Win 95.. trebalo mu je bar 2 minute da se upali
OS na kojem ste počeli...
- poruka: 473
- |
- čitano: 128.288
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Naj uspijesniji OS XP Profi ;)
win 95 :D tadasnje kante :D su dobro frcerale i igrali na njemu prvog super maria :D to su bili dani
3.11 pa 98, uglavnom sam nes radio u ArConu.
98SE. jos uvijek imam doma org cd.
Win 95
Win 98
win xp
win 95 [kratko], win 98
WIN 7!
Win XP :D
Win 95
ATARI TOS na Atariju ST xxxx a onda win 98 :D
Kako se zvao OS na Orlu? znam da je programski jezik bio Basic, e na tome sam počeo
sada vidim da je kolega iznad isto napisao, Orao, da Basic, go to, run, gosub i ostale naredbe a jbga onda bilo dobro nismo znali za ovo sada, a tko zna što nas još čeka :)
Win 95
Kako se zvao OS na Orlu? znam da je programski jezik bio Basic, e na tome sam počeo
sada vidim da je kolega iznad isto napisao, Orao, da Basic, go to, run, gosub i ostale naredbe a jbga onda bilo dobro nismo znali za ovo sada, a tko zna što nas još čeka :)
Orao Basic 1.2
ha, ovisi jel si upgrade-ao ORLA ili nisi.....
ja sam ga s pocetnih 16Kb upgrade-an an 32Kb i onda je to bio extended basic iliti Orao Basic 1.3.......
znam da je onda umjesto komande LOAD trebalo upisati LMEM......
go figure.......
W95' ... 233MHz kanta s TURBO button-om
Orao Basic 1.2
ha, ovisi jel si upgrade-ao ORLA ili nisi.....
ja sam ga s pocetnih 16Kb upgrade-an an 32Kb i onda je to bio extended basic iliti Orao Basic 1.3.......
znam da je onda umjesto komande LOAD trebalo upisati LMEM......
go figure.......
Jbt pa nisam ga doma imao, po domovima tehnike kako se to zvalo i u knjižnici Medveščak, tamo se odlazilo, bio je i apple 2 i to onaj iz Ivanić grada i floppy diskete se nosilo, cijelih koliko ono? 5.5MB tako nešto, danas bi na nju stala jedna .mp3-ca ha ha :))
al jbga drago doba, mladosti, nije bilo rata, bilo je više love nego sada, nije bilo kave i praška ali je bilo love, orla, spectruma, amstrada, schneidera cpc464 i tako dalje i bliže :)
cijelih koliko ono? 5.5MB tako nešto,..
.. na par kutija. prosječnu (3MB) mp3cu bi mogao snimiti na cca deset disketa korištenjem npr Arja za spananje na medije, dok u slučaju C64, trebao bi dvostruko ili tražiti pjesmu koja traje minutu na 32kbs mono, da stane.
Win 95, i imao sam hard od 2.1Gb Još ga imam negdje u ladici.
MS-DOS 6.22 i Windowsi 3.1... dolazili su na cijelih 8 disketa, al nije bio problem jer sam imao prostran hard od 240MB :)
Imam još brijem i licence za to negdje... ako mi dođe milicija morat ću to instalirat na komp.
win 98
Win XP
MS-DOS 6.0
MS-DOS 6.0
Jel imao Aero?
MS-DOS 6.0
Jel imao Aero?
-je. ali tad to nije bilo ovisno o VGA nego o monitoru, samo zeleni CRTovi (monokromatski) su imali taj efekt.. upiljen u fosfor, dok je ghosting dostignut tek prvim LCDovima (mogao si minutu kasnije pročitati npr dir sadržaj s ekrana, danas više takvih nema..).
imao je DOS puno diđa-miđa, eye-candy efekata, recimo sve što danas radi decidirani hardware (audio-video) imao je DOS u gornjem dijelu prvog megabayta... UMB, LoadHigh.
Aero si moro dokupit, očito im nije stao na tri diskete.
Počeo sam na Windows-u XP.