumu,
bar sa nježnije strane)
misliš da bih ja tom doprinjela..e hvala ti..sam što se ja sa curama baš ne slažem..bar ne sa svima...
A čuj, tako ti je grah pao...
Kažeš da si pričljiva, al nick ti je kontradiktoran...
Manje šapći više viči.
A čuj, tako ti je grah pao...
Kažeš da si pričljiva, al nick ti je kontradiktoran...
Manje šapći više viči.
istina ali nick nema veze sa mojom sposobnosti pričanja...
ajmo ajmo..razlaz.
zena je izabrala koga pratit.
hmm..sad očito si ti taj koga pratiš..da nije tako ne bi to vidio...sa razlogom stavljeno...