Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.467
|
čitano: 1.384.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Nosite li sat?
skank666 kaže...
Pupo kaže...

ponosni vlasnik Suunto Core All Black {#}

hoj, i ja ga imam od ljeta... odličan sat ali kod nas preskup. ja sam svoga uzeo na ebayu za 150$ + cca 500kn državi.

Imam i ja suunta, prezadovoljan, bas je cvrst, kolko sam puta slucajno udario sa njim i nist mu, sam samo me smeta trajanje baterije, da nemoze ni godinu dana izdurat, od 7-9  mjeseci mi traje.

Inace super cijena, ja sam svoj 2011 kupio i platio 280 dolara prek amazona. Mislim strasno da je prek ebay 130 dolara jeftiniji.

Ja zelim si ovo kupit kad budem imo malo para viska, kontam da ce mi to sat biti za cijeli zivot.

http://www.specialopswatch.com/products-page/cobras/black-cobra/

Samo narukvicu bi staio ovu neopren. Brutalan mi sat.

Za trijumf zla dovoljno je da dobri ljudi ne cine nista.
16 godina
odjavljen

kad sam gledao na njihovi stranicama je bio cca 200$. onda malo traženja po ebayu i isplatilo se. što se tiće baterije, je8iga ima je što i trošit ali i tih 8-9 mjeseci je OK. bar sam možeš promijenit bateriju. imam ga od 7 mjeseca i još ne pita za novu. 

kompas mi je potreban a i altimetar mi nije za bacit pošto idem po planinama često...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Na auto je većinom, jedino ako negdje putujem na dulje relacije onda stavim na Alti lock da mi nepišti malo malo. Što se tiče baterije, ja uspijem navući godinu dana, al nije mi to nikakav problem, a i znaš što se kaže za Suunta, da to nije sat već instrument :)

@natal

Lijep je taj MTM, ja šparam sad za ovo.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 21:47 (Pupo).
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Certina DS action i Casio g-shock riseman

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.3.2013 9:44 (Amokk).
12 godina
Nosite li sat?

Kupio buraz novi sat casio ae1200wh-1bvef za 270kn. {#} I kako vam se čini???

13 godina
protjeran
Nosite li sat?

Ja sam prije 2 godine kupil u zlatarni ovakav za 250 kuna, tak ne znam kaj da ti velim za ovaj za 270?!

daniel
12 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Imam stari sat "RECORD WATCH GENEVE 17 rubis" od djeda pa me zanima kakav je to sat i dali išta vrijedi .Neznam dali se uklapa u ovu temu ali neznam gdje bi se informirao .Na poklopcu mu piše 0855. Ako ima tko ikakih informacija unapred hvala. Želimir iz Daruvara.

16 godina
Nosite li sat?

slikao si ga s digitronom?

ovako sto sam vidio vrijedi 300 kn

ti stari satovi cak iako su bili skupi(npr omega, breitling i ostale te marke) vam ne vrijede puno, stare omege se nadu za do 1000 kn. ja bi si ovo ostavio jer ipak je djedov a i ima ovaj retro izgled koji se danas nosi.

12 godina
neaktivan

Ma više me zanima starost i sta znači 17 rubis jer je ispravan samo bi ga trebalo ispolirat i dat novi remen. Ja se ne kužim u satove baš ništa a našao sam ga na tavano kod djeda . Ove su slike malo bolje.

16 godina
Nosite li sat?

"rubis" se u satovima koristi za lezajeve. posto je to vrlo kvalitetno, dosta dugo drze itd itd

u ovom slucaju 17 rubis oznacava visoki standard kod tog sata.

13 godina
neaktivan
žeki kaže...

Ma više me zanima starost i sta znači 17 rubis jer je ispravan samo bi ga trebalo ispolirat i dat novi remen. Ja se ne kužim u satove baš ništa a našao sam ga na tavano kod djeda . Ove su slike malo bolje.

http://www.chrono24.com.hr/search/index.htm?query=RECORD+WATCH+&suchen=Tra%C5%BEenje&dosearch=true&searchexplain=true&resultview=list

Ovdije imas par satova istog proizvodaca samo sto imaju vise "komplikacija". 

13 godina
odjavljen
Nosite li sat?

Trenutno se zanimam sa ovim macanom. Treba mu novo staklo i pošteno poliranje.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
15 godina
neaktivan
žeki kaže...

Ma više me zanima starost i sta znači 17 rubis jer je ispravan samo bi ga trebalo ispolirat i dat novi remen

Rubini u satnom mehanizmu ti se koriste za pridržavanje kotačića jer dobro podnose trenje. Veći broj rubina ti se nalazi kod recimo mehanizama sa dodatnim komplikacijama sata (funkcije pored sata, sekunde i minute) - recimo kronograf. 

17 godina
Nosite li sat?

Od danas Jacques Lemans f5034c

13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Pitanje, zna li koji je model sata sto nosi Zdravko Mamic? Onaj sa plavim remenom, evo i slika ( nije bas nesto ali...) :)

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
13 godina
protjeran
QuidZz kaže...

Pitanje, zna li koji je model sata sto nosi Zdravko Mamic? Onaj sa plavim remenom, evo i slika ( nije bas nesto ali...) :)

Kolko ja znam, U-boat ti imaju kontra gumbice, a sad dal je i nije, ne znam.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 17:08 (daniel.hajdinjak666).
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Mislim da je to0 Rolex, ali izrađen po narudžbi, ali koji, ne znam.

Toni
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Hvala decki, jos jedno pitanje, imam ovaj sat, nikad nosen, staklo nema ogrebotine dakle stanje tip top. Pise na njemu q&q leaf-fit. Zanima me koliko vrijedi? ( ovo nije nikakav pokusaj prodaje, zanima me samo koliko vrijedi!!! ). Slikano mobon, sorry na kvaliteti slika.

Hvala 

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 16:58 (QuidZz).
16 godina
Nosite li sat?

oko 50 kn

15 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

Neki Jaeger Le Coultre. Maminjo inače voli Rolex.

EDIT: Jaeger Le Coultre Master Compressor Extreme World Alarm 

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 23:30 (Ray0).
13 godina
neaktivan
QuidZz kaže...

cak bi si ga mogli prijustit ha?   http://www.chrono24.com.hr/jaegerlecoultre/master-compressor-extreme-world-alarm--id2267482.htm?dosearch=true&goal_didYouMean=1&picnum=4&query=jaeger+lecoultre+master+compressor+extreme+world+alarm&sortorder=1&tab=pics&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm

16 godina
Nosite li sat?
Imas 52 tisuce kuna viska?
13 godina
Nosite li sat?

slabo, 4-5 puta mjesečno ga stavim{#}

12 godina
Nosite li sat?

Ceruti 1881,slike kad dodjem doma

razorblade
12 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Stvarno lijepi satovi.

Moj je Fossil FS 4542.

Imam još od djeda, sa mehanizmom na navijanje, budem kasnije nabacio koju sliku.

EDIT: Evo ga, Clipper, ima 17 rubina - od njih su napravljeni precizni dijelovi. Inače, sat je iz 1959. godine, djed ga je dobio od željeznice povodom umirovljenja, zato ima gravuru lokomotive. Kučište je od bronce i izgleda prljavo, ali nije - polirano je i ima specifičan izgled. Mehanizam nakon svih ovih godina još uvijek radi bez problema, fakat me iznenadio kad sam bio kod restauratora zbog poliranja u ZG, rekao je da ima odstupanje od 2 sekunde na mjesec dana - kaže danas se malo koji analogni sat može sa tim pohvaliti. Ima tri tika u sekundi.

Slike su shebane, mobitelom je slikano.

kuku lele
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.3.2013 20:41 (Legiija).
14 godina
Nosite li sat?

Impresivan sat, imao sam također Clippera, srebrne boje sa ornamentom bršljana, isto iz familije dobio. Prodao sam ga, a sad mi je žao ko psu...

Remember, remember the Fifth of November.
16 godina
Nosite li sat?

takve se stvari ne prodaju, jednostavno ne.

uvijek volim imat takve stvari koje nasljedim od oca/djeda. npr ja cuvam onaj austrijski upaljac koji je star oko 50 godina(ako znate na koji mislim).

17 godina
Nosite li sat?

Nisam nosio sat preko 5 godina...

A zadnjih nekoliko mjeseci ovog ljepotana:

V8 V8
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

koji do 2k ? ili nize ako moze bolje.. tia bi koznu narukvicu .

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
16 godina
Nosite li sat?
Najbolje nautica. Nova kolekcija im je super, ima modela po 1500 a vidio sam neki hebeni za 2 k kn.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice