Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.356
|
čitano: 1.270.747
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Nosite li sat?
Sv3m1r4c kaže...

@ nul-3 Gdje ste ga kupili? Već neko vrijeme ga želim kupiti a na službenoj stranici nikad nije dostupan.

ja prodajem nov nekorišteni isti takav, javi se u pm...

16 godina
14 godina
15 godina
Nosite li sat?

Dvoumio sam se između Q Chronographa i Marlin Chronographa i na kraju uzeo Marlin. Mislim da sam ispravno odlučio, stvarno sam oduševljen.... uživo je još lijepši i izgleda skuplje nego na slikama (mana online shopinga....)

Uzeo sam ga na Kaufland.de  , tj. rodbina iz Njemačke je to odradila za mene i povezli su ga sada za HR.

15 godina
Wiz3m4n kaže...

Jeli to da ti ne broji kalorije i ne diže te od stola svako malo da se prošečeš 

Da bas zato 😂

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Nosite li sat?
16 godina
Nosite li sat?

Molio bi mišljenje.

Žena mi poklonila Citizen Tsuyosu za rođendan. Ja sam ju sam naručio sa dicta.hr. Sat je danas stigao i poprilično sam razočaran. Ne satom nego iskustvom kupnje. Dugo sam si želio taj sat i naručio ga sa stranice za koju sam mislio da je malo više "legit" i da ću dobiti to što sam naručio.

Prvo razočarenje, naime sat nije došao u svojoj kutiji negu u OGROMNOJ (slika) posudi koja je očito pakiranje za drugu vrstu sata. Neznam kak mogu poslati tak bezveze, što da je to bio poklon (što i zapravo je), pa to nebi mogao nekome pokloniti.

Drugo, pošto je sat bio premještan očito, došao je s otiscima po sebi, a na staklu mislim da čak nema niti zaštitnu foliju (nekak si mislim da satovi dolaze sa zaštitnom folijom, bar mi je tak došao sat iz kine).

I treće, mala ogrebotina na narukvici. Nije velika al kak sam gledao sat malo pobliže se vidi i sad ju više neću moći ne vidjeti.

Pitanje, dal je to normalno iskustvo kupnje sata sa naših domačih stranica, pošto i nije baš neka jeftinjara taj sat? Nebi li trebali dobiti novi, ne dirani i premještani sat?

Mislio sam nositi sat sad za rođendansku proslavu i sad neznam dal da ga pospremim i vratim i tražim drugi? Oću li opet dobiti isto? Sat je bio na božičnoj akciji koje sad nema ni u jednoj drugoj trgovini.

Ogrebotina Ogrebotina
Pakiranje Pakiranje
Pakiranje Pakiranje
10 godina

To je tip-top,jedino kaj ga nakon navijanja nisu prebrisali krpicom.

16 godina

Na tvome mjestu bi bez razmišljanja poslao sat natrag i tražio povrat novca na koji imaš za bilo koju online kupovinu u roku od 14 dana. Lijepo im se javi i reci da nisi zadovoljan dobivenim, kao što si i ovdje naveo.

Akcija bude uvijek, pa budeš morao malo pričekati.

edit: sad vidim da imaju zbilja takvo pakiranje... malo čudno, ali oke

ako te baš bode u oči ta ogrebotina, onda šalji natrag

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 21:19 (Crljo).
16 godina
ZGamer kaže...

To je tip-top,jedino kaj ga nakon navijanja nisu prebrisali krpicom.

Ak je to tip top neznam kakve ti satove onda kupuješ?  šala, imaš takva iskustva i s drugim trgovinama?

Crljo kaže...

Na tvome mjestu bi bez razmišljanja poslao sat natrag i tražio povrat novca na koji imaš za bilo koju online kupovinu u roku od 14 dana. Lijepo im se javi i reci da nisi zadovoljan dobivenim, kao što si i ovdje naveo.

Pa nebi baš rekao da je to orginal pakiranje. Pa vidi kak izgleda na citizenovoj stranici: Link

15 godina
Nosite li sat?

Ovako na slici je teško vidjet ogrebotinu.

Ja sam Tsuyosu uzeo u Svijet Medija, jer je bila nešto povoljnija akcijska cijena u odnosu na Dictu i jer Dicta nije imala zelenu boju.

Kod mene je pakiranje bila ona klasika Citizen box u box, mada mi i oni nisu dali one papiriće unutar kutije.

Inače sam u Dicti kupovao, ali sa opcijom preuzimanja u dućanu, tako da nemam loša iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 21:58 (zabranjeniples).
10 godina

Nebitna je kutija,a narukvica ti bude prvih mjesec dana bez ogrebotine...a ja na toj tvojojoj ništ ne vidim.

12 godina
Mile kaže...

Molio bi mišljenje.

Žena mi poklonila Citizen Tsuyosu za rođendan. Ja sam ju sam naručio sa dicta.hr. Sat je danas stigao i poprilično sam razočaran. Ne satom nego iskustvom kupnje. Dugo sam si želio taj sat i naručio ga sa stranice za koju sam mislio da je malo više "legit" i da ću dobiti to što sam naručio.

Prvo razočarenje, naime sat nije došao u svojoj kutiji negu u OGROMNOJ (slika) posudi koja je očito pakiranje za drugu vrstu sata. Neznam kak mogu poslati tak bezveze, što da je to bio poklon (što i zapravo je), pa to nebi mogao nekome pokloniti.

Drugo, pošto je sat bio premještan očito, došao je s otiscima po sebi, a na staklu mislim da čak nema niti zaštitnu foliju (nekak si mislim da satovi dolaze sa zaštitnom folijom, bar mi je tak došao sat iz kine).

I treće, mala ogrebotina na narukvici. Nije velika al kak sam gledao sat malo pobliže se vidi i sad ju više neću moći ne vidjeti.

Pitanje, dal je to normalno iskustvo kupnje sata sa naših domačih stranica, pošto i nije baš neka jeftinjara taj sat? Nebi li trebali dobiti novi, ne dirani i premještani sat?

Mislio sam nositi sat sad za rođendansku proslavu i sad neznam dal da ga pospremim i vratim i tražim drugi? Oću li opet dobiti isto? Sat je bio na božičnoj akciji koje sad nema ni u jednoj drugoj trgovini.

Vjerojatno je izložbeni primjerak pa su zamiješali kutije...

Pošto te dosta muči, ili vrati ili traži djelomični povrat novca kao neku satisfakciju pa možda i zaboraviš ogrebotinu :)

Btw. Koliko je izašao na akciji?

Možda se i drugdje nađe...

Crljo kaže...

To je Citizenovo pakiranje ali Tsuyosa definitivno ne dolazi u Promaster pakiranju...

16 godina
ZGamer kaže...

Nebitna je kutija,a narukvica ti bude prvih mjesec dana bez ogrebotine...a ja na toj tvojojoj ništ ne vidim.

A mislim ono, kako kome, tebi mozda nije, meni je. Prvi mi je to neki bolji sat i od nekog renomiranog proizvođača, a i prodavatelja, pa sam očekivao više. Prošle godine naručio jeftiniji sat iz kine, mislio da sam dobio rolex kakvo pakiranje i pribor bili.

Al nebitno i to sve, ak kupujem novi sat očekujem originalno pakiranje i novi sat, a ne neko prepakiranje ili nedaj bože izložbeni primjerak. 

Chriss kaže...
Mile kaže...

Molio bi mišljenje.

Vjerojatno je izložbeni primjerak pa su zamiješali kutije...

Pošto te dosta muči, ili vrati ili traži djelomični povrat novca kao neku satisfakciju pa možda i zaboraviš ogrebotinu :)

Btw. Koliko je izašao na akciji?

Možda se i drugdje nađe...

Crljo kaže...

To je Citizenovo pakiranje ali Tsuyosa definitivno ne dolazi u Promaster pakiranju...

Na akciji je bio za 240 eura. Imali su neki božični popust od 20% na sve.

10 godina

Tražio si mišljenje pa eto,vrati sat i mirna Bosna 

16 godina
Nosite li sat?

Ovo je pakung od tsuyose, e sad sat mi se čini ok, no svakako se požali, napiši mail i poslikaj pa vidi šta će reči. Sat je svakako bio u izlogu. Pobrkali lončiće. 

16 godina
ZGamer kaže...

Ja isto ne vidim ništa :))))

Ja se nebi sekirao, a ovaj pakung je ionako baš fora, jedino im stisni mail da ti ostane dokaz za nedo bog reklamaciju kakvu, a možda ti i ponude kakav popust na sljedeču kupnju ili pošalju kakav poklon 

Sad vidim 240e.....ma šalji mail, malo kukaj, no sat ne vračaj nikako, za te pare je dobar taj iz izloga, ja bih ga uzeo sa poda da su mi dali tu cijenu 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 23:54 (Wiz3m4n).
6 godina
Mile kaže...

Na akciji je bio za 240 eura. Imali su neki božični popust od 20% na sve.

Za te pare jedva ulovis neki prosjecan smartwatch.

Kao drugo, ako ti ga je zena poklonila sto ga ona nije narucila ? Kada mene moja pita sto zelim samo kazem sto. Ona sve odradi. Ako dodje u losem izdanju, *ebiga probaj se pozaliti

Kao trece, ako ti ne pase, vrati.

14 godina
Wiz3m4n kaže...

Ovo je pakung od tsuyose, e sad sat mi se čini ok, no svakako se požali, napiši mail i poslikaj pa vidi šta će reči. Sat je svakako bio u izlogu. Pobrkali lončiće. 

Ovo je normalno pakiranje koje dolazi uz Citizen dress satove, imao 3. Ovo gore je teški fail što je dobio Mile, pakiranje od nekog Promaster divera

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
11 godina
Mile kaže...

Molio bi mišljenje.

Nije original pakiranje ja sam kupio u dicti u areni,isto tsuyosa i dobio u obicnoj crnoj kutiji,zali se i vrati im sat

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.1.2025 20:01 (toma20).
16 godina
Nosite li sat?

Momci koji vam je K. pa sat je platio 240e, nije mu ništa, eventualno neka mu zamjene kutiju da ima original sve kako spada i da se naznači zbog nedo bog reklamacije.....lijep poklon od žene, ja tu ništa nebih vračao osim što bi im poslikao kako je došlo i tražio ispravljanje pogreške, do tada bi sat nosio bez obzira što oni rekli na mail. Stavi ga ponosno na ruku i ženi daj pusu 

9 godina
Nosite li sat?

Dali su ti krivu kutiju, ta ide samo uz skuplje divere iz serije ProMaster. Inače je poprilično poželjna kolekcionarima, tako da ju možeš i prodat :)

A što se tiče ogrebotine, nažalost to je sve češći slučaj s kupnjom novih satova. Meni su značajno skuplji satovi znali doći s kojom flekicom. Evo primjera - Sinn 556i, sat kojeg sam platio cca 1350 eura, stigao je s nekakvom crticom kod lugova, iako je bio sav u folijama. Valjda je stvar do rukovanja prije prodaje ili proizvodnje... jbg

16 godina
Nosite li sat?

Meni bi iskustvo kupovine u domaćim trgovinama bilo novo iskustvo. U zadnjih desetak godina sve satove sam naručivao s onih "sivih" stranica kao creationwatches ili jomashop, a što se tiče San Martina i sličnih brandova na AliExpressu.

16 godina

Jesi li vidio što propuštaš, samo zabava!!!

16 godina
Wiz3m4n kaže...

Momci koji vam je K. pa sat je platio 240e, nije mu ništa, eventualno neka mu zamjene kutiju da ima original sve kako spada i da se naznači zbog nedo bog reklamacije.....lijep poklon od žene, ja tu ništa nebih vračao osim što bi im poslikao kako je došlo i tražio ispravljanje pogreške, do tada bi sat nosio bez obzira što oni rekli na mail. Stavi ga ponosno na ruku i ženi daj pusu 

Tako sam i učinio na kraju. Prespavao sam i malo hladnije glave ipak odlučio da ću sat nositi, a dicti se javiti da pošalju org kutiju  Zapravo već sam nazvao dictu u arena centru pa prodavačica rekla ak mi je bitno da mogu doći do njih i da će mi dat kutiju. Makar ovo mi ostalo ko neka vrsta škole. Ubuduće ću malo detaljnije istražiti ili pitati prodavače prije narudžbe.

16 godina

Prijatelju nisi ti tu kriv ništa, nemaš šta istražiti, pa kupovao si nov sat u legit trgovini, ispalo je tako jer je prodavač/ica nestručna, nisi to mogao znati i predvidjeti. 

Ne sekiraj se, uživaj u satu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice