Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 433.894
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Paranormalno
windows_7 kaže..

napila se ??? ne valja vino ??? napušena ??? otšo karburator ??? Smijeh

ljudi šta vam je ti duhovi su samo način za prepadanje i zgrtanje novca

Ja im to pokušavam reć svaki put kad dođu ali me ne slušaju Smijeh

16 godina
neaktivan
windows_7 kaže...
P4k1 kaže...
windows_7 kaže...

ja ako uvatim vanzemaljca ja ću mu oči izvaditi

ako dodu po mene ja ću ga nogom u mucho grande cohones

a ako meni dođu jaću ga šakata u glavata

JA bi prvo s belom zastavom a ak pocne resistance is.... ono gore navedeno...

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Sve te paranormalne pojave pravi vaša psiha.

16 godina
neaktivan
Paranormalno

Prije par tjedana sam imao kao neke vizije.U podsvjesti znam da će netko reči tu rečenicu,znam kako ona glasi ali je ni sam sebi ne mogu izgovoriti.To mi se prvi puta dogodilo na natjecanju iz tehničkog

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
17 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Prije par tjedana sam imao kao neke vizije.U podsvjesti znam da će netko reči tu rečenicu,znam kako ona glasi ali je ni sam sebi ne mogu izgovoriti.To mi se prvi puta dogodilo na natjecanju iz tehničkog

Jezik je dovoljno siromašan da tako nešto nije pretjerano nevjerojatno. Možeš li dati konkretniji primjer? Inače je to sasvim obična pojava, osim u nekom ekstremnom slučaju.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Objašnjavala je u kada je županijsko natjecanje,ja sam znao datum,ali kako opet kažem,ne mogu ga izgovoriti...

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
17 godina
Paranormalno

Na koji način si znao? Doslovno si u sebi mogao pročitati "x. y."?

Inače, meni se prije nekoliko dana na satu matematike dogodilo nešto zanimljivo: bio sam uvjeren da smo ispite (rezultate, tj. ispravljene ispite) dobili prethodni sat, no dijelili su se upravo taj sat. Zanimljivo, sjećao sam se i bodova, 14/16, prije nego što sam na tom satu vidio svoje bodove.

Svakako mi izgleda primamljivo to proglasiti paranormalnim (ne samo što sam se sjećao bodova, nego sam se i sjećao podjele na tom "prethodnom" satu). No vjerojatnije je da sam se zabunio, a bodovi su se slučajno poklopili.

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
17 godina
itf4n kaže...
_Dangerous_Lickz_ kaže...

Jezik je dovoljno siromašan da tako nešto nije pretjerano nevjerojatno. Možeš li dati konkretniji primjer? Inače je to sasvim obična pojava, osim u nekom ekstremnom slučaju.

LINK

malo o fenomenima psihe

15 godina
neaktivan
Paranormalno
Najčudnije sta se meni dogada jest to da uvijek zamislim jednu misao i istog trena je zaboravim..uvijek je misao ista jer razmisljam o tome..ali uvijek ju zaboravim..i nebi se sjetio da me ubijes
15 godina
protjeran
Paranormalno

prošle godine sam po ljetu spavao u drugoj sobi...znaći ne u onoj u kojoj spavam uvijek...e i sad znalo se događati da se probudim da ležim na drugoj strani sobe na podu pokrit a znam da nisam ništa sanjao....sav u znoju i obićno vikajući neke gluposti koje nitko ne razumije......da vam bude lakše od kad sam se vratio u svoju sobu spavam ko beba....onda druga stvar je ta da ponekad nešto sanjam, kad se probudim još nekoliko minuta se nećeg i sjećam a zatim više ništa...no ono što je ćudno je da se za nnekoliko dana obićno dogodi identićna situacija s istim ljudima koje sam sanjao i koji izgovaraju idntićne rijeći...tada se tek sjetim što sam sanjao....fora

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
16 godina
odjavljen
Paranormalno

Meni se često događa da mi se nešto učini kao da sam već proživio to. Deyavu( ili kak se to već piše)-ponavljanje događaja.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 21:45 (vexx5555).
17 godina
vexx5555 kaže...

Meni se često događa da mi se nešto učini kao da sam već proživio to. Deyavu( ili kak se to već piše)-ponavljanje događaja.

Također skoro svaki dan.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
protjeran
Paranormalno

mislim da mi paranormalno iz ove teme već izlazi kroz monitor

15 godina
neaktivan
Paranormalno

Tek sam sad nasla ovaj forum.Neko je napisao ...dajte neke konkretne situacije,a ne snove i sl.Eto,meni su se desavale razne cudne,da ne kazem paranormalne stvari,ali pretpostavljam ako su ih i drugi imali,i ispricali kao i ja nekom najblizem,a te osobe nas gledale ili kao da smo poludeli ili da lazemo,onda ne zelim vise pricati o tome.U stvari,posto su mi se te stvari ranije desavale,ja sam ih potisnula negde duboko,a i sad potpuno ignorisem sve sto mi izgleda cudno....ne zelim da vidim i da imam te jezive i cudne osecaje...Jednostavno,tako je pametnije...pozz...

15 godina
protjeran
Paranormalno

tek si sad našla a 0 dana si tu

15 godina
neaktivan
kanta kaže...

tek si sad našla a 0 dana si tu

hahahahahaha..FAIL..

15 godina
protjeran
mobitel kaže...

hahahahahaha..FAIL..

nekužim

15 godina
neaktivan
kanta kaže...
mobitel kaže...

hahahahahaha..FAIL..

nekužim

kaj ti nije jasno..zenska je napravila FAIL..samo si ju spustio..

15 godina
protjeran
mobitel kaže...

a sori mislio sam da meni to kažeš....zajeb

15 godina
neaktivan
kanta kaže...
mobitel kaže...

a sori mislio sam da meni to kažeš....zajeb

No Problem

15 godina

e, i meni su se događale neke paranormalne aktivnosti no neću ih sve nabrajati... evo jedna koja mi se desila prošli tjedan.. ovako ja vam ima samsung corby i sad kad tipkaš po njemu se čuju oni zvukovi bip.bip........ e i ja sam otišao na WC Smijeh i kada sam bla bla bla.... hehe čuo sam te zvukove (bip bip) ( neko mi je prčkao mo mobu) u svojoj sobi.. a čuo sam i kako su se zatvorila vrata te sobe no ne i vrata od hodnika WTF?! samo mi je otac bio doma no on je pripremao roštilj vani... neobjašnjivo...

15 godina
neaktivan
Paranormalno
meni se nista ne događa al vjerujem u takve stvari, kad se probudim po noci uvijek psi laju i to je to
15 godina
odjavljen
Paranormalno

Probudio sam se, no pošto sam bio dosta umoran odlučio sam odspavat još malo. Otišao sam na wc i vratio se u krevet. Kad sam se probudio bio sam na kauču u dnevnoj sobi.

15 godina
neaktivan
Jakovp kaže...

Probudio sam se, no pošto sam bio dosta umoran odlučio sam odspavat još malo. Otišao sam na wc i vratio se u krevet. Kad sam se probudio bio sam na kauču u dnevnoj sobi.

MJESEČARENJE???

15 godina
odjavljen
mobitel kaže...
Jakovp kaže...

MJESEČARENJE???

Hm, prije bih rekao da su navratili izvanzemaljci (dalmatinci?) i premjestili me...

16 godina
hm... ja,dok sam bio mali (4-5 godina) sam cesto mjesecario.prestao sam, ali sam prije mjesec dana u snu sisao niz 1.5m krevet, dosao u dnevnu sobu, legao na kauc i pokrio se dekom do vrata...
16 godina
daphne kaže...

Pozdrav svima!

Prije nego išta napišem želim naglasiti da nemam nikakvu namjeru nikoga uvjeravati u postojanje ili nepostojanje bilo čega. Tvrdim samo jedno, da sam osobno doživila sve što ću ovdje napisati i da nemam nikakve premećaje, bolesti bilo koje vrste i sl. Paranormalne pojave doživljavam od svoje 12-e godine tj. tad se dogodio prvi događaj za kojeg nisam uspila nać standardno objašnjenje( tipa čudni zvukovi, obrisi isl.)  Nedavno sam pronašla papir na kojem sam zapisala događaj tako da opis nije baziran na sijećanju. Bio je lijep i sunčan dan oko podne i ja sam se lagano spremala za školu. Bila sam u kuhinji i jednostavno su mi počela navirati sijećanja koja se nikad nisu dogodila ( da, zanam koliko ova rečenica glupo zvuči). Dakle," sjetim se" da se moj brat, rodica i ja nalazimo u nekoj staroj kući na dva kata, koja se navodno nalazi na mom selu (ne pitajte me zašto) koja je poznato po duhovima. I tako ja mislim koji je sad ovo vrag i ništa nastavim se dalje spremati za školu, odem do sobe krenem staviti knjige u boršu kad ono...E sad šta, to ni dan danas ne znam ali znam ovo: više se ne nalazim u svojoj sobi već u toj kući. Hodam kroz hodnik koji ide po sredini kuće s prostorijama sa svake strane. Sve je jako staro, nema namještaja, prozori su zakucani daskama. Kroz prozore ulazi sunce. Da naglasim kao što sada sjedim na kauču i pišem tako sam bila tamo, bez razlike. Sve je bilo isto, boje zvukovi, daske na dodir, samo nisam sigurna da sam to ja tj. nisam sigurna da li gledam kroz tuđe oči (to sam baš zapisala dan nakon tog događaja). Tko ja idem dalje sve prostorije prazne, prelazim preko srušenih greda i dolazim do prostorije na kraju hodnika, otvaram vrata (šrkipa tih vrata mi je dugo zvonila u ušima). Velika prostorija na čijem se vrhu nalazi mali prozor, jedini koji nije zakucan i kroz njega pada svjetlo ravno na ženu koja sjedi na sred prostorije i plače. prekrivena je modrom pelerinom tako da joj ne mogu vidjeti lice. U tom se trenutku vratim u svoju sobu, pogledam na radni stola kad tamo sve što se nalazilo na njemu složeno savršeno tj. sve stvari su bile poredane po veličini olovke, knige...neko vrime sam bila u šoku, kad sam došla sebi izurila sam do prijateljice  koja živi blizu mene. Kad je otvorila vrata doživila je šok kad me vidila (izgledala sam kao da sam vidila duha Smijeh). E sad, kroz njen prozor se vidi susjedov vučjak koji je počeo lajati, pogledala sam ga i znam da ovo opet glupo zvuči ali vidila sam  glavu one žene na pasu tj. u isto vrime je to bio pas i pas sa glavom žene. To se dogodilo svaku put ka bi ga pogledala. Uskoro smo krenuli u školu i na putu se nalazi jedan drugi vučjak kojeg poznam i mogu mazit. Kad sam ga ugledala opet ista stvar vidim i jedno i drugo dok nisam skupila hrabrost i dotakla ga tada je sve nestalo.

Eto to je bilo moje prvo paranormalno iskustvo. Inace, jako malo ljudi zna za moja iskustva jednostavno zato jer kad sam doživila ovo gori, ja sam  to svima ispričala samo da bi  shvatila da ako se takve stvati ponove slijedi mi ili psihijatrija ili najezda svecenika pa se jednostavno nisu ponovile (za okolinu). Izgleda da ljudii ne podnose najbolje takve priče iz usta jedne curice.

O moj Bože. Us*ao sam se ko grlica dok sam ovo čitao. Stvarno si bila sigurna da nije san ili nešto takvo? Kak te nije bilo strah ženine glave na psu? Pa ja bi umro od straha. Koji k**** uopće čitam ovu temu...?

15 godina
neaktivan
Paranormalno

sta se bojis dok se to tebi ne dogodi nemas se sta bojat..

15 godina
protjeran
saynom kaže...

O moj Bože. Us*ao sam se ko grlica dok sam ovo čitao. Stvarno si bila sigurna da nije san ili nešto takvo? Kak te nije bilo strah ženine glave na psu? Pa ja bi umro od straha. Koji k**** uopće čitam ovu temu...?

BUUUU!!!!   

si se uplašio????????? Belji se

15 godina
neaktivan
saynom kaže...
daphne kaže...

Pozdrav svima!

Prije nego išta napišem želim naglasiti da nemam nikakvu namjeru nikoga uvjeravati u postojanje ili nepostojanje bilo čega. Tvrdim samo jedno, da sam osobno doživila sve što ću ovdje napisati i da nemam nikakve premećaje, bolesti bilo koje vrste i sl. Paranormalne pojave doživljavam od svoje 12-e godine tj. tad se dogodio prvi događaj za kojeg nisam uspila nać standardno objašnjenje( tipa čudni zvukovi, obrisi isl.)  Nedavno sam pronašla papir na kojem sam zapisala događaj tako da opis nije baziran na sijećanju. Bio je lijep i sunčan dan oko podne i ja sam se lagano spremala za školu. Bila sam u kuhinji i jednostavno su mi počela navirati sijećanja koja se nikad nisu dogodila ( da, zanam koliko ova rečenica glupo zvuči). Dakle," sjetim se" da se moj brat, rodica i ja nalazimo u nekoj staroj kući na dva kata, koja se navodno nalazi na mom selu (ne pitajte me zašto) koja je poznato po duhovima. I tako ja mislim koji je sad ovo vrag i ništa nastavim se dalje spremati za školu, odem do sobe krenem staviti knjige u boršu kad ono...E sad šta, to ni dan danas ne znam ali znam ovo: više se ne nalazim u svojoj sobi već u toj kući. Hodam kroz hodnik koji ide po sredini kuće s prostorijama sa svake strane. Sve je jako staro, nema namještaja, prozori su zakucani daskama. Kroz prozore ulazi sunce. Da naglasim kao što sada sjedim na kauču i pišem tako sam bila tamo, bez razlike. Sve je bilo isto, boje zvukovi, daske na dodir, samo nisam sigurna da sam to ja tj. nisam sigurna da li gledam kroz tuđe oči (to sam baš zapisala dan nakon tog događaja). Tko ja idem dalje sve prostorije prazne, prelazim preko srušenih greda i dolazim do prostorije na kraju hodnika, otvaram vrata (šrkipa tih vrata mi je dugo zvonila u ušima). Velika prostorija na čijem se vrhu nalazi mali prozor, jedini koji nije zakucan i kroz njega pada svjetlo ravno na ženu koja sjedi na sred prostorije i plače. prekrivena je modrom pelerinom tako da joj ne mogu vidjeti lice. U tom se trenutku vratim u svoju sobu, pogledam na radni stola kad tamo sve što se nalazilo na njemu složeno savršeno tj. sve stvari su bile poredane po veličini olovke, knige...neko vrime sam bila u šoku, kad sam došla sebi izurila sam do prijateljice  koja živi blizu mene. Kad je otvorila vrata doživila je šok kad me vidila (izgledala sam kao da sam vidila duha Smijeh). E sad, kroz njen prozor se vidi susjedov vučjak koji je počeo lajati, pogledala sam ga i znam da ovo opet glupo zvuči ali vidila sam  glavu one žene na pasu tj. u isto vrime je to bio pas i pas sa glavom žene. To se dogodilo svaku put ka bi ga pogledala. Uskoro smo krenuli u školu i na putu se nalazi jedan drugi vučjak kojeg poznam i mogu mazit. Kad sam ga ugledala opet ista stvar vidim i jedno i drugo dok nisam skupila hrabrost i dotakla ga tada je sve nestalo.

Eto to je bilo moje prvo paranormalno iskustvo. Inace, jako malo ljudi zna za moja iskustva jednostavno zato jer kad sam doživila ovo gori, ja sam  to svima ispričala samo da bi  shvatila da ako se takve stvati ponove slijedi mi ili psihijatrija ili najezda svecenika pa se jednostavno nisu ponovile (za okolinu). Izgleda da ljudii ne podnose najbolje takve priče iz usta jedne curice.

Šta je ovo,najava za novi F.E.A.RSmijeh

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice